Tim Draper, miliardar: BTC va ajunge la 250k dolari pana in 2022

17 aprilie 2018 bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Miliardarul Tim Draper, cunoscut pentru predictiile sale in ceea ce priveste evolutia Bitcoin, a declarat recent ca pretul BTC va ajunge la 250.000 de dolari pana in 2022. Draper este investitor si om de afaceri american, fondator al Universitatii Draper pentru antreprenori si al Draper Associates, firma care a investit in Tesla, Skype si nenumarate alte companii. Acesta a fost implicat in diferite proiecte crypto si a cumparat aproape 30.000 BTC la o licitatie in 2014, atunci cand valoarea unui Bitcoin era aproximativ 600 dolari.

Tim Draper bitcoin

Cea mai recenta predictie a lui Draper a fost facuta la petrecerea data de universitatea care ii poarta numele, din San Mateo, California. “Ma gandesc la 250.000 dolari pentru un Bitcoin pana in 2022”, a spus Draper in fata universitatii, purtand o cravata cu logo-ul BTC. “Sa credeti asta! Unii vor gandi ca ati innebunit, dar sa credeti! Se intampla si va fi minunat!” Draper a confirmat ulterior predictia printr-un tweet.

Pretul unui Bitcoin ar trebui sa creasca de aproximativ 30 de ori in urmatorii 4 ani pentru ca predictia lui Tim Draper sa se adevereasca. Cursul BTC este aproximativ 8.096 dolari la momentul editarii articolului, conform Coinmarketcap. Aceasta nu este prima predictie a miliardarului. In 2015 Draper a spus ca Bitcoin va ajunge la valoarea de 10.000 dolari pana la sfarsitul lui 2017.  Pe 29 noiembrie 2017, pretul BTC a depasit pentru prima data 10.000 de dolari, ajungand la un all time high de peste 19.700 de dolari cateva saptamani mai tarziu.

Omul de afaceri a discutat intr-un interviu catre Cointelegraph si despre evolutia altcoins. “Imi place competitia. Cred ca e minunata. Cred ca Bitcoin este in mod clar liderul si va fi standardul cu care toate celelalte monede vor trebui sa concureze […] Este foarte probabil ca Bitcoin sa fie cea mai mare moneda, deoarece are un efect de retea. Se dezvolta odata cu cresterea retelei”, a declarat Tim Draper.

Surse: https://cointelegraph.com/news/tim-draper-everybody-wants-to-leave-california

https://bitcoinmagazine.com/articles/tim-draper-predicts-bitcoin-will-soar-250000-four-years/

One comment

  1. ultrasbet spune:

    2022 e un termen foarte lung; mare mirare daca se va ajunge acolo avand in vedere ce se preconiza pentru aprilie 2018 si nu e nici pe departe!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV