Bitcoin Romania lanseaza un nou ATM in VIVO! Constanta

6 septembrie 2018 bancomat

Articol scris de Cristina Dinica

Where the story begins

Bitcoin Romania

Str. Patriei nr. 2, Bucuresti

3 Mai 2014

Povestea de succes a Bitcoin Romania a inceput o data cu aducerea primului ATM Bitcoin din Romania, totodata primul din Europa Continentala si al cincilea din lume. Inaugurarea ATM-ului pentru vanzare si cumparare Bitcoin in zona centrala a Bucurestiului se bucura de un succes imens.

Bitcoin RomaniaDigitalizing the world…

Bitcoin Romania plaseaza Bucurestiul pe harta internationala a cryptomonedelor prin aducerea altor 2 ATM-uri Bitcoin. In noiembrie 2014 are loc inaugurarea celui de-al doilea ATM in incinta The Dubliner, Irish pub-ul din Soseaua Nicolae Titulescu nr. 16.

Dupa succesul inregistrat cu primele doua ATM-uri, Bitcoin Romania continua trendul ascendent de dezvoltare prin deschiderea celui de-al treilea ATM in Bucuresti, in cadrul X Hostel. Clientii si-au facut aparitia inca de la primele ore ale lansarii pana la finalul zilei.

 … one step at a time

La inceputul anului 2017, Bitcoin Romania inaugureaza cel de-al patrulea ATM Bitcoin in Cluj, ca urmare a numeroaselor cereri din partea comunitatii crypto. Clientii din nord-vestul tarii pot tranzactiona simplu, rapid si sigur la acest nou ATM.

Here we are now!           

Ne bucuram sa va anuntam ca un nou ATM Bitcoin este acum disponibil, chiar in incinta VIVO! Constanta! Puteti tranzactiona Bitcoin, Ethereum si Litecoin in cel mai usor mod posibil, direct si accesibil.

Bitcoin Romania

To be continued…

Lansarea ATM-urilor reprezinta o piatra de hotar atat pentru companie, cat si pentru domeniul crypto din Romania. In prezent Bitcoin Romania lucreaza la dezvoltarea retelei de ATM-uri Bitcoin, urmarindu-se acoperirea tuturor marilor orase din Romania.

Keep your eyes on us, we’re making history in the digital era!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *