Cumpara si vinde Tether (USDT)

Cumpără sau Vinde Tether

usdt

Cumpara Tether simplu, rapid si sigur pe platforma numarul 1 de tranzactionare din România, PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a cumpara Tether de pe platforma noastra este necesar sa aveti un cont activat si aprobat. Dupa ce contul a fost activat, deveniti utilizator Silver. Pentru a cumpara USDT trebuie sa depuneti suma aferenta cantatatii pe care doriti sa o cumparati in FIAT (RON/EURO).

Depunerea se realizeaza la sectiunea “altcoins” unde se va putea face in mod automat conversia intre altcoinurile dinsponibile si EUR/RON ( din balanta principala, in portofel ). Depunerile se realizeaza prin transfer interbancar, prin OP. Atunci cand faceti transfer bancar, este necesar sa copiati cu atentie toate datele furnizate pe platforma (Numele Bancii, IBAN si ID de tranzactie).

Dupa ce fondurile au ajuns in contul dumneavoastra, respectiv in portofel, puteti intra la sectiunea “altcoins”, unde selectati functia “cumparare”, scrieti cantitatea pe care doriti sa o cumparati/suma de care doriti sa cumparati.

Vinde Tether (USDT)

Vinde Tether simplu, rapid si sigur pe platforma numarul 1 de tranzactionare din România, PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a vinde Tether de pe platforma noastra este necesar sa aveti un cont activat si aprobat. Pentru a vinde USDT aveti 2 variante:

  1. Sa aveti USDT intr-un portofel extern 

Daca aveti stocata cantitatea de USDT intr-un portofel extern si doriti sa faceti un exchange prin platforma noastra, trebuie sa va treceti IBAN-ul in Portofel -> Conturi bancare, selectand tipul de FIAT care este compatibil cu contul dumneavoastra bancar (RON sau EURO).

Dupa ce v-ati definit IBAN-ul in contul de pe platforma, intrati in sectiunea “coins” si puteti sa tranzactionati USDT. Daca suma de care vreti sa cumparati depaseste 10.000 EURO, veti putea solicita o oferta personalizata prin email, pentru a exista istoricul tranzactiei. Departamentul de vanzari trimite oferta pentru cantitatea pe care o aveti. Dupa acceptul dumneavoastra si confirmarea IBAN-ului (care trebuie sa fie obligatoriu pe numele titularului contului), o sa primiti o adresa de portofel special creata pentru altcoin-ul dumneavoastra. Dupa ce a fost virata cantitatea, primiti echivalentul in fiat in contul bancar. 

2. Sa aveti USDT in sectiunea “coins”

Daca ati cumparat Tether in trecut si ati depus cantitatea aferenta in portofelul cold storage, cea mai sigura modalitate de stocare a fondurilor si crypromonedelor dumneavoastra, atunci tot ce trebuie sa faceti pentru a realiza vanzarea este sa intrati in sectiunea “coins” si sa solicitati o vanzare de Ripple. Este important sa aveti IBAN-ul in platforma deja definit ( in sectiunea PROFIL -> CONTURI IBAN)

Avantaje de Cumpărare Bitcoin România

usdt

Preț și evoluție Tether

 
    

Despre Tether - scurt istoric si avantaje

Tether este o cryptomoneda bazata pe tehnologia blockchain. Aceasta se tranzactioneaza sub denumirea de USDT. Aceasta moneda apartine unei noi categorii de cryptomonede, intitulate stablecoin, care vizeaza mentinerea stabilitatii preturilor, spre deosebire de volatilitatile altor cryptomonede. Aceasta stabilitate ii permite monedei sa fie utilizata atat ca mijloc de stocare a fondurilor.

 

Tether apartine categoriei de stablecoin care au echivalentul in FIAT: euro sau dolari. USDT a fost creat pentru a putea mentine stabila puntea dintre FIAT si cryptomonede si totodata sa functioneze ca un transfer crypto: transparenta si comisioane mai mici. Aceasta moneda fluctueaza odata cu dolarul american si mentine o ratie de 1:1 cu acesta. 

Intrebari frecvente

1. Ce este Tether (USDT)?

Tether (USDT) este o cryptomoneda bazata pe tehnologia blockchain ale carei jetoane care se afla in circulate sunt sustinute de o suma echivalenta de dolari. Monedele stabile urmaresc monedele fiat traditionale, cum ar fi dolarul sau euro, care sunt detnute intr-un cont bancar desemnat.

2. Cat valoreaza un USDT?

Conform site-ului oficial Tether, moneda ar trebui sa fie sustinuta 100% de USD, ceea ce inseamna ca aceasta ar trebui sa aiba o paritate de 1:1 cu dolarul. Totusi, acest lucru nu se intampla, iar moneda are cateva fluctuatii de pret. Utilitatea principala a monedei este de a oferi o oarecare stabilitate intre crptomonede, de fel volatil, oferind lichiditate. USDT poate fi folosit ca intermediar de tranzactionare, traderii avand posibilitatea de a cumpara alte cryptomonede cu aceasta, lucru uttil in momentele de volatilitate maxima.

3. Cum pot sa schimb USDT in fiat?

Puteti cumpara USDT de pe platforma voastra preferata de trading, PRO.BitcoinRomania.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti cont pe platforma si sa aveti in portofel suma de FIAT necesara pentru cumparare, pe care o puteti transfera prin OP.

De la ATM: Bitcoin Romania detine cea mai extinsa retea de ATM-uri, unde se poate vinde si cumpara moneda USDT. Toate ATM-urile care permit astfel de tranzactii sunt marcate pe cryptoatm.ro cu simbolul USDT.