Max Keizer: BTC la 15.000 dolari pana la sfarsitul saptamanii

6 august 2019 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Pretul Bitcoin a inregistrat o revenire vizibila in aceasta vara, ajungand de la aproximativ 5.500 dolari, la inceputul lunii mai, pana la un nivel de aproape 13.000 dolari la sfarsitul lunii iunie. De atunci, piata a inregistrat o scadere, pretul per unitate scazand sub pragul psihologic de 10.000 dolari. Ultimele zile au dovedit totusi ca bull run-ul nu s-a incheiat, cursul BTC depasind din nou 12.000 dolari, cu o usoara corectie in ultimele ore. Investitorul Max Keizer a declarat recent ca prevede o crestere importanta pentru piata crypto. Potrivit acestuia, BTC va depasi 15.000 dolari in cursul acestei saptamani. Dominatia BTC este, de asemenea, in crestere, ajungand de la 50% la peste 68% in prezent.

Max Keizer, fondatorul Heisenberg Capital, a cumparat Bitcoin inca din zilele in care pretul era de un dolar/unitate. De-a lungul anilor, acesta si-a exprimat sprijinul pentru cryptomonede, incurajandu-i si pe altii sa investeasca. Fostul trader Wall Street este, de asemenea, un puternic sustinator al BTC, despre care considera ca va domina piata crypto. Investitorul a facut predictiile pe termen scurt legate de pretul Bitcoin, care va atinge pragul de 15.000 de dolari pana la sfarsitul saptamanii.

Pe parcursul ultimelor zile, tot mai multe declaratii bullish fac referire la un ATH pentru cryptomoneda rege. Predictia lui Keiser pare a confirma datele dintr-un raport publicat recent de firma de cercetare Delphi Digital, conform caruia peisajul macroeconomic creeaza “furtuna perfecta pentru a aprinde cresterea preturilor”. Pantera Capital, prin reprezentantul Dan Morehead, considera ca tiparul urmat anterior de Bitcoin indica probabilitatea valoarea cryptomonedei sa ating 42.000 de dolari anul acesta, pentru ca, in cativa ani, cursul sa fie de 356.000 de dolari per unitate.

Recent, Joe Kernen, anterior crypto bear transformat in crypto bull, a declarat ca BTC ar putea atinge valoarea de 55.000 dolari pana in luna mai a anului 2020, data urmatoarei injumatatiri. In mod asemanator, Anthony Pompliano, co-fondatorul companiei de gestionare a crypto-activelor Morgan Creek Digital Assets, a prezis un all time high spectaculor pentru BTC: 100.000 de dolari pana la sfarsitul lui 2021.

Sursa: https://www.newsbtc.com/2019/08/04/max-keiser-claims-bitcoin-may-target-15000-this-week-and-ta-may-support-this/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *