EXTRA SEATS

Creșteți cu Bitcoin

DE CE SA PARTICIPAȚI?

Descrierea evenimentului:

Bitcoin este în creștere. Aproape în fiecare săptămână media relatează știri din domeniul Bitcoin, de la natura volatilă a monedei tranzacționate, guverne care o interzic sau o aprobă, până la persoane sau companii care folosesc Bitcoin ca instrument de investiție.

Bitcoin nu pleacă nicăieri! Este important, prin urmare, să înțelegem ce anume este Bitcoin și cum ar trebui privit și folosit ca instrument de investiție pe termen lung. Bitcoin este pentru toată lumea, nu doar pentru câțiva fericiți!

Bitcoin Romania vă invită așadar să participați la 90 de minute despre esența Bitcoin, rezultatele investițiilor pe termen lung și cum să economisiți cu Bitcoin, în locul băncilor.

Cine ar trebui să participe?

ORICINE CARE:

  • Crede că știe deja totul despre Bitcoin;
  • Crede că nu știe nimic despre Bitcoin;
  • Este interesat de Bitcoin ca posibilitate de investiție;
  • Este interesat de Bitcoin ca posibilitate de economisire.

Vorbitori:

Învață de la cei mai buni!

Constantin Rotariu

co-fondator și CSO al
Bitcoin România

“Bitcoin crește puternic și constant de la introducerea sa pe piață. Traderii au fost dintotdeauna interesați de el, datorită naturii sale volatile: se pot obține profituri rapid.

Însă adevăratul secret este Bitcoin ca activ pentru investiții pe termen lung, oferind randament considerabil mai mare al investițiilor.” (Constantin Rotariu)

Biografie:

Constantin Rotariu, co-fondator și CSO al Bitcoin Romania, este un om cu o misiune precisă: să-i convingă pe toți și să transfere totul în bitcoin. De preferință, cât mai repede.

De 7 ani este angajat într-o luptă de demistificare a Bitcoin și de promovare a numeroaselor oportunități oferite de acesta, ca investiție personală și/sau la nivel de companie. ”Desprinde-te de bănci” este sfatul lui pentru oricine vrea să asculte.

Conectând lumea online cu cea offline cu ajutorul bancomatelor Bitcoin, ascensiunea Bitcoin Romania merge în paralel cu evoluția fulminantă și popularitatea crescândă a monedei. Însă ambiția sa nu se oprește aici: ”Plănuim să avem peste 300 de bancomate Bitcoin în România până la mijlocul lui 2022 și milităm ca firmele să investească în Bitcoin”. Pregătiți-vă să fiți uimiți!

Vorbitori:

Învață de la cei mai buni!

Reginald Ammons

vicepreședinte și director de dezvoltare al Bitcoin România

Reginald este un vizionar îndrăzneț si un strategic de necontestat. Acesta a venit in familia Bitcoin Romania pentru a aplica educația si experiența sa vastă in dezvoltarea companiei. Cu o mentalitate orientată către reusita si acțiune, Reginald este persoana care conduce echipa Bitcoin Romania către succes. Acesta face ca fiecare om din companie sa se simta parte integrantă a unui țel comun.

Pe langa reușitele de care compania da dovada la scurt timp după apariția sa, Reginald are un discurs cald si înțelept, dar într-o nota fina de amuzament, fiind o incantare pentru toata lumea.

Astfel, pentru ca suntem darnici, dorim sa fiți si voi la fel de norocoși ca noi si sa invatati puțin de la acest lup de pe Wall Street. Reginald o sa fie prezent in calitate de speaker la evenimentul Bitcoin: Noua Investiție. Nu ratați!

Invitat special

Învață de la cei mai buni!

Bogdan Croitoru (FIZZ)

Renumit pentru melodiile sale dar și ca om de afaceri. FIZZ valorifică cu succes potențialul monedelor digitale și al ATM-urilor crypto, fiind partener BITCOIN ROMANIA.