Avertizare

Va rugam sa cititi – Avertizare!!!

Exista anumite lucruri pe care trebuie sa le intelegeti inainte de a incepe sa tranzactionati cu Bitcoin si alte cryptomonede.

Tranzactiile crypto trimise din portofelul dvs. sunt ireversibile. Daca trimiteti cryptomonede la o adresa incorecta sau trimiteti suma gresita, nu le puteti obtine inapoi.

Piata cryptomonedelor este foarte volatila si predispusa la bule si schimbare rapida a preturilor. Pretul de piata se schimba in timp, astfel incat cryptomonedele dvs. pot avea o valoare mult mai mica in viitor. De fapt, Bitcoin si celelalte cryptomonede pot deveni chiar complet lipsite de valoare.

Bitcoin nu este sustinut de nici o entitate. Nici BitcoinRomania.ro nici oricine altcineva nu are o obligatia de a cumpara inapoi BTC-ul sau alte cryptomonede tranzactionate de dvs. in viitor.

Va rugam sa va asigurati ca intelegeti pe deplin riscurile implicate si, astfel, sa nu investiti bani pe care nu va puteti permite sa ii pierdeti.

Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati site-ul oficial Bitcoin: bitcoin.org

 

Mentionam ca singurele conturi bancare ale companiei SC BTR EXCHANGE SRL sunt cele afisate in cadrul platformei de tranzactionare trade.bitcoinromania.ro. Deschiderea unui cont pe platforma online Bitcoin Romania se realizeaza doar prin acceptarea Termenilor si Conditiilor, acesta reprezentand contractul de colaborare, fara a fi necesara semnarea unui contract tiparit.  Va recomandam sa verificati cu atentie ca IBAN-urile sa coincide cu cele de pe platforma inainte de efectuarea unui virament bancar.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *