Cumpara si Vinde Dash

Cumpără sau Vinde DASH

dash

Cumpara DASH simplu, rapid si sigur pe platforma numarul 1 de tranzactionare din România, PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a cumpara DASH de pe platforma noastra este necesar sa aveti un cont activat si aprobat. Dupa ce contul a fost activat deveniti utilizator Silver. Pentru a cumpara DASH trebuie sa depuneti suma aferenta cantatatii pe care doriti sa o cumparati in FIAT (RON/EURO).

Depunerea se realizeaza la sectiunea “altcoins” unde se va putea face in mod automat conversia intre altcoinurile disponibile si EUR/RON (din balanta principala, in portofel). Depunerile se realizeaza prin transfer interbancar, prin OP. Atunci cand faceti transfer bancar, este necesar sa copiati cu atentie toate datele furnizate pe platforma (Numele Bancii, IBAN si ID de tranzactie).

Dupa ce fondurile au ajuns in contul dumneavoastra, respectiv in portofel, puteti intra la sectiunea “altcoins”, unde selectati functia “cumparare”, scrieti cantitatea de DASH pe care doriti sa o cumparati/suma de care doriti sa cumparati in FIAT.

Vinde DASH

Vinde DASH simplu, rapid si sigur pe platforma numarul 1 de tranzactionare din România, PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a vinde DASH de pe platforma noastra este necesar sa aveti un cont activat si aprobat. Pentru a vinde DASH aveti 2 variante:

  1. Sa aveti DASH intr-un portofel extern 

Daca aveti stocata cantitatea de DASH intr-un portofel extern si doriti sa faceti un exchange prin platforma noastra, trebuie sa va treceti IBAN-ul in Portofel -> Conturi bancare, selectand tipul de FIAT care este compatibil cu contul dumneavoastra bancar (RON sau EURO).

Daca ati cumparat DASH in trecut si ati depus cantitatea aferenta in portofelul cold storage, cea mai sigura modalitate de stocare a fondurilor si crypromonedelor dumneavoastra, atunci tot ce trebuie sa faceti pentru a realiza vanzarea este sa intrati in sectiunea “coins” si sa solicitati o vanzare de DASH. Este important sa aveti IBAN-ul in platforma deja definit ( in sectiunea PROFIL -> CONTURI IBAN)

2. Sa aveti DASH in sectiunea “coins”

Dupa ce v-ati definit IBAN-ul in contul de pe platforma, intrati pe COINS si puteti sa tranzactionati DASH. Daca suma de care vreti sa cumparati DASH este mai mica de 10.000 EURO, puteti sa tranzactionati direct dumneavoastra, din platforma.

Daca suma de care vreti sa cumparati depaseste 10.000 EURO, veti putea solicita o oferta personalizata prin email, pentru a exista istoricul tranzactiei. Departamentul de vanzari trimite oferta pentru cantitatea pe care o aveti. Dupa acceptul dumneavoastra si confirmarea IBAN-ului (care trebuie sa fie obligatoriu pe numele titularului contului), o sa primiti o adresa de portofel special creata pentru altcoin-ul dumneavoastra. Dupa ce a fost virata cantitatea, primiti echivalentul in FIAT in contul bancar.

Avantaje de Cumpărare Bitcoin România

dash

Preț și evoluție DASH

 
    

Despre DASH - scurt istoric si avantaje

Dupa ce a descoperit Bitcoin in 2010, a dorit sa adauge mai multa anonimitate protocolului Bitcoin si asa a ajuns sa lanseze Dash.

Evan Duffield

Creator DASH

Dash este o moneda digitala lansata in 2014, care a fost construita pe baza tehnologiei blockchain folosite de Bitcoin, cu imbunatatiri semnificative. Dash si-a castigat popularitatea deoarece ofera o mai mare confidentialitate si viteza de tranzactie in comparatie cu BTC. 

Moneda a fost cunoscuta initial ca “DarkCoin” pentru ca oferea o confidentialitate mare utilizatorilor. Intre timp, asocierile cu Dark Web au condus la o rebranduire a monedei, atunci cand a fost relansata cu numele Dash – Digital cash (numerar digital). 

Dash a fost menit sa permita schimburile rapid si sa aiba o structura de administrare rapida pentru a invinge deficientele Bitcoin.

Intrebari frecvente

1. Ce este DASH?

Dash este un Mastermode care oferă două tipuri suplimentare de schimburi:

 „InstantSend” – ocolește mineritul și mai degrabă necesită un acord de masternodes pentru a aproba un schimb, accelerând tranzacțiile.

 „PrivateSend” – face schimburile imposibil de urmărit; unde se verifica cantitatea de Dash necheltuiti de catre utilizatorilori înainte de a executa o tranzacție.

2. Care sunt deosebirile dintre DASH si Bitcoin?

DASH si-a castigat popularitatea prin oferirea de servicii cu o confidentialitate mai buna decat Bitcoin, precum si cu o viteza mai mare de transfer. Aceasta moneda asigura tranzactii rapide si iefrine, fiind un fork al Litecoinului. Dash si-a castigat rapid aprecierea si a gasit aplicabilitatea in cadrul marilor companii, fapt ce a dus la popularitatea monedei digitale. Inca de la aparitie a avut fluctuatii unice de pret, oferindu-le celor care o tranzactioneaza un profit pe masura.

3. De unde cumpar DASH?

Puteti cumpara DASH de pe platforma noastra de trading, PRO.BitcoinRomania.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti cont pe platforma si sa aveti in portofel suma de FIAT necesara pentru cumparare, pe care o puteti transfera prin OP.