Cardul Bitcoin Romania are Bitcoin fizic

17 noiembrie 2020 bitcoin

Articol scris de Alexandra Popescu

Cardul Bitcoin Romania este un card incarcat cu suma de 1 milli-Bitcoin. Este un card cold storage, reincarcabil, care dispune de cantitatea de 1 mBTC. Elegant, accesibil si simplu, cardul poate fi oferit oricui, sub forma de cadou, dar este perfect pentru pasionatii de crypto.

Pentru a intra in posesia unui card trebuie sa aveti un cont activat pe platforma pro.bitcoinromania.ro. Depunerea se realizeaza pe platforma, in sectiunea Depuneri/Retrageri unde trebuie sa aveti suma de 65 de EUR*. Cumpararea cardului se realizeaza apasand pe pagina principala, pe imaginea cardului sau accesand link-ul: https://pro.bitcoinromania.ro/user/order-cards, dupa ce fondurile sunt in contul clientului de pe platforma.

Cardul prezinta doua fete: prima este imaginea eleganta a unui Bitcoin si cantitatea cu care cardul este incarcat. Cea de-a doua, verso are integrate doua chei. Your Bitcoin Wallet Address este cheia publica, cea cu care puteti sa reincarcati cardul, ori de cate ori doriti prin scanarea codului QR dintr-un portofel extern. Your hidden private key este cheia privata. Prin hasurare puteti sa gasiti un cod QR si o alta adresa de portofel, acestea fiind pentru retragerea cantitatii pe care o aveti inregistrata pe card, intr-un portofel extern. Cheia privata nu trebuie oferita nimanui, clientul fiind singurul care cunoaste date din spatele desenului!

 

 

Cardul poate fi livrat la domiciliu sau poate fi ridicat direct de la sediul nostru din Strada Patriei, numarul 2. Acesta poate fi trimis oricui in tara, prin FanCourier. Va rugam sa ne specificati adresa exacta pentru ca livrarea sa fie una corecta si cardul sa ajunga rapid si sigur la dumneavoastra! Cardurile pot fi trimise zilnic, de luni pana vineri, cu exceptia zilelor nationale, declarate zile de sarbatoare. O persoana poate achizitiona maxim 3 carduri.

Comanda cadoul perfect pentru apropiatii tai si fii primul care beneficiaza de o fractie dintr-un Bitcoin, la un pret special!

Contacteaza-ne pe adresa de email contact@bitcoinromania.ro sau suna la numarul +40760.431.063 si rezerva-ti cadoul!

Politica de retur!

In situatia in care te razgandesti si nu mai doresti acest card, conform OUG nr 34/2014/ANPC  ni-l poti returna in termen de 14 zile, cu conditia ca suma de 0.001 BTC sa nu fii fost folosita de pe card. Dupa ce vom receptiona cardul returnat iti vom creditat contul cu suma aferenta achizitiei cardului mai putin costul de procesare al cardului si costul curierului pentru retur**.

 

 

*pretul este orientativ si depinde de volatilitatea pe care o are BTC-ul din momentul respectiv; pretul afisat include: transportul, suma aferenta cantitatii de 1mBTC si productia cardului.

**cei 10 EUR reprezinta costul de transport de retur si comisionul de depunere pe platforma. 

4 comments

 1. maria spune:

  Buna ziua
  Pot achizitiona acest card pentru achizitii de BITCOIN si pe societate?

 2. Sorin spune:

  Cardul acesta chiar este incarcat cu 1 milion de bitcoin la prețul de 150 de lei?

  • Alexandra Popescu spune:

   Buna ziua! Cardul vine incarcat cu suma de 1 milli-Bitcoin, adica 0.001 BTC. Suma pentru achizitionarea unui card si modalitatea de a intra in posesia cardului sunt afisate pe platforma pro.bitcoinromania.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *