Mike Novogratz: predictii bullish pentru Bitcoin

6 noiembrie 2018 bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

bitcoin romania

La sfarsitul anului trecut, capitalizarea de piata a cryptomonedei rege depasea valoarea de 300 de miliarde de dolari, in timp ce cursul BTC atingea un maxim istoric de peste 19.000 dolari per unitate. Evolutia pietei crypto de anul trecut a atras dupa sine vizibilitate in randul publicului larg, awareness, dar si numeroase predictii bullish din partea analistilor. Astfel, 2018 a fost anul predictiilor pentru Bitcoin. Cel mai recent, Mike Novogratz, un cunoscut Bitcoin bull, a facut declaratii in cadrul unui interviu.

Novogratz, fondator si CEO al Galaxy Digital Capital Management, a declarat ca Bitcoin va parasi zona limitata din punct de vedere a volatilitatii pretului, stabilitatea actuala inregistrata pe piata crypto urmand sa inceteze. Acesta prevede o noua crestere remarcabila a cursului si o revenire la valoarea de 20.000 de dolari in cursul anului viitor. Justificarea pentru aceasta predictie sta in faptul ca, potrivit specialistului, investitorii institutionali vor revigora interesul pentru cryptomonede.

Astfel, Novogratz considera ca investitorii institutionali vor propulsa piata la noi valori ridicate. Mai mult decat atat, in ciuda faptului ca nu a mentionat o posibila inversare a pietei in functie de aprobarea SEC a unui ETF Bitcoin, acesta sugereaza ca un “FOMO institutional” va determina o crestere in piata, “la fel ca in retail”.

Conform declaratiilor lui Novogratz, Bitcoin va depasi pragul de 6.800 de dolari, pentru a “incheia anul la 8.800-9.000 dolari”. Acesta a dat detalii spre cum vede evolutia BTC pe termen scurt si mediu. “Pana la sfarsitul primului trimestru va ajunge 10.000 de dolari, iar dupa aceea vom reveni la noi maxime – pana la 20.000 de dolari sau mai mult”.

Predictii bullish a fost facute si in legatura cu cea de-a doua cryptomoneda din punct de vedere al capitalizarii de piata. Tom Lee, co-fondatorul Fundstrat Global Advisors, firma de cercetare si consiliere financiara, a facut in cursul lunii trecute predictii pentru ETH. Potrivit analistului, Ethereum este pe cale sa cunoasca o “tendinta de inversare puternica”, urmand sa ajunga la un nou all-time high de pana la 1.900 dolari pana la sfarsitul acestul an.

 

Sursa: https://www.fnlondon.com/articles/bitcoin-bull-novogratz-forecasts-20k-for-currency-next-year-20181105

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV