Cumpara si vinde ChainLink (LINK)

Cumpără sau Vinde Chainlink

link

Cumpara ChainLink simplu, rapid si sigur pe platforma numarul 1 de tranzactionare din România, PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a cumpara ChainLink de pe platforma noastra este necesar sa aveti un cont activat si aprobat. Dupa ce contul a fost activat, deveniti utilizator Silver. Pentru a cumpara LINK trebuie sa depuneti suma aferenta cantatatii pe care doriti sa o cumparati in FIAT (RON/EURO).

Depunerea se realizeaza la sectiunea “altcoins” unde se va putea face in mod automat conversia intre altcoinurile dinsponibile si EUR/RON ( din balanta principala, in portofel ). Depunerile se realizeaza prin transfer interbancar, prin OP. Atunci cand faceti transfer bancar, este necesar sa copiati cu atentie toate datele furnizate pe platforma (Numele Bancii, IBAN si ID de tranzactie).

Dupa ce fondurile au ajuns in contul dumneavoastra, respectiv in portofel, puteti intra la sectiunea “altcoins”, unde selectati functia “cumparare”, scrieti cantitatea pe care doriti sa o cumparati/suma de care doriti sa cumparati.

Vinde bitcoin (BTC)

Vinde ChainLink simplu, rapid si sigur pe platforma numarul 1 de tranzactionare din România, PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a vinde ChainLink de pe platforma noastra este necesar sa aveti un cont activat si aprobat. Pentru a vinde LINK aveti 2 variante:

  1. Sa aveti LINK intr-un portofel extern 

Daca aveti stocata cantitatea de LINK intr-un portofel extern si doriti sa faceti un exchange prin platforma noastra, trebuie sa va treceti IBAN-ul in Portofel -> Conturi bancare, selectand tipul de FIAT care este compatibil cu contul dumneavoastra bancar (RON sau EURO).

Dupa ce v-ati definit IBAN-ul in contul de pe platforma, intrati in sectiunea “coins” si puteti sa tranzactionati LINK. Daca suma de care vreti sa cumparati depaseste 10.000 EURO, veti putea solicita o oferta personalizata prin email, pentru a exista istoricul tranzactiei. Departamentul de vanzari trimite oferta pentru cantitatea pe care o aveti. Dupa acceptul dumneavoastra si confirmarea IBAN-ului (care trebuie sa fie obligatoriu pe numele titularului contului), o sa primiti o adresa de portofel special creata pentru altcoin-ul dumneavoastra. Dupa ce a fost virata cantitatea, primiti echivalentul in fiat in contul bancar. 

2. Sa aveti LINK in sectiunea “coins”

Daca ati cumparat ChainLink in trecut si ati depus cantitatea aferenta in portofelul cold storage, cea mai sigura modalitate de stocare a fondurilor si crypromonedelor dumneavoastra, atunci tot ce trebuie sa faceti pentru a realiza vanzarea este sa intrati in sectiunea “coins” si sa solicitati o vanzare de ChainLink. Este important sa aveti IBAN-ul in platforma deja definit (in sectiunea PROFIL -> CONTURI IBAN)

Avantaje de Cumpărare Bitcoin România

link

Preț și evoluție Chainlink

 
    

Despre Chainlink - scurt istoric si avantaje

ChainLink a aparut in toamna anului 2017 si a fost creat pentru a transmite informatii intre lumea reala si blockchain-uri, intr-un mod sigur, autentic si descentralizat. Aceasta punte poarta denumirea de “oracle” (oracol) si au constituit pentru aceasta o infrastructura de smart contracts foarte bine realizata. Astfel, ChainLink actioneaza ca un intermediar independent care poate furniza blockchain-ului date fiabile, fara sacrificarea securitatii si a descentralizarii.

ChainLink este o retea distribuita de noduri, unde nodurile in sine servesc ca oracol. Atunci cand cineva are nevoie de o informatie, aceste oracole sunt cele care o asigura. Retelele oracle descentralizate permit crearea de contracte inteligente hibride, in care codul in lant si infrastructura din afara lantului sunt combinate pentru a sustine aplicatii descentralizate avansate (dApps) care reactioneaza la evenimentele din lumea reala si interoperează cu sistemele traditionale.

Solicitantul stabileste informatia de care are nevoie, iar nodurile care asigura informatia pot incepe sa o caute in sistem. In acest sens sunt depuse token-uri LINK, iar daca nu respecta regulile – de exemplu daca vor comunica date false – pierd acest depozit. Daca informatia este furnizata, oracolul va primi banii in schimbul serviciilor si va creste din ce in ce mai mult in valoare.

Intrebari frecvente

1. Ce este Chainlink (LINK)?

ChainLink a aparut in 2017, avand scop principal sa implementeze contractele inteligente, prin conectarea blockchain-urilor la lumea reala. Aceste conexiuni se realizeaza printr-o retea descentralizata numita oracle. Proiectul este numit ChainLink, iar tokenul LINK. LINK este o cryptomoneda care stimuleaza o retea globala de computere pentru a furniza date in lumea reala prin intermediul contractelor inteligente care utilizeaza blockchain.

2. Are aceasta moneda valoare si potential de investitie?

Cryptomoneda LINK isi asigura valoarea prin capacitatea de a asigura executarea cu succes a datelor din contractele inteligente, aceasta fiind singura moneda care poate fi folosita pentru retea. La fel ca oricare alta moneda, cantitatea sa este limitata, existand doar 1 miliard de jetoane.

3. Este moneda ChainLink o investitie buna?

Anul trecut, ChainLink a dovedit ca este o sursa serioasa de stocare si furnizare a contractelor inteligente. Astfel, au fost integrate în ChainLink peste 300 de proiecte, dintre care majoritatea sunt în DeFi și blockchain, urmate de furnizori de date și noduri. Mai mult, ChainLink continuă să atragă din ce în ce mai mulți dezvoltatori si sa aiba o valoare de piata tot mai mare. Mai mult, Google a selectat ChainLink ca partener oficial în cloud, iar relația sugerează un interes profund și detaliat pentru tehnologia blockchain al gigantului Mountain View.