Cumpara si Vinde Litecoin (LTC)

Cumpără sau Vinde Litecoin

ltc

Cumpără LTC simplu, rapid și sigur pe platforma numărul 1 de tranzacționare din România, PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a cumpăra LTC de pe platforma noastră este necesar să aveți un cont activat și aprobat. După ce contul a fost activat, deveniți utilizator Silver. Pentru a cumpăra LTC trebuie să depuneți suma aferentă cantității pe care doriți să o cumpărati în FIAT (RON/EURO).

Depunerea se realizează la secțiunea “altcoins”, unde se va putea face in mod automat conversia între altcoinurile disponibile și EUR/RON (din balanta principală, în portofel). Depunerile se realizează prin transfer interbancar, prin OP. Atunci când faceți transfer bancar, este necesar să copiați cu atenție toate datele furnizate pe platformă (Numele Băncii, IBAN și ID de tranzacție).

După ce fondurile au ajuns în contul dumneavoastră, respectiv în portofel, puteți intra la secțiunea “altcoins”, unde selectați funcția “cumpărare”, scrieți cantitatea de LTC  pe care doriți să o cumpărați/suma de care doriți sa cumparati în FIAT.

Vinde litecoin (LTC)

Vinde LTC simplu, rapid și sigur pe platforma numărul 1 de tranzacționare din România, PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a vinde LTC de pe platforma noastră este necesar să aveți un cont activat si aprobat. Pentru a vinde LTC aveți 2 variante:

  1. Să aveți LTC într-un portofel extern 

Dacă aveți stocată cantitatea de LTC într-un portofel extern și doriți să faceți un exchange prin platforma noastra, trebuie să vă treceți IBAN-ul în Portofel -> Conturi bancare, selectând tipul de FIAT care este compatibil cu contul dumneavoastră bancar (RON sau EURO).

Dacă ați cumpăarat LTC în trecut și ați depus cantitatea aferentă în portofelul cold storage, cea mai sigură modalitate de stocare a fondurilor și crypromonedelor dumneavoastră, atunci tot ce trebuie să faceți pentru a realiza vânzarea este să intrați în secțiunea “coins” și să solicitați o vânzare de LTC. Este important să aveți IBAN-ul în platformă deja definit ( în secțiunea PROFIL -> CONTURI IBAN)

2. Sa aveți LTC în secțiunea “coins”

După ce v-ați definit IBAN-ul în contul de pe platformă, intrați pe COINS și puteți să tranzactionați LTC. Dacă suma de care vreți să cumparați LTC este mai mica de 10.000 EURO, puteți să tranzactionați direct dumneavoastră, din platforma.

Dacă suma de care vreți să cumparați depășește 10.000 EURO, veți putea solicita o ofertă personalizată prin email, pentru a exista istoricul tranzacției. Departamentul de vânzări trimite oferta pentru cantitatea pe care o aveți. După acceptul dumneavoastra și confirmarea IBAN-ului (care trebuie să fie obligatoriu pe numele titularului contului), o sa primiți o adresă de portofel special creată pentru altcoin-ul dumneavoastra. După ce a fost virată cantitatea, primiți echivalentul în FIAT în contul bancar.

Avantaje de Cumpărare Bitcoin România

ltc

Preț și evoluție Litecoin

 
    

Despre Litecoin - scurt istoric si avantaje

Crypromonedele reprezinta un asa de puternic concept ca poate  rasturna chiar si guverne.

Charles Lee

Creator Litecoin

Litecoin a fost lansat în 2011 de fostul inginer Google Charlie Lee, care a propus un proiect open source bazat pe un protocol criptografic deschis. Litecoin este popular în lumea criptomonedelor, fiind denumit „The Silver to Bitcoin’s Gold”. 

Încă de la lansare, Litecoin a cunoscut creșteri semnificative, ajungând de la o valoare de 2.45 la începutul lunii noiembrie la o valoare de 50 de dolari spre sfârșitul lunii. De asemenea, Litecoin a atins o capitalizare de piață în valoare de 1 miliard de dolari in noiembrie 2013.

Litecoin a atins All-time High-ul în anul 2017, mai precis pe 21 decembrie, atunci când valoarea LTC a depășit 334 de dolari.

Litecoin este o opțiune mai rapidă și mai ieftină de a trimite valoare în comparație cu Bitcoin, care a început să fie acceptat inclusiv de PayPal. Viteza de tranzacționare a LTC este foarte mică, ajungând la o medie de 2.5 minute.

Confirmările rapide ale LTC oferă utilizatorilor finali un acces mai rapid la disponibilitățile lor, fapt care fidelizează utilizatorii monedei.

Intrebari frecvente

1. Ce este Litecoin (LTC)?

Litecoin este o cryptomonedă apărută și dezvoltată în 2011 de Charlie Lee, fiind considerat și primul altcoin de succes. La fel ca în cazul Bitcoin, este o cryptomonedă volatilă, descentralizată. Aceasta oferă multiple avantaje, printre care faptul că tranzacțiile sunt simple și rapide, cu costuri minime.

2. De ce este Litecoin o investiție bună?

Litecoin este versiunea mai ieftină și mai rapidă a Bitcoinului, ceea ce înseamnă că puteți achiziționa o cantitate mai mare la costuri mai mici. Litecoin are o rată de rezolvare de patru ori mai mare decât cea pe care o are Bitcoin, fiind programat să aibă o sursă finită de 84 de milioane de LTC.

3. Cum cumpar Litecoin?

Puteți cumpăra LTC de pe platforma voastră preferată de trading, PRO.BitcoinRomania.ro. Tot ce trebuie să faceți este să aveți cont pe platformă și să aveți în portofel suma de FIAT necesară pentru cumpărare, pe care o puteți transfera prin OP. De asemenea, puteți să cumpărați LTC și de la ATM.