Cumpara si Vinde Cardano (ADA)

Cumpără sau Vinde Cardano

ada

Cumpara CARDANO (ADA) simplu, rapid si sigur pe platforma numarul 1 de tranzactionare din România, PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a cumpara ADA de pe platforma noastra este necesar sa aveti un cont activat si aprobat. Dupa ce contul a fost activat, deveniti utilizator Silver. Pentru a cumpara ADA trebuie sa depuneti suma aferenta cantatatii pe care doriti sa o cumparati in FIAT (RON/EURO).

Depunerea se realizeaza la sectiunea “altcoins” unde se va putea face in mod automat conversia intre altcoinurile disponibile si EUR/RON ( din balanta principala, in portofel ). Depunerile se realizeaza prin transfer interbancar, prin OP. Atunci cand faceti transfer bancar, este necesar sa copiati cu atentie toate datele furnizate pe platforma (Numele Bancii, IBAN si ID de tranzactie).

Dupa ce fondurile au ajuns in contul dumneavoastra., respectiv in portofel, puteti intra la sectiunea “altcoins”, unde selectati functia “cumparare”, scrieti cantitatea de ADA pe care doriti sa o cumparati/suma de care doriti sa cumparati in FIAT.

Vinde Cardano (ADA)

Vinde ADA simplu, rapid si sigur pe platforma numarul 1 de tranzactionare din România, PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a vinde ADA de pe platforma noastra este necesar sa aveti un cont activat si aprobat. Pentru a vinde ADA aveti 2 variante:

  1. Sa aveti ADA intr-un portofel extern 

Daca aveti stocata cantitatea de ADA intr-un portofel extern si doriti sa faceti un exchange prin platforma noastra, trebuie sa va treceti IBAN-ul in Portofel -> Conturi bancare, selectand tipul de FIAT care este compatibil cu contul dumneavoastra bancar (RON sau EURO).

Daca ati cumparat ADA in trecut si ati depus cantitatea aferenta in portofelul cold storage, cea mai sigura modalitate de stocare a fondurilor si crypromonedelor dumneavoastra, atunci tot ce trebuie sa faceti pentru a realiza vanzarea este sa intrati in sectiunea “coins” si sa solicitati o vanzare de ADA. Este important sa aveti IBAN-ul in platforma deja definit ( in sectiunea PROFIL -> CONTURI IBAN)

2. Sa aveti ADA in sectiunea “coins”

Dupa ce v-ati definit IBAN-ul in contul de pe platforma, intrati pe COINS si puteti sa tranzactionati ADA. Daca suma de care vreti sa cumparati ADA este mai mica de 10.000 EURO, puteti sa tranzactionati direct dumneavoastra, din platforma.

Daca suma de care vreti sa cumparati depaseste 10.000 EURO, veti putea solicita o oferta personalizata prin email, pentru a exista istoricul tranzactiei. Departamentul de vanzari trimite oferta pentru cantitatea pe care o aveti. Dupa acceptul dumneavoastra si confirmarea IBAN-ului (care trebuie sa fie obligatoriu pe numele titularului contului), o sa primiti o adresa de portofel special creata pentru altcoin-ul dumneavoastra. Dupa ce a fost virata cantitatea, primiti echivalentul in FIAT in contul bancar.

Avantaje de Cumpărare Bitcoin România

ada

Preț și evoluție Cardano

 
    

Despre Cardano- scurt istoric si avantaje

Cardano a fost creat de firma de dezvoltare de tehnologii blockchain Input Output Hong Kong (IOHK), condusă de Charles Hoskinson, fost co-fondator al BitShares, Ethereum și Ethereum Clasic.

Charles Hoskinson

Fondator ADA Cardano

Proiectul Cardano a fost lansat in Japonia, in 2017, de catre co-fondatorul Ethereum, Charles Hoskinson si compania de tehnologii Blockchain, Input Output Hong Kong. Proiectul descentralizat Cardano a fost creat dintr-o viziune bazata pe cercetare stiintifica, reunind mai multi ingineri si cercetatori universitari care dezvolta incontinuu platforma de smart contracts, facand-o din ce in ce mai avansata.

Intrebari frecvente

1. Ce este Cardano (ADA)?

Cardano este un proiect de tip blockchain descentralizat pentru a oferi un ecosistem mai echilibrat si mai durabil pentru cryptomonede. Cardano a aparut cu scopul de a aborda probleme legate de scalabilitate, infrastructura, interoperabilitate si durabilitate pe platformele ce criptare.

2. Cum este ADA diferit fata de alte monede?

Blockchainul Cardano este supus unui proces riguros de revizuire permanenta, monitorizata de catre experti si programatori din mediul academic. Din acest motiv, ADA este singura moneda cu o “filosofie stiintifica si o abordare bazata pe cercetare”. 

Anul trecut, moneda a lansat funcționalitatea de contract inteligent, care permite construirea de aplicații descentralizate (dApps) pe blockchain. Acesta este un eveniment major, deoarece dApps vor oferi utilitate în lumea reală în domenii de la finanțe la jocuri.

3. De unde pot cumpara ADA ?

Puteti cumpara ADA de pe platforma voastra preferata de trading, PRO.BitcoinRomania.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti cont pe platforma si sa aveti in portofel suma de FIAT necesara pentru cumparare, pe care o puteti transfera prin OP.