Un nou record pentru Bitcoin

17 decembrie 2020 accepta bitcoin, bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Alexandra Popescu

Pentru prima data in istoria Bitcoin, cryptomoneda a trecut de 20k de dolari si a inregistrat un nou record! Acesta este cel mai mare pret atins vreodata de moneda rege! Anul 2020 a fost anul Bitcoin! Cryptomoneda si-a atras foarte multi simpatizanti, oamenii intelegand importanta si necesitatea in contextul actual global. Pasionatii din piata crypto si-au exprimat sentimente pozitive in raport cu moneda rege, in special in urma cresterii de peste 20.000 de dolari.

La fix 3 ani de la ultimul record, Bitcoin a inregistrat o valoare maxima de 22.300 de dolari. Cryptomoenda a avut o crestere ascendenta istorica in ultimele 24 de ore, de la aproximativ 19.300 pana la depasirea pragului de 22.300. Spre deosebire de anul de gratie 2017, acest nou pret pare sa aiba un fundament mult mai solid. Pretul a crescut constant, din luna martie pana in prezent, avand perioade mari de consolidare.

Nivelurile de 5.000, 10.000, 15.000 si 20.000 de dolari au atras de-a lungul timpului atentia publicului larg si noi participanti a marilor financiari, care intra in piata crypto. Spre exemplu MicroStrategy, Paul Tudor Jones si MassMutual  si-au stocat o parte din economii in Bitcoin.

MicroStrategy a declarat „ Investitia pe care am facut-o in Bitcoin, ca cea mai adoptata cryptomoneda din lume, este dovada noastra de incredere in acest activ. Are potential pe termen lung mai mare decat detinerea de numerar in banci. Odata ce oamenii vor intelege ca Bitcoin este viitorul, lumea se va schimba in bine”.

Pandemia de COVID-19 si instabilitatile economice globale au avut un aport pentru cresterea si consolidarea pretului monedei rege. Ca atare, multi investitori vad in Bitcoin un refugiu sigur si anul acesta multi au vrut sa investeasca in moneda pe termen lung.

Analistul Willy Woo a mentionat ca este de asteptat ca pretul crescut sa declanseze sentimentul de FOMO si sa impinga pretul in sus in continuare. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne asteptam la cateva corectii, ori in weekend, ori in viitor, valoarea sa se gaseasca pe grafic intre 14-16.000 de dolari, dar cel mai probabil va fi ultima data cand vom putea cumpara Bitcoin sub 20.000 de dolari!

Bitcoin Romania ofera platforma pro.bitcoinromania.ro, unde beneficiati de cel mai mic comision, de doar 0.25% la realizarea schimburilor, tranzactii rapid, siguranta fondurilor si diversitate in cryptomonede. Intra pe platforma PRO si primesti din partea noastra 10 EUR la prima depunere de minim 100.

Sursa: https://cointelegraph.com/news/bitcoin-over-20k-bulls-and-more-bulls

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *