Tim Draper prevede un ATH spectaculos pentru BTC in termen de 4 ani

13 mai 2019 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Tim Draper, unul dintre cei mai bullish investitori si promotori ai cryptomonedelor, a revenit asupra predictiei de pret de 250.000 de dolari pentru Bitcoin. Daca in noiembrie al anului trecut acesta declara ca Bitcoin va ajunge la un ATH spectaculos, insa fara sa dea un termen exact, acum acesta sustine ca atingerea acestei valori pentru BTC va avea loc in urmatorii patru ani. Tim Draper, un important investitor din Silicon Valley, este cunoscut ca fiind un sustinator al cryptomonedelor. Potrivit unor estimari, acesta a cumparat 30.000 de monede in 2014, la un pret de aproximativ 630 dolari pe unitate. Chiar daca BTC a explodat in valoare de atunci, Draper a sustinut ca nu a vandut intre timp, asteptand un curs mult mai mare pe unitate.

El a subliniat avantajele pe care le are cryptomoneda, cum ar fi descentralizarea si transparenta, declarand ca Bitcoin este o moneda mai buna decat cele fiat. Draper prevede un viitor in care Bitcoin transforma sistemul financiar traditional: “Vreau ca in cele din urma sa am un fond in care sa primesc Bitcoin si sa platesc pe toata lumea in Bitcoin si ei sa isi plateasca angajatii si furnizorii in Bitcoin. Si apoi sa imi platesc investitorii in Bitcoin, fara sa fie nevoie de contabilitate, nici de evidenta. Se va face totul [in blockchain]”. Avand in vedere faptul ca tranzactiile vor fi inregistrate in blockchain, toti participantii vor putea avea acces la registru.

Vorbind in cadrul Conferintei Salt din Las Vegas si pe fondul cresterii recente a pietei, investitorul a spus ca Bitcoin va continua acest bull run pe termen lung: “Eu cred ca in patru ani, sau ceva de genul asta, Bitcoin va reprezenta 5% din cota de piata globala”. Draper este cunoscut ca fiind un fan declarat Bitcoin, pentru care prevede un ATH spectaculos, dar este deschis si in ceea ce priveste alte proiecte. Acesta se asteapta totusi ca numarul de altcoinuri sa fie redus la cele mai bune proiecte. Intre tip, valoarea BTC se situeaza la peste 7.370 dolari, conform datelor CoinMarketCap, iar trendul ascendent influenteaza majoritatea cryptomonedelor.

Sursa: https://cointelegraph.com/news/tim-draper-envisages-bitcoin-at-250-000-taking-5-of-global-market-share-by-2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *