Cumpara si vinde Polka Dot (DOT)

Cumpără sau Vinde Polka Dot

Polkadot_symbol_color

Cumpara Polka Dot simplu, rapid si sigur pe platforma numarul 1 de tranzactionare din România, PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a cumpara Polka Dot de pe platforma noastra este necesar sa aveti un cont activat si aprobat. Dupa ce contul a fost activat, deveniti utilizator Silver. Pentru a cumpara DOT trebuie sa depuneti suma aferenta cantatatii pe care doriti sa o cumparati in FIAT (RON/EURO).

Depunerea se realizeaza la sectiunea “altcoins” unde se va putea face in mod automat conversia intre altcoinurile dinsponibile si EUR/RON ( din balanta principala, in portofel ). Depunerile se realizeaza prin transfer interbancar, prin OP. Atunci cand faceti transfer bancar, este necesar sa copiati cu atentie toate datele furnizate pe platforma (Numele Bancii, IBAN si ID de tranzactie).

Dupa ce fondurile au ajuns in contul dumneavoastra, respectiv in portofel, puteti intra la sectiunea “altcoins”, unde selectati functia “cumparare”, scrieti cantitatea pe care doriti sa o cumparati/suma de care doriti sa cumparati.

Vinde Polka Dot

Vinde Polka Dot simplu, rapid si sigur pe platforma numarul 1 de tranzactionare din România, PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a vinde Polka Dot de pe platforma noastra este necesar sa aveti un cont activat si aprobat. Pentru a vinde DOT aveti 2 variante:

  1. Sa aveti DOT intr-un portofel extern 

Daca aveti stocata cantitatea de DOT intr-un portofel extern si doriti sa faceti un exchange prin platforma noastra, trebuie sa va treceti IBAN-ul in Portofel -> Conturi bancare, selectand tipul de fiat care este compatibil cu contul dumneavoastra bancar (RON sau EURO).

Dupa ce v-ati definit IBAN-ul in contul de pe platforma, intrati pe COINS si puteti sa tranzactionati DOT. Daca suma de care vreti sa cumparati depaseste 10.000 EURO, veti putea solicita o oferta personalizata prin email, pentru a exista istoricul tranzactiei. Departamentul de vanzari trimite oferta pentru cantitatea pe care o aveti. Dupa acceptul dumneavoastra si confirmarea IBAN-ului (care trebuie sa fie obligatoriu pe numele titularului contului), o sa primiti o adresa de portofel special creata pentru altcoin-ul dumneavoastra. Dupa ce a fost virata cantitatea, primiti echivalentul in FIAT in contul bancar. 

2. Sa aveti DOT in sectiunea “coins”

Daca ati cumparat Polka Dot in trecut si ati depus cantitatea aferenta in portofelul cold storage, cea mai sigura modalitate de stocare a fondurilor si crypromonedelor dumneavoastra, atunci tot ce trebuie sa faceti pentru a realiza vanzarea este sa intrati in sectiunea “coins” si sa solicitati o vanzare de Polka Dot. Este important sa aveti IBAN-ul in platforma deja definit ( in sectiunea PROFIL -> CONTURI IBAN)

Avantaje de Cumpărare Bitcoin România

Polkadot_symbol_color

Preț și evoluție Polka Dot

 
    

Despre Polka Dot - scurt istoric si avantaje

Polka Dot este un protocol blockchain care conecteaza mai multe block-uri Intr-o singura retea. Astfel, prin intermediul ecosistemului Polka Dot se pot face schimburi intre doua sau mai multe retele blockchain.

Polka Dot este in prezent in topul celor 5 cele mai importante companii din domeniul crypto, iar DOT este una dintre cele mai importante cryptomonede, cu o capitalizare de piata care a depasit 21 de milioane de dolari intr-un timp foarte scurt, avand in vedere ca proiectul Polka Dot a aparut în 2020.

In timp ce majoritatea cryptomonedelor iau nastere pentru a rezolva probleme din lumea exterioara cu ajutorul tehnologiei blockchain, DOT a fost creata pentru a rezolva problemele blockchain in sine. Transferurile cross-blockchain fie de date, fie de active sunt posibile astfel la scara larga prin intermediul tehnologiei Polka Dot. 

Intrebari frecvente

1. Ce este Polkadot (DOT)?

PolkaDot este singura cryptomoneda care conecteaza mai multe blockchain-uri intr-o singura retea. Prin intermediul ecosistemului Polka Dot se pot realiza schimburi intre doua sau mai multe retele blockchain.

2. De ce este aceasta moneda atat de cautata?

Polka Dot a fost creata pentru a rezolva problemele din interiorul blockchain, permitand un web complet descentralizat, unde utilizatorii au control. Polka Dot permite comunicarea fara incredere intre blockchain-uri. Adica, increderea nu trebuie să fie acordata unei terte parti pentru ca comunicarea prin aceste sisteme sa fie eficienta. Acest lucru ar permite schimburi directe intre investitori. Intr-un sens mai larg, permite, de asemenea, diferitelor sisteme blockchain specializate sa lucreze impreuna si sa creeze servicii complexe din componente simple, fapt ce face aceasta moneda foarte ofertanta pentru traderi.

3. Este moneda Polka Dot o investitie buna?

De la aparitia sa pana in prezent, Polka Dot a avut evolutie rapida și a fost inclusa in mod constant printre cryptomonedele cu cea mai rapida crestere. Expertii sunt increzatori ca va sustine acest impuls de crestere in viitor – făcându-l un must-have pentru orice investitor crypto.

I s-a dat chiar și eticheta „Ethereum Killer” din cauza ritmului cu care isi extinde nu doar comunitatea de dezvoltatori ai blockchain-ului, ci si creste valoarea monedei sale digitale.