Roger Ver recomanda un portofoliu diversificat de cryptomonede

3 septembrie 2018 bitcoin, bitcoin cash, tranzactionare

Articol scris de Cristina Dinica

Roger Ver, evanghelistul Bitcoin Cash, este unul dintre cei mai vechi investitori Bitcoin. Supranumit si Bitcoin Jesus, acesta a inceput sa investeasca in BTC in anul 2011, atunci cand pretul era de aproximativ 1 dolar. Ver a vorbit recent despre investitiile sale in cryptomonede, argumentand cat de important este ca traderii sa aiba un portofoliu diversificat. Din punctul sau de vedere, nimeni nu ar trebui sa investeasca toate disponibilitatile intr-o singura cryptomoneda.

portofoliu diversificat

In mod evident, Ver detine in primul rand Bitcoin Cash, dar a dezvaluit ca a investit si in alte cryptomonede. “Eu detin mai mult Bitcoin Cash decat orice altceva, dar am ceva ETH, Dash, Monero si inca pastrez BTC. Deci putin din toate – este o idee buna. Inclusiv un pic de Ripple si Stellar. Diversificare, diversificare si diversificare, acesta este numele jocului”, a spus investitorul.

Potrivit lui Ver, trendul descendent al cryptomonedei rege se datoreaza faptului ca BTC a fost dificil de utilizat in luna decembrie 2017, perioada in care Bitcoin a atins un ATH (all-time high) de aproape 19.000 dolari. In aceasta perioada, mining fee-ul a crescut si s-a produs o congestie in retea, procesarea tranzactiilor devenind mai lenta. Ver considera ca asta a i-a determinat pe multi dintre cei care foloseau BTC sa se orienteze catre altcoins.

In afara de importanta unui portofoliu diversificat, Ver nu a ratat ocazia de a discuta si despre Bitcoin Cash si avantajele aduse de aceasta. Investitorul considera ca “adoptarea, comerciantii si afacerile sunt construite pe baza Bitcoin Cash in acest moment, asa ca, in viitor, BCH este cel mai bun din punct de vedere investitional”.

In ceea ce priveste evolutia cryptomonedei pe care o sustine, Ver a recunoscut ca acest an nu a fost unul marcat de un trend pozitiv, insa nu pentru mult timp. Bitcoin Cash a scazut de la nivelul atins pe 20 decembrie 2017, cand BCH valora peste 4.091 dolari. La momentul publicarii articolului, valoarea BCH este de 629 dolari, conform datelor Coinmarketcap.

Sursa: https://ethereumworldnews.com/roger-ver-bitcoin-cash-bch-is-the-best-from-an-investment-standpoint/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *