Cumpara si Vinde Tron (TRX)

Cumpără sau Vinde Tron

tron

Cumpara TRON (TRX) simplu, rapid si sigur pe platforma numarul 1 de tranzactionare din România, PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a cumpara TRX de pe platforma noastra este necesar sa aveti un cont activat si aprobat. Dupa ce contul a fost activat, deveniti utilizator Silver. Pentru a cumpara TRX trebuie sa depuneti suma aferenta cantatatii pe care doriti sa o cumparati in FIAT (RON/EURO).

Depunerea se realizeaza la sectiunea “altcoins” unde se va putea face in mod automat conversia intre altcoinurile disponibile si EUR/RON (din balanta principala, in portofel). Depunerile se realizeaza prin transfer interbancar, prin OP. Atunci cand faceti transfer bancar, este necesar sa copiati cu atentie toate datele furnizate pe platforma (Numele Bancii, IBAN si ID de tranzactie).

Dupa ce fondurile au ajuns in contul dumneavoastra, respectiv in portofel, puteti intra la sectiunea “altcoins”, unde selectati functia “cumparare”, scrieti cantitatea pe care doriti sa o cumparati/suma de care doriti sa cumparati.

Vinde Tron (TRX)

Vinde TRX simplu, rapid si sigur pe platforma numarul 1 de tranzactionare din România, PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a vinde Tron de pe platforma noastra este necesar sa aveti un cont activat si aprobat. Pentru a vinde TRX aveti 2 variante

  1. Sa aveti TRX intr-un portofel extern 

Daca aveti stocata cantitatea de TRX intr-un portofel extern si doriti sa faceti un exchange prin platforma noastra, trebuie sa va treceti IBAN-ul in Portofel -> Conturi bancare, selectand tipul de fiat care este compatibil cu contul dumneavoastra bancar (RON sau EURO).

Daca ati cumparat Tron in trecut si ati depus cantitatea aferenta in portofelul cold storage, cea mai sigura modalitate de stocare a fondurilor si crypromonedelor dumneavoastra, atunci tot ce trebuie sa faceti pentru a realiza vanzarea este sa intrati in sectiunea “coins” si sa solicitati o vanzare de Tron. Este important sa aveti IBAN-ul in platforma deja definit ( in sectiunea PROFIL -> CONTURI IBAN)

2. Sa aveti TRX in sectiunea “coins”

Dupa ce v-ati definit IBAN-ul in contul de pe platforma, intrati pe COINS si puteti sa tranzactionati TRX. Daca suma de care vreti sa cumparati TRX este mai mica de 10.000 EURO, puteti sa tranzactionati direct dumneavoastra, din platforma.

Daca suma de care vreti sa cumparati depaseste 10.000 EURO, veti putea solicita o oferta personalizata prin email, pentru a exista istoricul tranzactiei. Departamentul de vanzari trimite oferta pentru cantitatea pe care o aveti. Dupa acceptul dumneavoastra si confirmarea IBAN-ului (care trebuie sa fie obligatoriu pe numele titularului contului), o sa primiti o adresa de portofel special creata pentru altcoin-ul dumneavoastra. Dupa ce a fost virata cantitatea, primiti echivalentul in FIAT in contul bancar.

Avantaje de Cumpărare Bitcoin România

tron

Preț și evoluție Tron

 
    

Despre Tron - scurt istoric si avantaje

Justin Sun, născut în 1990, este un antreprenor tehnologic, fondatorul platformei TRON și actualul CEO al BitTorrent

Justin SUN

Fondator si CEO TRON

Tron este un protocol descentralizat, bazat pe tehnologia Blockchain, care sta la baza unui ecosistem de divertisment bazat pe continut. Tron foloseste blockchain pentru a face posibila partajarea continutului online chiar de catre artisti, muzicieni sau autori, fara a apela la alte companii intermediare, precum YouTube, Apple sau Facebook.

Utilizatorii au astfel posibilitatea de a publica, stoca si detine continut, iar ctyptomoneda TRX este folosita pentru a cumpara fisiere text, audio, video, aplicatii, jocuri si orice alta forma de divertisment. 

Intrebari frecvente

1. Ce este Tron (TRX)?

Tron este un sistem de operare media, care se bazeaza pe tehnologia blockchain. Moneda TRX a fost creata pentru a fi folosita in reteaua Tron. 

2. De ce este aceasta moneda atat de cautata?

Ecosistemul Tron este reprezentat de divertisment. Aceasta face posibila partajarea de content fara a fi necesara apelarea la alte platforme intermediare. Continutul este partajat cu ajutorul monedei TRX, care face posibila cumpararea de continut din platforma, indiferent de forma si format.

De cand Tron (TRX) a intrat pe piata cripto in 2017, aceasta moneda a profitat de un foarte mare sprijin comunitar, iar aspectele sale tehnice au plasat cryptomoneda in top 10 cryptomonede din lume in ceea ce priveste capitalizarea pietei.

3. De unde cumpar TRX?

Puteti cumpara TRX de pe platforma noastra de trading, PRO.BitcoinRomania.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti cont pe platforma si sa aveti in portofel suma de FIAT necesara pentru cumparare, pe care o puteti transfera prin OP.