Cumpara si Vinde Stellar (XLM)

Cumpără sau Vinde Stellar

stellar

Cumpara STELLAR (XML) simplu, rapid si sigur pe platforma numarul 1 de tranzactionare din România, PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a cumpara XML de pe platforma noastra este necesar sa aveti un cont activat si aprobat. Dupa ce contul a fost activat deveniti utilizator Silver. Pentru a cumpara XML trebuie sa depuneti suma aferenta cantatatii pe care doriti sa o cumparati in FIAT (RON/EURO).

Depunerea se realizeaza la sectiunea “altcoins” unde se va putea face in mod automat conversia intre altcoinurile disponibile si EUR/RON ( din balanta principala, in portofel ). Depunerile se realizeaza prin transfer interbancar, prin OP. Atunci cand faceti transfer bancar, este necesar sa copiati cu atentie toate datele furnizate pe platforma (Numele Bancii, IBAN si ID de tranzactie).

Dupa ce fondurile au ajuns in contul dumneavoastra, respectiv in portofel, puteti intra la sectiunea “altcoins”, unde selectati functia “cumparare”, scrieti cantitatea de XML pe care doriti sa o cumparati/suma de care doriti sa cumparati in FIAT.

Vinde Stellar (XLM)

Vinde XML simplu, rapid si sigur pe platforma numarul 1 de tranzactionare din România, PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a vinde XML de pe platforma noastra este necesar sa aveti un cont activat si aprobat. Pentru a vinde XML aveti 2 variante:

  1. Sa aveti XML intr-un portofel extern 

Daca aveti stocata cantitatea de XML intr-un portofel extern si doriti sa faceti un exchange prin platforma noastra, trebuie sa va treceti IBAN-ul in Portofel -> Conturi bancare, selectand tipul de FIAT care este compatibil cu contul dumneavoastra bancar (RON sau EURO).

Daca ati cumparat XML in trecut si ati depus cantitatea aferenta in portofelul cold storage, cea mai sigura modalitate de stocare a fondurilor si crypromonedelor dumneavoastra, atunci tot ce trebuie sa faceti pentru a realiza vanzarea este sa intrati in sectiunea “coins” si sa solicitati o vanzare de XML. Este important sa aveti IBAN-ul in platforma deja definit ( in sectiunea PROFIL -> CONTURI IBAN)

2. Sa aveti XML in sectiunea “coins”

Dupa ce v-ati definit IBAN-ul in contul de pe platforma, intrati pe COINS si puteti sa tranzactionati XML. Daca suma de care vreti sa cumparati XML este mai mica de 10.000 EURO, puteti sa tranzactionati direct dumneavoastra, din platforma.

Daca suma de care vreti sa cumparati depaseste 10.000 EURO, veti putea solicita o oferta personalizata prin email, pentru a exista istoricul tranzactiei. Departamentul de vanzari trimite oferta pentru cantitatea pe care o aveti. Dupa acceptul dumneavoastra si confirmarea IBAN-ului (care trebuie sa fie obligatoriu pe numele titularului contului), o sa primiti o adresa de portofel special creata pentru altcoin-ul dumneavoastra. Dupa ce a fost virata cantitatea, primiti echivalentul in FIAT in contul bancar.

Avantaje de Cumpărare Bitcoin România

stellar

Preț și evoluție Stellar

 
    

Despre Stellar- scurt istoric si avantaje

Jed McCaleb este un programator și antreprenor american. Este co-fondator și CTO al Stelarului. Înainte de co-fondarea Stellar, McCaleb a fondat și a servit ca CTO al companiei Ripple până în 2013.

Jed McCaleb

Co-Fondator Stellar

Stellar se prezinta ca fiind o infrastructura de plati distribuita, open-source, o platforma care leaga bancile, sistemele de plati si oamenii, mutand bani rapid si sigur, cu costuri minime. Reteaua Stellar poate schimba valute emise de guverne intr-un timp de procesare rapid, folosind tehnologia Blockchain.

Proiectul Stellar s-a lansat in anul 2014, ca o retea de plati descentralizata. Moneda virtuala Stellar Lumens a avut o evolutie buna la infiintarea sa in 2014, devenind una dintre cele mai importante cryptomonede din punct de vedere al capitalizarii pietei. Criptomoneda, cunoscuta initial sub numele de Stellar, a fost denumita mai tarziu Lumens sau XLM.

Aceasta schimbare s-a produs odata cu lansarea retelei actualizate, pentru a face diferenta dintre cryptomonede si retea in sine. Stellar este, de asemenea, utilizat, ca infrastructura financiara, in special in tarile in curs de dezvoltare. La sfarsitul anului 2016 au fost anuntate mai multe parteneriate cu Stellar, printre care unul cu IBM si KlickEx pentru a facilita tranzactiile transfrontaliere in regiunea Pacificului de Sud.

Intrebari frecvente

1. Ce este Stellar (XLM)?

Stellar Lumens ( XML ) este o platforma care are menirea de a lega bancile, sistemele de plati si oamenii. Are intentia de a se putea trimite rapid, in mod sigur si cu costuri minime. Ca orice alta cryptomoneda, Stellar este voltatil, lasand cumparatorilor posibilitatea de a face profit.

2. Ce trebuie sa fac atunci cand trimit XLM?

Nu uitati ca atunci cand faceti un transfer de XLM trebuie mentionat MEMO ID. Acesta este format in general dintr-un singur numar si este mentionat in platforma sau in adresa de wallet. Pe platforma PRO gasiti mentionat si separat in portofel memo id-ul, sub forma ?memoid= si un numar. Nu uitati ca atunci cand copiati adresa de wallet ce este dupa semnul intrebarii, inclusiv aceasta, trebuie sterse pentru a putea realiza transferul.

3. De ce este aceasta moneda unica?

Unicitatea monedei provine din pachetul oferit, Stellar avand caracteristici precum descentralizare completa, usurinta de utilizare, suport pentru mai multe valute si tipuri de active, rapiditatea tranzactiilor, precum si costul mic de tranzactionare.