Anthony Pompliano: Mai bullish ca niciodata

28 mai 2019 bitcoin, cryptomoneda, pretul bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Cunoscutul sustinator al cryptomonedelor, Anthony Pompliano, co-fondatorul Morgan Creek Capital, a declarat recent ca increderea lui in Bitcoin este mai puternica acum decat a fost vreodata. Intr-adevar, comunitatea crypto este incantata de trendul pozitiv inceput in aprilie, iar sentimentul bullish este in aer. Raliul care a inceput lent in februarie si a condus la cresterea semnificativa a valorii BTC a reaprins senzatia de FOMO. In ultima luna, pretul Bitcoin a inregistrat progrese majore, depasind chiar pragul psihologic de 8.000 de dolari.

Previziunile pentru Bitcoin din acest an si chiar de la sfarsitul anului trecut au fost in mare parte pozitive, fie ca au venit de la Mike Novogratz, Tim Draper,  Thomas Lee, John McAfee si a altor tauri Bitcoin. Anthony Pompliano se numara printre ei, iar acum face noi previziuni in legatura cu pretul Bitcoin in viitorul apropiat. El a scris pe Twitter ca increderea lui in ceea ce priveste evolutia cursului BTC este acum mai puternica decat oricand.

Dincolo de afirmatiile bullish pe Twitter, Pomp – asa cum este deseori numit de comunitatea crypto, a facut declaratii pe aceasta tema si in cadrul unui interviu recent. Pompliano a mentionat volumele mari de tranzactionare pe exchange-uri, ceea ce inseamna, in opinia sa, ca atat investitorii institutionali, cat si cei de retail, sunt acum interesati de Bitcoin si alte cryptomonede.

Un alt aspect semnificativ de catre trebuie sa tina cont traderii este apropierea urmatoarei injumatatiri a Bitcoin. Mai precis, recompensele din blocurile Bitcoin se vor reduce din nou la jumatate. Evenimentul, denumit in mod obisnuit “injumatatire” sau “halving“, este unul cheie in istoria Bitcoin si este programat sa aiba loc o data la aproximativ fiecare patru ani. Motivul este unul cat se poate de simplu: pentru a se asigura ca vor fi vreodata puse in circulatie mai mult de 21 de milioane de BTC.

Acest eveniment a avut loc deja de doua ori – in 2012 si apoi in 2016. Dupa ambele jumatati, pretul cryptomonedei a crescut semnificativ. Urmatoarea injumatatire va avea loc in 2020 si multi pasionati de crypto, inclusiv Anthony Pompliano, sustin cu fermitate ca acest lucru va da pretului BTC un impuls extraordinar.

 

Sursa: https://www.fxstreet.com/cryptocurrencies/news/anthony-pompliano-more-bullish-on-bitcoin-than-ever-201905280345

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *