Elon Musk investeste intr-un software Bitcoin

8 ianuarie 2019 accepta bitcoin, bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Elon Musk este un magnat de afaceri, antreprenor, investitor si inginer. El este creierul din spatele a trei mari corporatii, inclusiv Tesla si SpaceX. Cu o avere inregistrata la 20,8 miliarde de dolari, oamenii de pretutindeni ar dori sa stie secretul succesului sau. Din pacate nu putem fi toti ingineri tehnici de geniu, insa Elon Musk vine cu o solutie si pentru cei mai putin inzestrati decat el si ne face sa credem ca putem deveni cu totii milionari in spatiul criptografic.

El a explicat: „Bitcoin a crescut de la mai putin de 10 centi pana la zece mii de dolari pe moneda si chiar mai mult. Am fost destul de norocos sa aflu despre asta si sa investesc mai devreme. Am cumparat Bitcoin doar in valoare de 1.000 de dolari si am urmat un sistem special de tranzactionare, iar acum 6 ani mai tarziu, investitia mea de 1.000 de dolari este on valoare de milioane de dolari. Este destul de nebunesc sa ma gandesc cum a crescut o investitie de o mie de dolari si a devenit cel mai mare activ al meu„.

Elon Musk a dezvaluit: „Acesta este un sistem pe care oricine il poate folosi si în opinia mea umila, un sistem pe care toti ar trebui sa-l folosească. Cu toate acestea, nu este la fel de simplu ca atunci cand cumperi Bitcoin si HODL. Este o chestiune de a folosi acest software special numit BITCOIN PROFIT NOW, care face automat trading, bazat pe un logaritm care este capabil de a face bani atunci cand pretul creste si atunci cand cade.”

Nu mai pot pastra acest secret. Va fi benefic pentru atat de multi oameni, deci este important ca toata lumea sa stie despre asta„, explica Elon. „Oamenii se lupta cu problemele financiare si acum au posibilitatea de a face milioane de acasa. Este de necrezut!

Elon Musk vorbeste despre un program de tranzactionare Bitcoin numit BITCOIN PROFIT NOW. El nu a venit cu ideea pentru acest software pe cont propriu, dar a investit aproximativ 1,2 milioane de dolari din banii proprii in el. Programul este unul inovator pentru ca oricine il poate folosi, chiar si fara investitii anterioare sau experienta in tranzactionarea de Bitcoin.

Intr-un interviu recent acordat publicatiei Forbes, Elon Musk a declarat ca peste jumatate din veniturile sale din 2017 din afaceri au venit din investitia in criptomonede. Profiturile sale generate din tradingul de Bitcoin depasesc de fapt veniturile obtinute din alte activitati de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *