CARDUL SPECIAL PENTRU NOII UTILIZATORI DIN PRO

11 ianuarie 2021 accepta bitcoin, bitcoin, Bitcoin Romania

Articol scris de Alexandra Popescu

100 de RON in BITCOIN printr-un card special!

Bitcoin Romania premiaza noii utilizatori cu echivalentul a 100 de RON in Bitcoin!

Cardul este accesul exclusivist al noilor clienti catre platforma pro.bitcoinromania.ro. La crearea si aprobarea unui cont pe platforma PRO, daca detii un card exclusivist primesti Bitcoin in valoare de 100 de RON!

Atat codul de pe spate, cat si cardul sunt unice si pot fi folosite o singura data! Valabilitatea cardului este pana in septembrie 2021 si nu reprezinta o obligatie financiara.

Pe spatele cardului se afla codul care trebuie introdus in platforma. Dupa primirea cardului razuieste chenarul si sub acesta gasesti codul. Intra pe pro.bitcoinromania.ro si noii utilizatori pot vedea unde trebuie sa introduca ID-ul.

Fiind un card unic si exclusivist, acesta nu poate fi cumparat, ci primit sau dobandit.

Cum poti intra in posesia cardului:

-Il poti primi cadou de la un prieten care are deja cont pe platforma noastra. La cumpararea unui card de 1 Milli-Bitcoin primesti doua carduri speciale, pe care le poti darui oricui. Cardul de 1 milli-Bitcoin se poate cumpara de pe platforma pro.bitcoinromania.ro, prin depunerea sumei aferente de EUR sau accesand link-ul:  https://pro.bitcoinromania.ro/user/order-cards.

-Sa fii prezent la evenimentele Bitcoin Romania! La fiecare inaugurare a unui nou ATM o sa oferim persoanelor prezente la locatie cate un card cu valoarea de 100 de RON in Bitcoin! Fii cu ochii pe pagina noastra de Facebook pentru a afla toate detaliile si surprizele pe care le-am pregatit pentru tine!

Elegant, clasic, exclusivist, unic- acestea sunt cateva dintre atributiile noului card marca Bitcoin Romania! Creaza-ti cont pe pro.bitcoinromania.ro si fii la curent cu toate surprizele care te asteapta!

Platforma PRO este special creata pentru traderi. Este usor de utilizat si va ofera cel mai bun comision de tranzactionare de pe piata, de doar 0,25%. In secțiunea Market puteti face conversii instantanee, 24/7, intre cryptomonedele consacrate: BTC, ETH, LTC, XRP, BCH, XLM, USDT, RONC si fiat.

Tu ce mai astepti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV