Cumpara si Vinde EOS

Cumpără sau Vinde EOS

eos

Cumpără EOS simplu, rapid și sigur pe platforma numărul 1 de tranzacționare din România, PRO.BitcoinRomania.ro

Cumpără EOS simplu, rapid și sigur pe platforma numărul 1 de tranzacționare din România, PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a cumpăra EOS de pe platforma noastră este necesar să aveți un cont activat și aprobat. După ce contul a fost activat, deveniți utilizator Silver. Pentru a cumpăra EOS trebuie să depuneți suma aferentă cantității pe care doriți să o cumpărati în FIAT (RON/EURO).

Depunerea se realizează la secțiunea “altcoins”, unde se va putea face in mod automat conversia între altcoinurile disponibile și EUR/RON (din balanta principală, în portofel). Depunerile se realizează prin transfer interbancar, prin OP. Atunci când faceți transfer bancar, este necesar să copiați cu atenție toate datele furnizate pe platformă (Numele Băncii, IBAN și ID de tranzacție).

După ce fondurile au ajuns în contul dumneavoastră, respectiv în portofel, puteți intra la secțiunea “altcoins”, unde selectați funcția “cumpărare”, scrieți cantitatea de EOS pe care doriți să o cumpărați/suma de care doriți sa cumparati în FIAT.

Vinde EOS

Vinde EOS simplu, rapid și sigur pe platforma numărul 1 de tranzacționare din România, PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a vinde EOS de pe platforma noastră este necesar să aveți un cont activat si aprobat. Pentru a vinde EOS aveți 2 variante:

  1. Să aveți EOS într-un portofel extern 

Dacă aveți stocată cantitatea de EOS într-un portofel extern și doriți să faceți un exchange prin platforma noastra, trebuie să vă treceți IBAN-ul în Portofel -> Conturi bancare, selectând tipul de FIAT care este compatibil cu contul dumneavoastră bancar (RON sau EURO).

Dacă ați cumpărat EOS în trecut și ați depus cantitatea aferentă în portofelul cold storage, cea mai sigură modalitate de stocare a fondurilor și crypromonedelor dumneavoastră, atunci tot ce trebuie să faceți pentru a realiza vânzarea este să intrați în secțiunea “coins” și să solicitați o vânzare de EOS. Este important să aveți IBAN-ul în platformă deja definit ( în secțiunea PROFIL -> CONTURI IBAN)

2. Sa aveți EOS în secțiunea “coins”

După ce v-ați definit IBAN-ul în contul de pe platformă, intrați pe COINS și puteți să tranzactionați EOS. Dacă suma de care vreți să cumparați EOS este mai mica de 10.000 EURO, puteți să tranzactionați direct dumneavoastră, din platforma.

Dacă suma de care vreți să cumparați depășește 10.000 EURO, veți putea solicita o ofertă personalizată prin email, pentru a exista istoricul tranzacției. Departamentul de vânzări trimite oferta pentru cantitatea pe care o aveți. După acceptul dumneavoastra și confirmarea IBAN-ului (care trebuie să fie obligatoriu pe numele titularului contului), o sa primiți o adresă de portofel special creată pentru altcoin-ul dumneavoastra. După ce a fost virată cantitatea, primiți echivalentul în FIAT în contul bancar.

Avantaje de Cumpărare Bitcoin România

eos

Preț și evoluție EOS

 
    

Despre EOS - scurt istoric si avantaje

EOS a atins statutul de celebritate în piața crypto ca urmare a unui ICO de mare succes.

Brendan Blumer

CEO Block.one / eos.io

Sistemul EOS a fost conceput pentru a suporta aplicații descentralizate, numite în mod obișnuit dApps, la scară comercială . EOS oferă funcționalitatea de bază pentru companii pentru a construi aplicații blockchain într-un mod similar cu construirea de aplicații web.

Software-ul EOS.IO a fost creat în 2018 de către block.one, o companie din Insulele Cayman,

Daniel Larimer implicându-se în dezvoltarea proiectului.

Viziunea EOS este de a construi o platformă de tip dApp de tip Blockchain care să scaleze în mod rapid și sigur mii de tranzacții pe secundă, oferind un sistem de operare pentru aplicații descentralizate. Scopul este de a oferi un sistem centralizat pentru aplicații descentralizate, prin furnizarea de servicii precum autentificarea utilizatorilor, stocarea în cloud și găzduirea serverelor.

EOS este considerat un concurent major și direct al blockchain-ului Ethereum, care are, de asemenea, numeroase cazuri de utilizare în industria financiară descentralizată. EOS aspiră să fie mai bun și mai rapid decât Ethereum, care oferă 15 tranzacții pe secundă, EOS având posibilitatea de a realiza milioane de tranzacții pe secundă.

Intrebari Frecvente

1. Ce este EOS?

EOS este o platforma de tip blockchain care a fost creata cu scopul de a dezvolta aplicatii descentralizate, similare cu Ethereum.

2. De ce este EOS o monedă atât de buna?

Moneda EOS este suma unor caracteristici esențiale ale Bitcoin și Ethereum, urmând securitatea primei monede și suportul celei de-a doua.

3. Cum cumpar EOS?

Puteți cumpăra EOS de pe platforma voastră preferată de trading, PRO.BitcoinRomania.ro. Tot ce trebuie să faceți este să aveți cont pe platformă și să aveți în portofel suma de FIAT necesară pentru cumpărare, pe care o puteți transfera prin OP.