Jurnalul Crypto – Analiza 11.10.19 – BCH/BTC

11 octombrie 2019 altcoins, analiza tehnica, bitcoin cash, criptomoneda, cryptomoneda

Articol scris de Cristian Bot

BCH/BTC, 1D, update

▪ Revenim cu o actualizare pentru piața BCH/BTC într-un punct important al graficului, la fel cum am făcut și în 6 septembrie. Data marcată cu o linie verticală, care indică pe grafic realizarea ultimului comentariu, s-a dovedit mai târziu a fi un punct de minim local pentru Bitcoin Cash, unul din care a pornit o apreciere de 14.5 procente față de prețul în BTC al monedei. Deși în ultima analiză spuneam despre importanța stabilirii unui nou Higher High (peste linia albastră îngroșată de la 0.03485 BTC), cumpărătorii nu au reușit această performanță, oprind dezvoltarea prețului în dreptul celeilalte orizontale: cea roșie, de la 0.03244 BTC. În urma respingerii care a avut loc aici, prețul a suferit un declin de 16.5% într-o singură săptămână, luând înapoi tot teritoriul câștigat anterior de cumpărători. Odată ce piața s-a liniștit, BCH/BTC a intrat într-o perioadă de consolidare ușor ascendentă, care a durat mai bine de 10 zile și a dus la retestarea blocului bearish – în dreptul căruia am plasat o linie portocalie scurtă.

▪ Cea de-a doua respingere pe care BCH a suferit-o, a împins din nou prețul sub 0.027 BTC – nivel orizontal care a oferit suport timp de trei luni. În cazul în care acesta nu continuă să susțină prețul, următorul nivel pe care vânzătorii îl vor ținti va fi orizontala roșie subțire de la 0.02516 BTC, marcând astfel o retragere completă a creșterii pe care Bitcoin Cash a început-o în decembrie 2018. Ca de fiecare dată – nu e necesar ca acest lucru să se întâmple, însă scenariul prezentat pare cel mai probabil, având în vedere dezvoltarea din ultima lună a prețului – una în care a continuat să afișeze Lower Lows (minime mai mici decât cele precedente), fără a reuși să stabilească noi maxime. Invalidarea acestei variante se va realiza odată ce BCH/BTC performează din nou peste linia portocalie.

Spor& trade safe!
-Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2019 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *