Fondatorul Morgan Creek are jumatate din avere in BTC

7 august 2019 bitcoin, cryptomoneda, investitie

Articol scris de Cristina Dinica

Fondatorul Morgan Creek, Anthony Pompliano, a declarat in cadrul unui interviu recent ca peste jumatate din valoarea sa neta este in Bitcoin. Strategia de investitii a lui Pomp provine din convingerea sa ca Bitcoin va ajunge la 100.000 de dolari in urmatorii doi ani si jumatate.

Pompliano a continuat sa explice de ce a transferat peste jumatate din valoarea sa neta in cryptomonede. El a spus ca, in ciuda faptului ca este extrem de volatil, Bitcoin s-a dovedit a fi un activ necorelat. Mai precis, asta inseamna ca BTC reprezinta una dintre putinele clase de active care nu este puternic influentata de evenimentele macroeconomice, cum ar fi situatiile de tumult politic.

Anterior, fondatorul Morgan Creek a explicat si de ce lipsa BTC din portofoliu este un gest iresponsabil: “Intram acum intr-o pozitie in care este de fapt iresponsabil ca institutiile sa nu aiba expunere la acest activ, si asta deoarece treaba lor este sa gaseasca active care sa ofere o non-corelatie reala cu restul pietelor, mai ales in perioadele de instabilitate globala”.

In luna mai, Mark Yusko, CEO-ul Morgan Creek Capital, a declarat ca Bitcoin ar trebui sa fie in portofoliul oricarui investitor. Acesta considera ca investitiile BTC vor depasi cu mult performanta fondului de investitii S&P 500 in urmatorii 10 ani. In ceea ce priveste cryptomoneda ca investitie, Yusko a spus ca “Bitcoin este un activ deosebit din punct de vedere al diversificarii. […] Ar trebui sa fie in portofoliul tuturor”.

Si evanghelistul Bitcoin Cash, Roger Ver, sustine importanta unui portofoliu diversificat. Supranumit si Bitcoin Jesus, acesta a inceput sa investeasca in BTC in anul 2011, atunci cand pretul era de aproximativ 1 dolar. In toamna anului trecut, Ver a vorbit despre cat de important este ca traderii sa aiba un portofoliu diversificat. Din punctul sau de vedere, nimeni nu ar trebui sa investeasca toate disponibilitatile intr-o singura cryptomoneda.

 

Sursa: https://cointelegraph.com/news/over-50-of-morgan-creek-founder-anthony-pomplianos-net-worth-is-in-btc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV