Romania se claseaza in TOP 10 pentru numarul de ATM-uri Bitcoin

25 iulie 2021 bancomat

Articol scris de Alexandra Popescu

atm bitcoin

Conform ultimelor studii, romanii sunt cei mai interesati din lume de criptomonede dupa cautarile pe Google, iar tara noastra ocupa locul 9 in topul numarului de ATM-uri. Pe masura ce monedele digitale devin tot mai interesante si primesc atentie din partea mass-mediei, un numar tot mai mare de oameni aleg sa investeasca in criptomonedele consacrate, precum Bitcoin. Boom-ul monedelor digitale a dus la crearea propriei retele de ATM-uri.

Studiul care a clasat Romania in topul numarului de ATM Bitcoin a tinut cont de mai multi factori printre care se numara interesul public, pozitia juridica a guvernelor, numarul de cautari pe online despre criptomonede, dar si acceptabilitatea Bitcoin in bancomatele de crypto.

Bitcoin Romania ofera cea mai mare retea de ATM-uri din tara. Un bancomat este usor de folosit si are o interfata friendly. Se foloseste asemanator cu un bancomat bancar, exceptia fiind ca este conectat la un portofel cu criptomonede. Romania este inaintea tarilor precum Italia si Germania, avand 86 de ATM-uri. Dintre acestea 44 sunt ATM-urile Bitcoin Romania. Impresionant, nu?

Interesul legat de criptomonede a romanilor a crescut cel mai mult din lume, conform cautarilor de pe Google. Doar in ultimul an numarul de search-uri a fost de 7.635 la 100.000 de locuitori, cu cresterea cea mai mare la nivel global, de 313.3%.

Cumpara Bitcoin si alte cryptomonede prin reteaua de ATM-uri Bitcoin in Romania. Cu ajutorul parteneriatelor pe care le-am incheiat in ultimii doi ani, am reusit sa amplasam Bitcoin in majoritatea oraselor importante din tara, in care cererea era ridicata.

Aveti acum posibilitatea de a tranzactiona la un ATM Bitcoin in Satu-Mare. ATM-ul din Satu Mare se afla in incinta Auchan. Avand o astfel de locatie, va scuteste pe dumneavoastra de conditiile meteo. De asemenea, parcarea masinii nu trebuie sa fie pe lista dumneavoastra de griji, Auchan garantand locurile in mod gratuit. ATM-ul din Satu-Mare este primul bancomat de acest gen din oras, ceea ce a adus o bucurie pentru persoanele care doreau sa cumpere Bitcoin si cu RON cash.

parteneriat bitcoin romania

O alta locatie in care am amplasat de curand un ATM Bitcoin a fost in Pitesti. Clientii nostri din acest oras veneau in Bucuresti pentru a se bucura de tranzactii sigure, rapide si simple. ATM-ul din Pitesti se afla tot in Auchan si va promite diversitate in criptomonede, avand posibilitatea de a tranzactiona BTC, ETH, LTC, XRP, XLM, BCH, USDT si RONC cu RON cash. ATM-ul Bitcoin din Pitesti este localizat la finalul caselor de marcat. Locatii importante in zone ATM-ului sunt: Flanco, zona de foodcore, o curatatorie si spalatorie numita PINK se afla in fata bancomatului, vis a vis se afla magazinul de parfumuri EYFEL. Beneficiile locatiei sunt amplasarea in interior, ferindu-va pe dumneavoastra de conditiile meteo si parcarea primitoare si spatiosa, care va scuteste de grija masinii.

Inceputul anului ne-a adus si in Bistrita. Avand in apropriere doar doua ATM Bitcoin in Cluj, pentru bistriteni ni s-a parut necesar amplasarea unui bancomat si la ei acasa. Astfel incat, cu ajutorul partenerului nostru avem acum un ATM Bitcoin in Bistrita pe strada Dornei, numarul 20. Locatia se afla pe bulevardul principal, o strada pietruita, care te duce cu gandul instantaneu in Brasov. Am fost placut surprinsi de bunatatea oamenilor si ospitalitatea cu care am fost intampinati in momentul amplasarii. Astfel incat, am oferit si noi un ATM pentru care lipsa fondurilor nu este o problema si o gama larga de monede pe care le puteti tranzactiona: BTC, ETH, LTC, XRP, XLM, BCH, USDT si RONC cu RON cash.

Daca tot am mentionat Brasovul, evident ca am amplasat un bancomat si in acest oras. ATM-ul Bitcoin din Brasov indeplineste caracteristicile mentionate mai sus. Fiind tot un bancomat prin parteneriat, nu trebuie sa va faceti griji de disponibilitatea fondurilor din ATM.

O alta surpriza pe care o au ATM-urile Bitcoin Romania integrate este posibilitatea cumpararii fara portofel. ATM-ul are o functie numita HODL, unde creati cont doar cu numarul de telefon. Cumpararile se realizeaza instant, in acelasi mod cu care v-am obisnuit, tranzactii sigure. Dupa ce apasati pe ecran, pe sectiunea mentionata si va treceti numarul de telefon si codul pe care v-ati primit, la aproximativ un minut dupa, aveti optiunea de a cumpara sau a vinde Bitcoin. Suma minima de depunere este de 50 de RON pentru a avea oricine posibilitatea de a intra in piata crypto. Va puteti verifica balanta pe hodl.bitcoinromania.ro. De asemenea, vanzarea se realizeaza in acelasi mod instant. Apasati pe vanzare si selectati suma pe care doriti sa o retrageti. Suma minima de retragere este 50 de RON. Dupa ce ati primit tichetul pentru retragere si in scanati, aveti banii in mana. Simplu, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV