Cumpara si vinde DogeCoin (XDG)

Cumpără sau Vinde Dogecoin

dogecoin

Cumpara Dogecoin simplu, rapid si sigur pe platforma numarul 1 de tranzactionare din România PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a cumpara Dogecoin de pe platforma noastra este necesar sa aveti un cont activat si aprobat. Dupa ce contul a fost activat deveniti utilizator Silver. Pentru a cumpara DOGE trebuie sa depuneti suma aferenta cantatatii pe care doriti sa o cumparati in FIAT (RON/EURO).

Depunerea se realizeaza la sectiunea “altcoins” unde se va putea face in mod automat conversia intre altcoinurile dinsponibile si EUR/RON (din balanta principala, in portofel). Depunerile se realizeaza prin transfer interbancar, prin OP. Atunci cand faceti transfer bancar, este necesar sa copiati cu atentie toate datele furnizate pe platforma (Numele Bancii, IBAN si ID de tranzactie).

Dupa ce fondurile au ajuns in contul dumneavoastra, respectiv in portofel, puteti intra la sectiunea “altcoins”, unde selectati functia “cumparare”, scrieti cantitatea pe care doriti sa o cumparati/suma de care doriti sa cumparati.

Vinde Dogecoin (XDG)

Vinde Dogecoin simplu, rapid si sigur pe platforma numarul 1 de tranzactionare din România PRO.BitcoinRomania.ro

Pentru a vinde Dogecoin de pe platforma noastra este necesar sa aveti un cont activat si aprobat. Pentru a vinde DOGE aveti 2 variante

  1. Sa aveti DOGE intr-un portofel extern 

Daca aveti stocata cantitatea de DOGE intr-un portofel extern si doriti sa faceti un exchange prin platforma noastra, trebuie sa va treceti IBAN-ul in Portofel -> Conturi bancare, selectand tipul de fiat care este compatibil cu contul dumneavoastra bancar (RON sau EURO).

Dupa ce v-ati definit IBAN-ul in contul de pe platforma, intrati pe COINS si puteti sa tranzactionati DOGE. Daca suma de care vreti sa cumparati depaseste 10.000 EURO, veti putea solicita o oferta personalizata prin email, pentru a exista istoricul tranzactiei. Departamentul de vanzari trimite oferta pentru cantitatea pe care o aveti. Dupa acceptul dumneavoastra si confirmarea IBAN-ului (care trebuie sa fie obligatoriu pe numele titularului contului), o sa primiti o adresa de portofel special creata pentru altcoin-ul dumneavoastra. Dupa ce a fost virata cantitatea, primiti echivalentul in fiat in contul bancar. 

2. Sa aveti DOGE in sectiunea “coins”

Daca ati cumparat Dogecoin in trecut si ati depus cantitatea aferenta in portofelul cold storage, cea mai sigura modalitate de stocare a fondurilor si crypromonedelor dumneavoastra., atunci tot ce trebuie sa faceti pentru a realiza vanzarea este sa intrati in sectiunea “coins” si sa solicitati o vanzare de Dogecoin. Este important sa aveti IBAN-ul in platforma deja definit ( in sectiunea PROFIL -> CONTURI IBAN)

Avantaje de Cumpărare Bitcoin România

dogecoin

Preț și evoluție Dogecoin

 
    

Despre Dogecoin - scurt istoric si avantaje

DogeCoin a fost lansata in 2013, cu o imagine care face referire la Bitcoin si meme-ul Doge, foarte popular in mediul online in acel an. Logo-ul companiei este compus dintr-o moneda aurie, asemanatoare cu Bitcoin, pe care apare capul unui caine din rasa Shiba Inu. Criptomoneda s-a bucurat de succes si vanzare inca de la lansare, scazand in anul 2014 cu o treime din valoarea initiala. 

Moneda a revenit in atentia tuturor dupa ce Elon Musk, cel mai bogat om din lume a postat pe pagina lui de Twitter: “Doge este cryptomoneda oamenilor”. CEO-ul Tesla a inclus, de asemenea, in postare o poza editata cu un desen animat si chipul sau, in care tine in brate cainele Shiba Inu (logo-ul crypromonedei). Dupa atentia acordata cryptomonedelor din partea lui Musk, pretul monedei a crescut cu 20%, in doar 24 de ore. 

Mai mult decat atat, Tesla începe să accepte DOGE pentru plățile de marfă.

Intrebari frecvente

1. Ce este Dogecoin (DOGE)?

Dogecoin este una dintre primele monede de tip altcoin, fiind creat ca un sistem de plata rapid si instant bazat pe blockchainul Litecoin. Proiectul a fost creat ca o alternativa directa si usor de utilizat a Litecoinului, care este in sine o alternativa a Bitcoinului.

2. De ce este dogecoin o moneda unica?

In primul rand, nu există o limită maximă a numărului de monede în circulație. Chiar daca cryptomoneda va fi o parodie adresata mondelor digitale, aceasta a fost comercializata si marketata atat de bine incat a ajuns in top 10 cryptomonede, cu o capitalizare de piata de 1.8 milioane de dolari. Moneda a avut milioane de utilizatori inca din prima luna, insa a crescut in popularitate atunci cand Elon Musk a inceput sa se asocieze cu faimoasa cryptomoneda Shiba Inu.

3. De unde pot cumpara DOGE ?

Puteti cumpara DOGE de pe platforma voastra preferata de trading, PRO.BitcoinRomania.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti cont pe platforma si sa aveti in portofel suma de FIAT necesara pentru cumparare, pe care o puteti transfera prin OP.