Tranzactioneaza cu EURO pe platforma Bitcoin Romania!

31 ianuarie 2019 tranzactionare

Articol scris de Cristina Dinica

Deoarece nevoile voastre sunt importante pentru noi, am ținut cont de feedbackul vostru! Ne bucurăm să vă anunțăm că acum puteți tranzacționa pe platforma de trading Bitcoin Romania folosind EURO.

Cel mai bun curs și cea mai rapidă procesare la tranzacțiile BTC/EUR, ETH/EUR!

Platforma de tranzacționare online Bitcoin Romania, primele ATM-uri crypto din Europa Continentală, parteneriate de succes cu Smith&Smith și SelfPay (fostul ZebraPay), primul exchange din Europa care a permis plata cu cardul online: toate acestea marchează succesul companiei fondate in 2014.

Bitcoin Romania s-a dezvoltat în permanență prin introducerea pe piața românească de noi metode de cumpărare și vânzare de cryptomonede. Începând de acum puteti tranzacționa cryptomonede precum Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin sau Dash cu EUR, beneficiind de cel mai bun curs și cea mai rapidă procesare! 

Simplu, ușor, rapid – direct cu contul tău în EURO

Intrați pe platforma de trading Bitcoin Romania pentru a vinde și cumpăra BTC, ETH, LTC, XRP și până la 30 de alte cryptomonede. Pentru a cumpăra cu EUR este necesar să depuneți suma dând click pe + în secțiunea BTR Vault. Folositi ulterior fondurile deja disponibile pentru a cumpăra cryptomonede rapid, simplu și în condiții de maximă siguranță.  

Pentru a vinde cryptomonede pentru EUR, adăugați în sectiunea Profil – Conturi bancare IBAN-ul contului, iar apoi alegeți transfer bancar în EUR ca metodă de plată atunci când inițiați tranzacția de vânzare pe platformă.  

Din ce în ce mai buni!

De aproape 5 ani, compania noastră s-a dezvoltat în permanență pentru a oferi clienților aceleasi servicii de calitate cu care s-au obisnuit: seriozitate, flexibilitate, rapiditate și o experiență de tranzacționare cât mai bună.  Grație eforturilor Bitcoin România, în prezent România este una dintre cele mai dezvoltate țări din peisajul Bitcoin.

Vă multumim pentru fidelitate, pentru încredere și pentru provocările care ne motivează în fiecare zi!

bitcoin romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV