Predictii pentru ETH: 1900 dolari pana la sfarsitul anului 2019

2 octombrie 2018 ethereum, tranzactionare

Articol scris de Cristina Dinica

2018 nu a fost cel mai bun an pentru evolutia ETH, insa nu este prea tarziu pentru o revenire, considera Tom Lee. Acesta este co-fondatorul Fundstrat Global Advisors, firma de cercetare si consiliere financiara si totodata analist Wall Street. Cunoscut pentru predictiile sale bullish pentru Bitcoin, Lee face de data aceasta predictii pentru ETH. Potrivit analistului, Ethereum este pe cale sa cunoasca o “tendinta de inversare puternica”, urmand sa ajunga la un nou all-time high de pana la 1.900 dolari pana la sfarsitul anului 2019.

predictii pentru eth tom lee

Tom Lee considera ca sentimentul “prea negativ” al traderilor ETH va fi o baza pentru revenirea sa puternica in viitorul apropiat. Lee a facut referire la performantele anterioare ale ETH, cand o crestere semnificativa a urmat trendului descendent. Mai precis, ultimele 4 devieri ale cursului au urmat acelasi pattern, cu o crestere dupa scadere.

Astfel, ca urmare a analizelor realizate de Fundstrat, Lee a concluzionat ca Ethereum va ajunge la 1.900 de dolari pana la sfarsitul lui 2019. Valoarea reprezinta asadar un potential all-time high cu peste 40% mai mare fata de cel atins pe 13 ianuarie 2018, cand ETH valora 1.349 dolari. La momentul publicarii articolului, cursul Ethereum este de 230 USD, conform datelor Coinmarketcap. Pentru ca predictia lui Lee sa se adevereasca, pretul ETH trebuie sa creasca cu 726% pana la sfarsitul anului viitor.

Lansata in iulie 2015, Ethereum ofera un blockchain open source care contine smart contracts. ETH este cea de-a doua cryptomoneda in functie de capitalizarea pietei. Dupa ce a crescut deposit pragul de 1.300 de dolari la inceputul anului, Ethereum a inregistrat un declin, iar Ripple (XRP) a depasit de doua ori ETH in ceea ce priveste capitalizarea pietei in luna septembrie. Majoritatea sustinatorilor cryptomonedelor fac si ei predictii pentru ETH, sugerand ca piata asteapta o reglementare iminenta pentru o alta crestere importanta, asemanatoare celei de la sfarsitul anul trecut.

 

Sursa: https://www.cnbc.com/2018/09/27/beaten-down-cryptocurrency-ether-is-staging-a-comeback-fundstrats-tom-lee-says.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *