Weiss Ratings: BTC va avea un nou ATH, iar XRP concureaza cu Swift

7 ianuarie 2019 altcoins, bitcoin, cryptomoneda, ethereum, ripple

Articol scris de Cristina Dinica

Un nou an inseamna mai multe predictii despre cryptomonede, mai ales acum, intr-un moment in care piata vede un trend predominant pozitiv. Predictii privind pretul Bitcoin in noul an sunt in general dificil de facut, tinand cont de numerosii factori care influenteaza valoarea cryptomonedelor. De aceasta data este randul agentiei internationale Weiss Ratings sa prezinte raportul anual in legatura cu evolutia pietei.

Multe dintre previziunile expertilor din 2018 nu au avut in vedere bear market-ul care a caracterizat anul. Astfel, numerosi experti precum Mike Novogratz – fondator si CEO al Galaxy Digital Capital Management, Tom Lee – co-fondatorul Fundstrat Global Advisors sau Marc Lasry – co-fondatorul grupului de investitii Avenue Capital, au facut predictii bullish atat pentru BTC, cat si pentru ETH, care insa nu s-au concretizat.

Trendul negativ al pietei a condus la o scadere cu peste 80% pentru prima moneda descentralizata in 2018, fata de all time high-ul (ATH) din decembrie 2017. Avand in vedere evolutia din ultimul an, Weiss Ratings a publicat recent predictiile pentru Bitcoin si alte cryptomonede in 2019. Agentia internationala de ratinguri anunta ca 2019 va reprezenta anul unei adoptari sporite in ceea ce priveste BTC. Acestia se asteapta ca mai multi oameni sa considere cryptomoneda ca avand valoare intrinseca.

Astfel, rezultatul asteptat este ca BTC isi va stabili si confirma statutul de aur digital, asa cum a declarat Steve Wozniak co-fondatorul Apple. Mai mult decat atat, raportul emis de agentie a sugerat faptul ca pretul BTC ar putea atinge un nou nivel maxim (ATH) pe parcursul lui 2019. Aceasta predictie se bazeaza pe natura ciclica a evolutiei Bitcoin de pana acum, cu scaderi majore in bear market, urmate de noi ATH-uri.

Weiss Ratings acorda o atentie sporita Ripple si prezice un an semnificativ pentru XRP. Agentia de rating a subliniat faptul ca XRP are potentialul de a concura cu Swift, in contextul in care Ripple si-a dedicat cea mai mare parte a anului trecut extinderii retelei sale de aplicatii legate de sectorul bancar. Astfel, conform raportului, XRP ar putea, pe fondul cresterii utilitatii, sa inlocuiasca BTC din punct de vedere a capitalizarii de piata.

 

Sursa: https://hacked.com/bitcoin-will-reach-new-record-high-in-2019-xrp-could-compete-with-swift-weiss-ratings/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV