Cumpara si vinde Bitcoin Cash (BCH)

Cumpără sau Vinde Bitcoin Cash

bitcoin-cash-bch

Cumpara Bitcoin Cash simplu, rapid si sigur pe platforma numarul 1 de tranzactionare din România, PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a cumpara Bitcoin Cash de pe platforma noastra este necesar sa aveti un cont activat si aprobat. Dupa ce contul a fost activat, deveniti utilizator Silver. Pentru a cumpara BCH trebuie sa depuneti suma aferenta cantatatii pe care doriti sa o cumparati in FIAT (RON/EURO).

Depunerea se realizeaza la sectiunea “altcoins” unde se va putea face in mod automat conversia intre altcoinurile dinsponibile si EUR/RON ( din balanta principala, in portofel ). Depunerile se realizeaza prin transfer interbancar, prin OP. Atunci cand faceti transfer bancar, este necesar sa copiati cu atentie toate datele furnizate pe platforma (Numele Bancii, IBAN si ID de tranzactie).

Dupa ce fondurile au ajuns in contul dumneavoastra, respectiv in portofel, puteti intra la sectiunea “altcoins”, unde selectati functia “cumparare”, scrieti cantitatea pe care doriti sa o cumparati/suma de care doriti sa cumparati.

Vinde bitcoin cash (BCH)

Vinde Bitcoin Cash simplu, rapid si sigur pe platforma numarul 1 de tranzactionare din România, PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a vinde Bitcoin Cash de pe platforma noastra este necesar sa aveti un cont activat si aprobat. Pentru a vinde BCH aveti 2 variante:

1. Sa aveti BCH intr-un portofel extern 

Daca aveti stocata cantitatea de BCH intr-un portofel extern si doriti sa faceti un exchange prin platforma noastra, trebuie sa va treceti IBAN-ul in Portofel -> Conturi bancare, selectand tipul de FIAT care este compatibil cu contul dumneavoastra bancar (RON sau EURO).

Dupa ce v-ati definit IBAN-ul in contul de pe platforma, intrati in sectiunea “coins” si puteti sa tranzactionati BCH. Daca suma de care vreti sa cumparati depaseste 10.000 EURO, veti putea solicita o oferta personalizata prin email, pentru a exista istoricul tranzactiei. Departamentul de vanzari trimite oferta pentru cantitatea pe care o aveti. Dupa acceptul dumneavoastra si confirmarea IBAN-ului (care trebuie sa fie obligatoriu pe numele titularului contului), o sa primiti o adresa de portofel special creata pentru altcoin-ul dumneavoastra. Dupa ce a fost virata cantitatea, primiti echivalentul in fiat in contul bancar. 

2. Sa aveti BCH in sectiunea “coins”

Daca ati cumparat Bitcoin Cash in trecut si ati depus cantitatea aferenta in portofelul cold storage, cea mai sigura modalitate de stocare a fondurilor si crypromonedelor dumneavoastra, atunci tot ce trebuie sa faceti pentru a realiza vanzarea este sa intrati in sectiunea “coins” si sa solicitati o vanzare de Bitcoin Cash. Este important sa aveti IBAN-ul in platforma deja definit ( in sectiunea PROFIL -> CONTURI IBAN)

Avantaje de Cumpărare Bitcoin România

bitcoin-cash-bch

Preț și evoluție Bitcoin Cash

 
    

Despre Bitcoin Cash - scurt istoric si avantaje

Bitcoin Cash a fost conceput pentru a fi o cryptomonedă tranzacțională care funcționează ca un sistem electronic de plată în numerar . Este menit să abordeze problema de scalabilitate percepută a Bitcoin și să ofere mai multă utilitate în viața de zi cu zi. Cu alte cuvinte, Bitcoin Cash a fost produs pentru a fi cheltuit, mai degrabă decât păstrat ca un depozit de valoare.

Bitcoin este prima cryptomoneda creata vreodata, folosita pentru tranzactii si cumpararea de bunuri si servicii. Bitcoin Cash este un fork al BTC-ului. Astfel de fork-uri sunt facute atunci cand tehnologia blockchain a unei cryptomonede este actualizata. Un avantaj al BCH este faptul ca acesta este mai iefrin si mai rapid in comparatie cu Bitcoinul.

Intrebari frecvente

1. Ce este Bitcoin Cash (BCH)?

Bitcoin Cash este o moneda digitala care faciliteaza tranzactiile, cu costuri minime si fara implicarea bancilor sau a intermediarilor. BCH este rezultatului unui fork, creat in anul 2017 pentru a imbunatati moneda Bitcoin, pentru ca tranzactiile se desfasurau din ce in ce mai greu si costurile deveneau prea ridicate. La fel ca in cazul monedei mama, Bitcoin Cash se castiga prin minerit, avand o retea descentralizata.

2. Care sunt avantajele BCH?

Avantajele monedei sunt siguranta, stabilitatea, costurile reduse si rapiditatea tranzactiilor, banii intrand aproape instant. Bitcoin cash are, de asemenea, o scalabilitate foarte mare fata de alte cryptomonede, permitand utilizarea simultana a mai multor utilizatori.

3. Cum cumpar Bitcoin Cash?

Puteti cumpara BCH de pe platforma voastra preferata de trading, PRO.BitcoinRomania.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti cont pe platforma si sa aveti in portofel suma de FIAT necesara pentru cumparare, pe care o puteti transfera prin OP.