Cumpara si Vinde Ripple (XRP)

Cumpără sau Vinde Ripple

xrp ripple

Cumpara Ripple simplu, rapid si sigur pe platforma numarul 1 de tranzactionare din România, PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a cumpara Ripple de pe platforma noastra este necesar sa aveti un cont activat si aprobat. Dupa ce contul a fost activat, deveniti utilizator Silver. Pentru a cumpara XRP trebuie sa depuneti suma aferenta cantatatii pe care doriti sa o cumparati in FIAT (RON/EURO).

Depunerea se realizeaza la sectiunea “altcoins” unde se va putea face in mod automat conversia intre altcoinurile dinsponibile si EUR/RON (din balanta principala, in portofel). Depunerile se realizeaza prin transfer interbancar, prin OP. Atunci cand faceti transfer bancar, este necesar sa copiati cu atentie toate datele furnizate pe platforma (Numele Bancii, IBAN si ID de tranzactie).

Dupa ce fondurile au ajuns in contul dumneavoastra, respectiv in portofel, puteti intra la sectiunea “altcoins”, unde selectati functia “cumparare”, scrieti cantitatea pe care doriti sa o cumparati/suma de care doriti sa cumparati.

Vinde ripple (XRP)

Vinde Ripple simplu, rapid si sigur pe platforma numarul 1 de tranzactionare din România, PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a vinde Ripple de pe platforma noastra este necesar sa aveti un cont activat si aprobat. Pentru a vinde XRP aveti 2 variante:

  1. Sa aveti XRP intr-un portofel extern 

Daca aveti stocata cantitatea de XRP intr-un portofel extern si doriti sa faceti un exchange prin platforma noastra, trebuie sa va treceti IBAN-ul in Portofel -> Conturi bancare, selectand tipul de FIAT care este compatibil cu contul dumneavoastra bancar (RON sau EURO).

Dupa ce v-ati definit IBAN-ul in contul de pe platforma, intrati in sectiunea “coins” si puteti sa tranzactionati XRP. Daca suma de care vreti sa cumparati depaseste 10.000 EURO, veti putea solicita o oferta personalizata prin email, pentru a exista istoricul tranzactiei. Departamentul de vanzari trimite oferta pentru cantitatea pe care o aveti. Dupa acceptul dumneavoastra si confirmarea IBAN-ului (care trebuie sa fie obligatoriu pe numele titularului contului), o sa primiti o adresa de portofel special creata pentru altcoin-ul dumneavoastra. Dupa ce a fost virata cantitatea, primiti echivalentul in fiat in contul bancar. 

2. Sa aveti XRP in sectiunea “coins”

Daca ati cumparat Ripple in trecut si ati depus cantitatea aferenta in portofelul cold storage, cea mai sigura modalitate de stocare a fondurilor si crypromonedelor dumneavoastra, atunci tot ce trebuie sa faceti pentru a realiza vanzarea este sa intrati in sectiunea “coins” si sa solicitati o vanzare de Ripple. Este important sa aveti IBAN-ul in platforma deja definit ( in sectiunea PROFIL -> CONTURI IBAN)

Avantaje de Cumpărare Bitcoin România

xrp ripple

Preț și evoluție Ripple

 
    

Despre Ripple - scurt istoric si avantaje

SWIFT afirma ca nu cu mult timp in urma nu au vazut tehnologia blockchain ca o solutie pentru transferurile interbancare. Am intrebat si noi 100 de clienti ai lor si toti au contrazis asta.

Brad Garlinghouse

CEO Ripple

Ripple este un altcoin care a revolutionat sistemul financiar. Acesta reprezinta un sistem de decontare in timp real ce foloseste un registru comun, gestionat de o retea de servere independente care compara in mod constant inregistrarile tranzactiilor. 

Tehnologia Ripple poate procesa 1.500 de tranzactii pe secunda. Datorita vitezei cu care se efectuiaza tranzactiile si a costurilor mai mici, multe institutii financiare prefera Ripple in detrimentul altor cryptomonede.

Protocolul de plata a sistemului permite clientilor sa il integreze in propriul sistem de plata si sa transfere fonduri in timp real, in doar 4 secunde oriunde in lume. Din acest motiv, Ripple colaboreaza cu numeroase banci si institutii financiare, precum Bank of America, Banca Nationala din Abu Dhabi, Unicredit, UBS – Union Bank Elvetia, RBC – Banca Regala a Canadei.

Intrebari frecvente 

1. Ce este RIPPLE (XRP) ?

Ripple este un protocol de plată care utilizează tehnologia blockchain pentru a procesa transferurile internaționale de bani. Acesta oferă comisioane mici de tranzacție și un timp procesare extrem de rapid, iar pana in prezent a colaborat cu sute de instituții financiare care folosesc tehnologia acestuia ca mijloc de plata.

Ripple este cea de-a treia cea mai mare cryptomoneda, dupa Bitcoin si Ethereum, fiind considerat la fel de sigur de investit pentru traderi ca acestea.

2. De ce este XRP o moneda unica?

Moneda nu depinde de o anumita companie pentru a gestiona baza de date pentru tranzactii, ceea ce inseamna ca nu exista timp de asteptare in procesarea transferurilor. 

Ripple foloseste un timp de procesare mai rapid decat Bitcoin. Moneda XRP nu este o moneda descentralizata, insa are valabilitate, ceea ce inseamna ca are puterea de a creste investitia initiala a celor care o tranzactioneaza.

3. Cum cumpar Ripple ?

  • Puteti cumpara XRP de pe platforma voastra preferata de trading, PRO.BitcoinRomania.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti cont pe platforma si sa aveti in portofel suma de FIAT necesara pentru cumparare, pe care o puteti transfera prin OP.
  • De la ATM: Bitcoin Romania detine cea mai extinsa retea de ATM-uri, unde se poate vinde si cumpara moneda XRP. Toate ATM-urile care permit astfel de tranzactii sunt marcate pe cryptoatm.ro cu simbolul XRP.