Bitcoin Romania sarbatoreste 4 ani de excelenta

28 martie 2018 bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Bucuresti, 27 Martie 2018 – Bitcoin Romania, cel mai de succes exchange crypto din Romania, sarbatoreste anul acesta 4 ani de activitate. Ceea ce a inceput in 2014 dintr-o idee frumoasa a devenit in scurt timp o afacere de succes si continua sa se dezvolte. Bitcoin Romania este cea mai mare companie de brokeraj crypto din Romania si isi propune sa devina lider de piata atat la nivel european, cat si international. 

Doua platforme de tranzactionare online – Bitcoin Romania, pentru clientii romani si BTR Exchange, pentru piata din Europa si Canada, primele ATM-uri pentru cumparat Bitcoin din Europa Continentala, parteneriate de succes cu ZebraPay si Smith&Smith, singurul exchange din Europa care permite plata cu cardul online: toate acestea marcheaza dezvoltarea si succesul companiei.

4 ani

Bitcoin Romania a fost infiintata in anul 2014, dezvoltandu-se in permanenta si ajungand la o cifra de afaceri de peste un milion de euro si un profit de peste 600.000 de euro.  Lucram mereu pentru a oferi clientilor aceleasi servicii de calitate cu care s-au obsinuit in acesti 4 ani: seriozitate, flexibilitate, rapiditate si o experienta de tranzactionare cat mai buna.

Peste un milion de tranzactii, peste 100.000 de clienti din 120 tari si tranzactii cu cryptomonede in valoare de 100 de milioane de euro – acestia sunt indicatori ai succesului platformei de tranzactionare fondate de George Rotariu si Constantin Rotariu. Avand angajati cu experienta semnificativa in finante, IT, tehnologia Blockchain si vanzari, Bitcoin Romania si-a castigat pozitia de lider de piata in Romania si Europa de Est.

Este o zi importanta pentru Bitcoin Romania pentru ca o sarbatorim alaturi de voi: clienti, parteneri, colaboratori. Aniversam 4 ani plini de proiecte de succes, insumand mii de ore de munca si ne bucuram ca efortul, dedicatia si curajul sunt rasplatite. In acest moment aniversar privim cu mandrie cei 4 ani de realizari care au trecut si ne propunem sa desfasuram proiecte reusite, incununate de succes si in urmatorii ani”, a declarat George Rotariu, CEO-ul companiei.

Bitcoin Romania a sarbatorit 4 ani de excelenta in Joben Bistro, un prilej minunat pentru a ne intalni cu prietenii companiei: clienti si colaboratori care ne-au fost alaturi in acesti 4 ani. Va multumim pentru incredere, pentru entuziasm si pentru provocarile care ne motiveaza in fiecare zi! #4anibitcoinromania

One comment

  1. John spune:

    ROBOCOIN BITCOIN ATM transfera si din Bitcoin in lei ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV