Trace Mayer: Era informationala ar putea duce Bitcoin la $1 milion

14 octombrie 2019 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Sfarsitul lunii septembrie a marcat o scadere a pietei crypto: multe altcoin-uri au atins un nivel anual minim, in timp ce Bitcoin a fost inregistrat o scadere cu peste 9% in doar o ora, de la 10.426 dolari la 7.845 dolari. Volatilitatea pietei a condus la numeroase predictii din partea analistilor care vor sa determine urmatoarea mutare posibila a cryptomonedei rege. Printre acestia se numara si Trace Mayer, antreprenor, investitor, jurnalist, precum si un important expert in Bitcoin, blockchain si aur.

Pe masura ce principala cryptomoneda isi revine din scaderea din septembrie, Mayer speculeaza ca urmatoarea miscare a Bitcoin ar putea fi uriasa. Intr-o discutie recenta cu Preston Pysh, gazda podcast-ului We Study Billionaires, Mayer face o predictie asemanatoare celei apartinand controversatului antreprenor John McAfee.

Acum suntem in era informationala. Lucrurile se pot intampla asa: ne-am putea trezi maine si Bitcoin ar putea fi o moneda de un milion de dolari. Atat de rapid s-ar putea intampla asta. Se va intampla atat de repede? Cred ca este foarte improbabil. Dar s-ar putea. Si de aceea trebuie sa aveti ceva Bitcoin pentru a fi protejat, in eventualitatea in care se va intampla”, a spus el.

Desi multi atribuie cresterea si scaderea pretului principalei cryptomonede unor active suplimentare, Trace Mayer a sugerat ca Bitcoin nu este corelat cu alte active. Acesta a subliniat ca acest lucru ar reprezenta un catalizator pentru BTC de a inregistra o crestere semnificativa, asemanatoare celei din decembrie 2018. In plus, el a afirmat ca nu climatul de reglementare face ca investitiile in BTC sa fie reduse, ci lipsa infrastructurii este adevaratul motiv. La momentul publicarii articolului, cursul BTC este de 8.307 dolari, conform datelor CoinMarketCap.

Anthony Pompliano, co-fondatorul companiei de gestionare a crypto-activelor Morgan Creek Digital Assets, se numara printre specialistii cu predictii optimiste pentru Bitcoin, desi semnificativ mai rezervat comparativ cu McAfee. Potrivit analistului, BTC va ajunge la 100.000 de dolari pana la sfarsitul anului 2021.

 

Sursa: https://dailyhodl.com/2019/10/10/age-of-information-could-cause-bitcoin-to-shoot-to-one-million-dollars-overnight-says-crypto-analyst/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *