Cumpara si Vinde Monero (XMR)

Cumpără sau Vinde Monero

monero

Cumpara MONERO (XMR) simplu, rapid si sigur pe platforma numarul 1 de tranzactionare din România, PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a cumpara XMR de pe platforma noastra este necesar sa aveti un cont activat si aprobat. Dupa ce contul a fost activat, deveniti utilizator Silver. Pentru a cumpara XMR trebuie sa depuneti suma aferenta cantatatii pe care doriti sa o cumparati in FIAT (RON/EURO).

Depunerea se realizeaza la sectiunea “altcoins” unde se va putea face in mod automat conversia intre altcoinurile disponibile si EURO/RON ( din balanta principala, in portofel ). Depunerile se realizeaza prin transfer interbancar, prin OP. Atunci cand faceti transfer bancar, este necesar sa copiati cu atentie toate datele furnizate pe platforma (Numele Bancii, IBAN si ID de tranzactie).

Dupa ce fondurile au ajuns in contul dumneavoastra, respectiv in portofel, puteti intra la sectiunea “altcoins”, unde selectati functia “cumparare”, scrieti cantitatea de XMR pe care doriti sa o cumparati/suma de care doriti sa cumparati in FIAT.

Vinde Monero (XMR)

Vinde XMR simplu, rapid si sigur pe platforma numarul 1 de tranzactionare din România, PRO.BitcoinRomania.ro.

Pentru a vinde XMR de pe platforma noastra este necesar sa aveti un cont activat si aprobat. Pentru a vinde XMR aveti 2 variante:

  1. Sa aveti XMR intr-un portofel extern 

Daca aveti stocata cantitatea de XMR intr-un portofel extern si doriti sa faceti un exchange prin platforma noastra, trebuie sa va treceti IBAN-ul in Portofel -> Conturi bancare, selectand tipul de FIAT care este compatibil cu contul dumneavoastra bancar (RON sau EURO).

Daca ati cumparat XMR in trecut si ati depus cantitatea aferenta in portofelul cold storage, cea mai sigura modalitate de stocare a fondurilor si crypromonedelor dumneavoastra, atunci tot ce trebuie sa faceti pentru a realiza vanzarea este sa intrati in sectiunea “coins” si sa solicitati o vanzare de XMR. Este important sa aveti IBAN-ul in platforma deja definit ( in sectiunea PROFIL -> CONTURI IBAN)

2. Sa aveti XMR in sectiunea “coins”

Dupa ce v-ati definit IBAN-ul in contul de pe platforma, intrati pe COINS si puteti sa tranzactionati XMR. Daca suma de care vreti sa cumparati XMR este mai mica de 10.000 EURO, puteti sa tranzactionati direct dumneavoastra, din platforma.

Daca suma de care vreti sa cumparati depaseste 10.000 EURO, veti putea solicita o oferta personalizata prin email, pentru a exista istoricul tranzactiei. Departamentul de vanzari trimite oferta pentru cantitatea pe care o aveti. Dupa acceptul dumneavoastra si confirmarea IBAN-ului (care trebuie sa fie obligatoriu pe numele titularului contului), o sa primiti o adresa de portofel special creata pentru altcoin-ul dumneavoastra. Dupa ce a fost virata cantitatea, primiti echivalentul in FIAT in contul bancar.

Avantaje de Cumpărare Bitcoin România

monero

Preț și evoluție Monero

 
    

Despre Monero - scurt istoric si avantaje

Utilizatorul cunoscut sub numele de Thankful_for_today a furnizat codul cu numele BitMonero apoi un grup de utilizatori condus de Johnny Mnemonic a decis că comunitatea ar trebui să preia proiectul, schimbând și numele în Monero.

Thankful for today

Initiator Monero

Proiectul Monero a fost lansat în 2014, iar scopul sau este simplu: sa permita tranzacțiilor să aibă loc în mod privat și în anonimat. Chiar dacă se crede în mod obișnuit că BTC poate ascunde identitatea unei persoane, este adesea ușor să urmăriți plățile până la sursa lor originală, deoarece blockchain-urile sunt transparente. Pe de altă parte, XMR este conceput pentru a încuraja expeditorii și destinatarii deopotrivă să utilizeze criptografia avansata.

Monero este caracterizata prin confidentialitate, folosind un registru public nefixat. Oricine poate realiza tranzactii fara ca vreun observator extern sa poata identifica suma, sursa sau destinatia. 

Echipa din spatele Monero spune că confidențialitatea și securitatea sunt prioritățile lor cele mai mari, ușurința în utilizare și eficiența fiind pe locul doi. Acesta își propune să ofere protecție tuturor utilizatorilor – indiferent de cât de competenți din punct de vedere tehnologic sunt aceștia.

Intrebari frecvente

1. Ce este Monero (XMR)?

Monero este o criptomoneda open-source, axata pe confidentialitate, creata in 2014.  Aceasta foloseste un registru public, nefixat, utilizatorii avand posibilitatea de a realiza tranzactii, fara ca un observator extern sa oberve sursa, destinata sau suma utilizata. 

2. De ce este XMR o moneda unica ?

Protectiile de confidențialitate ale Monero îl deosebesc și de concurenți, nu doar pentru că nu sunt opționale, ci și din cauza modului în care ascund expeditorul, destinatarul și chiar suma trimisă.

3. Care sunt avantajele XMR?

XMR a avut o crestere rapida datorita capitalizarii de piata si a volumului tranzactiilor, datorita confidentialitatii monedei.  XMR este nelimitat, este un sistem absolut descentralizat, unde nimeni nu poate opri tranzactiile si nimeni nu poate limita utilizatorii in niciun fel, fapt ce i-a acordat o caracteristica importanta si rara, nemaintanlita la cryptomonede.