Tim Draper si-a reafirmat predictia: 250k dolari pana in 2022

12 noiembrie 2018 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

bitcoin romania

Miliardarul american Tim Draper si-a reafirmat predictia conforma careia pretul Bitcoin va ajunge la 250.000 dolari pana in 2022, in cadrul summit-ului Web Summit, ce a avut loc saptamana trecuta. Draper a prezis initial ca pretul BTC va atinge un all time high de pana la 250.000 de dolari in luna aprilie a acestui an. Cunoscut investitor, fondatorul Draper Associates, firma care a investit in Tesla, Skype si totodata fondatorul Universitatii Draper pentru antreprenori facea declaratii memorabile in aceasta primavara.

Ma gandesc la 250.000 dolari pentru un Bitcoin pana in 2022”, spunea Draper in fata universitatii, purtand o cravata cu logo-ul BTC. “Sa credeti asta! Unii vor gandi ca ati innebunit, dar sa credeti! Se intampla si va fi minunat!” Draper a confirmat ulterior predictia printr-un tweet. Acesta este un cunoscut bitcoin bull, implicat fiind in diferite proiecte crypto. Printre cele mai impresionante tranzactii ale investitorului se numara achizitia a 30.000 BTC la o licitatie in 2014, atunci cand valoarea unui Bitcoin era aproximativ 600 dolari.

Intrebat daca isi pastreaza predictia, tinand cont de stabilitatea din ultima perioada a pietei crypto, Draper a declarat in cadrul ultimei conferinte Web Summit ca sustine in continuare o crestere remarcabila a cursului Bitcoin pe o perioada de 4 ani. “Da. Vorbim […] despre o cota de piata de cinci procente pentru a ajunge la 250.000 de dolari. Aceasta pare a fi o picatura intr-o galeata si trebuie sa facem in asa fel incat Bitcoin sa poata fi folosit pentru a cumpara cafea la Starbucks si dintr-o data lumea se deschide si oamenii vor spune ‘Am aceasta alegere’”.

Investitorul a discutat si despre avantajele pe care le ofera utilizarea cryptomonedelor, prin faptul ca ar putea fi folosite in orice tara pentru a face plati, fara a tine cont de moneda nationala a statului. Vreau o moneda pe care sa o pot lua de la o tara la alta […] sau vreau una care ma ‘lipeste’ intr-o singura tara sau intr-o zona geografica si pe care nu o pot folosi in alta parte?”, a declarat acesta.

 

Sursa: https://cointelegraph.com/news/tim-draper-stands-by-his-bitcoin-price-prediction-of-250k-in-2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV