De Craciun ofera un cadou in cryptomonede!

24 decembrie 2018 cryptomoneda

Articol scris de Cristina Dinica

Bitcoin Romania

Un nou sondaj realizat in Regatul Unit scoate in evidenta faptul ca populatia britanica este deschisa in ceea ce priveste utilizarea cryptomonedelor. Daca luna trecuta o cincime din britanici declarau ca Bitcoin ar putea fi adoptat ca moneda, un nou sondaj al bancii centrale are rezultate asemanatoare. Marea majoritate a respondentilor sondajului efectuat pe contul de Twitter al bancii centrale prefera un cadou in cryptomonede in loc de cash.

Sondajul Bank of England a solicitat participantilor sa selecteze modalitatea preferata de a primi bani ca un cadou de Craciun. Variantele disponibile au fost numerar, transfer bancar, voucher cadou si cryptomonede. La momentul editarii articolului, aproape 17.000 de respondenti si-au exprimat preferintele. Dintre acestia, 75% au spus ca prefera sa primeasca in dar monede digitale. Numerarul se afla pe locul al doilea in preferintele respondentilor, 18% dintre acestia indicand varianta cash ca fiind modul preferat de a primi bani in dar. Transferurile bancare si voucherele cadou sunt cele mai putin populare metode de plata, cu 5% si, respectiv, 2% din respondenti alegand aceste variante.

Luna trecuta, un sondaj similar a fost realizat pe Twitter de catre fostul congresman al Statelor Unite, Ron Paul. Acesta este un cunoscut sustinator al cryptomonedelor in general si al Bitcoin in mod particular. Recent acesta a cerut celor care ii urmaresc contul de Twitter sa aleaga o modalitate preferata de a primi suma de 10.000 de dolari. Intrebarea adresata de fostul politician presupune faptul ca darul ipotetic trebuie lasat in forma in care a fost primit timp de zece ani, fara a fi vandut sau convertit intr-o alta metoda de schimb. Rezultatele au aratat faptul ca 50% dintre respondenti prefera Bitcoin. Pe locul 2 s-a clasat aurul, 37% dintre respondent alegand aceasta varianta.

Pentru ca luna decembrie este luna cadourilor, Bitcoin Romania va ofera cel mai avantajos curs la cumparare atat pe platforma de trading, cat si la toate ATM-urile din tara!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *