ATM Bitcoin Romania – Locatii si ghid de utilizare

21 iulie 2014 accepta bitcoin, bancomat, bitcoin, ethereum, litecoin

Articol scris de Mirona Noru

Crypto ATM-urile Bitcoin Romania

bitcoin romania

 

Bitcoin Romania este primul si cel mai mare exchange crypto de pe piata romaneasca, cu peste 4 ani de experienta in domeniu.

Suntem singurul exchange crypto din Romania cu numeroase sedii fizice, sediul central fiind cel din Strada Patriei, numarul 2, sector 3, Bucuresti (zona Unirii). Aici a fost amplasat primul Bitcoin ATM, fiind si primul ATM Bitcoin din Bucuresti.

atm bitcoin romania

ATM-urile Bitcoin Romania opereaza acum pe o noua platforma software. Meniul de pe aparat, ca si tichetele emise, sunt in limba romana. (aveti, desigur si optiunea „engleza” la dispozitie).

Diferenta majora fata de versiunea anterioara presupune ca acum utilizatorul trebuie sa aiba propriul portofel pentru bitcoin, daca doreste sa ii vanda, iar acest transfer trebuie efectuat in termen de 5 minute de la obtinerea „Tichetului de vanzare si remitere” de la aparat. Sunt necesare doar doua confirmari pentru a putea fi retrasi banii de la un bancomat Bitcoin. Procedura este descrisa inclusiv pe tichetul mentionat anterior, care trebuie pastrat in bune conditii pana la retragerea efectiva a banilor din aparat.

Cumparatorii pot veni cu propriul portofel electronic sau cu codul QR al acestuia, tiparit pe hartie, ori pot opta pentru emiterea de catre aparat a unui portofel de hartie ce va putea fi ulterior importat intr-un alt portofel electronic. La cumparare aparatul nu emite tichet in mod automat – daca doriti acest lucru, apasati butonul „Tipareste bon”.

Pastrati tichetele pana la finalizarea tranzactiilor, pentru a solutiona eventuale disfunctionalitati tehnice.

atm bitcoin romania

Cum poti vinde Bitcoin la ATM-urile Bitcoin Romania?

Vanzarea de Bitcoin la unul din cele trei ATM-urile este foarte usor de realizat, respectiv 13 pasi simpli, usor de urmarit:

Utilizatorul trebuie sa aiba acces la propriul portofel pentru bitcoin, daca doreste sa ii vanda;

 1. Se atinge ecranul pentru a activa ATM-ul;
 2. Se selecteaza limba in care sa fie afisate instructiunile;
 3. Se selecteaza „Vinde Bitcoin”;
 4. Se alege una dintre optiunile „Intre 1000 si 3000 RON” sau „Mai mult decat 3000 RON” (in acest ultim caz e nevoie va fi nevoie si de un act de identitate);
 5. Se urmeaza instructiunile afisate pe ecran (introducerea numarului de telefon mobil si scanarea actului de identitate la camera foto a ATM-ului, daca s-a optat pentru o suma mai mare de 3000 RON);
 6. Se selecteaza suma dorita in lei (trebuie sa fie multiplu de 50 RON);
 7. Se selecteaza „Vinde”;
 8. ATM-ul va elibera un tichet de remitere, cu un cod QR la care se face plata in BTC in termen de 5 – 10 minute; tichetul trebuie pastrat in bune conditii pana la eliberarea numerarului;
 9. Se asteapta confirmarea tranzactiei pe blockchain (sistemul va trimite un SMS la numarul de telefon inregistrat la pasul 6 atunci cand retragerea de numerar este posibila);
 10. Se selecteaza „Tichet de remitere”;
 11. Se scaneaza codul QR al tichetului de remitere la camera foto a ATM-ului;
 12. ATM-ul face plata.

Cum poti cumpara Bitcoin de la ATM-urile Bitcoin Romania?

Cumpararea de Bitcoin de la unul din cele trei ATM-uri este foarte usor de realizat, prin 9 pasi simpli, usor de urmarit:

 1. Se atinge ecranul pentru a activa ATM-ul;
 2. Se selecteaza limba in care sa fie afisate instructiunile;
 3. Se selecteaza „Cumpara Bitcoin”;
 4.  Se alege una dintre optiunile „Mai putin de 1000 RON”, „Intre 1000 si 3000 RON” sau „Mai mult de 3000 RON” (in acest ultim caz e nevoie va fi  nevoie si de un act de identitate); pentru sumele mai mari de 1000 RON va urma introducerea numarului de telefon mobil si, ulterior, a codului primit prin SMS;
 5. Se scaneaza codul QR al portofelului; in absenta acestuia, se poate genera un portofel de hartie (paper wallet) (click pe „Nu aveti portofel” si apoi pe       „Tipareste portofel” – si se scaneaza codul astfel obtinut;
 6. Se introduc bancnotele in aparat, una cate una (aparatul accepta bancnote RON de orice valoare intre 1 si 500);
 7. Cand se ajunge la suma dorita se da click pe „Cumpara”;
 8. Click pe „Print receipt”;
 9. ATM-ul va elibera un bon de cumparare.

Suma minima, atat la vanzare, cat si la cumparare, este de 50 RON.

Bitcoin Romania ofera si alte metode de cumparare Bitcoin, prin platforma de tranzactionare PRO.

Bitcoin Romania ATM permite vanzarea si cumpararea de Bitcoin, dar si de alte doua cryptomonede: Ethereum si Litecoin. Pentru acestea, procedura de vanzare si cumparare este aceeasi ca in cazul vanzarii si cumpararii de Bitcoin. Locatiile ATM-urilor Bitcoin Romania le gasiti aici:

 

atm bitcoin

151 comments

 1. Alexandru Dan Balan spune:

  Stiu ca exista un timp pentru ca o tranzactie sa fie confirmata. Odata ce am introdus suma de bani tranzactia este instantanee? Care este suma maxima?

  • BTC RO spune:

   Buna ziua,
   Da, tranzactia se considera efectuata imediat dupa introducerea bancnotelor in ATM. Suma maxima pentru o tranzactie este de 2.000 RON.

   • mihaela spune:

    buna ziua cum pot primi bitcoin de la cineva din america,care este procedura mai exact!

   • Victor spune:

    Buna seara! Am cumparat si eu Bitcoin de la ATM-ul dvs in jurul pranzului. Tranzactia nu apare in portofelul meu (TenX) nici cateva ore mai tarziu (nici macar ca „neconfirmata”). Poate fi ceva in neregula? (Mentionez ca am verificat adresa de pe tichetul din ATM si este corecta. Am sunat si mi s-a spus ca Blockchain-ul este foarte aglomerat si de-aia poate dura mai mult, dar exista sansa sa se piarda tranzactia?

  • valerica tocaiu spune:

   În Oradea gasesc ATM pt bitcoini

   • Mirona Noru spune:

    Buna ziua, din pacate ATM bitcoin nu avem, dar puteti cumpara BTC de la terminalele Zebra Pay. Va multumim!

 2. salieri morella spune:

  Mi se pare complicat la vanzare deoarece presupune sa ai un laptop si o conexiune wifi.

  • BTC RO spune:

   Buna ziua,
   Nu e nevoie de laptop, ci doar de un smartphone si o aplicatie (gratuita) de portofel, iar la sediul nostru gasiti si WiFi 🙂

 3. salieri morella spune:

  Daca trebuie sa astept la bancomat cateva zeci de minute pentru procesarea tranzactiei si intre timp mai vine cineva sa faca o tranzactie de unde stiu eu ca tranzactia finalizata este a mea si nu a respectivului?

 4. Teo Muntean spune:

  Imi place lumea cripto si bitcoin dar cu scaderea asta a valorii BTC ma intreb daca exista cerere si daca se fac tranzactii destule prin aparatul dvs. Pacat ca e doar in capitala, eu chiar l-as folosi daca ar fi unul in Tirgul Iesilor 🙂
  Succes si sanatate!

 5. andrei iacob spune:

  Ar trebui pus un anunt mare ca trebuie sa ne prezentam cu buletinu, ca sa nu ne trezim ca prosti ca ni se cere buletinu

  • andrei spune:

   din cate stiu eu este obligatoriu, PRIN LEGE, sa ai act de identitate la purtator. Din diverse motive de comoditate sau „smecherie”, unii aleg sa nu il poarte dupa ei

 6. Robi spune:

  Iti trebuie ceva buletin sau altceva?
  Daca nu am smartphone cum fac cu laptoptul?

 7. Andreea spune:

  Buna,

  Daca nu ai nici un act de indentitate nu se pot scoate bani?

 8. johan spune:

  ATENTIE ORI CE VINZARE CUMPARARE DE BITCOIN LA ATM NECESITA UN ACT DE IDENTITATE

  • barosana spune:

   f rau, nu e vorba ca nu il avem la noi sau vreo smecherie, cum scrie mai sus, un domn, ci doar ca macar cryptomoneda are trebui sa poata fi „anonnima”!

 9. Iancu Aurel spune:

  Sunt foarte dezamagit de serviciile voastre. Am vrut sa vand 1BTC si nu am avut cum pentru ca aveam nr de telefon in reteaua Digi… nu-i tocmai problema mea ca nu puteti trimite SMS de confirmare pe reteaua Digi. Pe langa asta am inteles ca trebuia oricum sa astept 6 confirmari… sunt de parere ca e de ajuns o singura confirmare, nu poate da nimeni undo sau sa faca double spend.
  Imi pare rau ca m-am bazat pe un serviciu de care nu am putut sa ma folosesc chiar si cu un procent (urias) de 7%.

  • Stefan spune:

   Doar prima data ai nevoie sa astepti la ATM dupa 6 confirmari. Dupa aceea ai wallet la robocoin si poti transfera moneda inainte sa ajungi la atm si totul este instant apoi.

 10. calin spune:

  btc il poti scoate instant prin okpay daca ai card la ei

 11. Cristi spune:

  Pentru a vinde bitcoin banuiesc ca se genereaza o adresa pentru fiecare cont pe care noi trebuie sa trimitem de pe adresa „noastra” suma pe care vrem sa o retragem nu? Si daca vrem sa cumparam bitcoin…introducem banii , bitcoin este trimis catre adresa de bitcoin din atm, iar apoi daca vrem sa facem o plata directa sau sa transferam bitcoin pe alta adresa banuiesc ca este posibil?

  • BTC RO spune:

   Buna ziua,

   Da, puteti transfera BTC din portofelul de pe ATM la o alta adresa direct de la ATM sau online, de pe un calculator cu acces la internet, in orice moment.

 12. Dancescu Claudiu spune:

  Buna ziua doresc sa fac si eu un transfer in valoare de 500 ron mai exact 0.5 bitcoin.
  Eu trebuie sa fac acest transfer catre alt cont.
  Mi-am facut cont pt robocoin online.
  intrebare:
  1 De la bancomatul robocoin pot transfera catre un alt cont de bitcoin?
  2 Daca contul este caut online imi mai trebuie buletinul?Pot veni la bancomat cu o copie de buletin?
  Mulrumesc si astept un raspuns cat se poate de repede.

  • BTC RO spune:

   Buna ziua,
   V-am raspuns pe email – va rugam sa verificati si folderul Spam.

  • totedati spune:

   Păi e simplu! Sau ar trebui să fie, dacă ai priceput despre ce e vorba!

   Dacă ai cei 0,5 BTC într-o adresă bitcoin nu trebuie decît să îi transferi|trimiți la o altă adresă bitcoin aflată în « proprietatea » destinatarului

   Pentru a putea face asta evident trebuie să îi ceri o adresă bitcoin unde să îi trimiți banii

   Exact cum transferi electronic banii direct dintr-un cont bancar în altul, doar că mai repede

   Nu e nimic complicat, mai dificil e cînd acesta, destinatarul, va dori să își vîndă cei 0,5 BTC în RON pe care evident că îi va avea la final depuși tot într-un cont bancar

   Mai complicat pentru că cei 500 RON=0,5 BTC de azi, mîine sau peste o lună ar putea fi 499 RON sau 400 RON!

   Sau … 500 RON!

 13. crina spune:

  si unde aveti sediul?

  • Mirona Noru spune:

   Buna ziua. Ne puteti gasi la sediul nostru din Strada Patriei, numarul 2, sector 3, Bucuresti. Acesta este situat in zona Piata Unirii.

 14. totedati spune:

  Mi se pare mult prea complicat felul în care îți creezi un cont la robocoin, poză, certificate electronice doar ca să ai acces la o adresă bitcoin gestionată de o terță parte, adică ăia de la robocoin, adică mult mai nesigură decît cea pe care o creezi și o gestionezi pe calculatorul de acasă ( cam cum ți-ai gestiona electronic contul bancar de la un internet cafe )

  E mult mai simplă varianta oferită de ZebraPay, doar introduci adresa bitcoin unde vrei să trimiți banii și bagi bancnotele în aparat!

 15. Ionut spune:

  Buna seara,

  Daca imi creez un cont la bancomat, si vreau sa retrag 1 btc in ron, primesc banii instant?
  In cazul in care detin mai multi Btc si vin la sediul dumneavoastra sa ii vand, plata este posibila doar prin transfer bancar? (Cu noile legi implementate, trebuie sa specifici provenienta banilor si ale prostii de genul, daca eu detin de ex o firma de hosting si primesc plata prin btc, mi-ar fi greu sa explic pe acea foaie provenienta banilor)
  Daca in contul creeat la dumneavoastra depun 10 btc, (banuiesc ca primesc o adresa pe care pot trimite btc) pot retrage pe fiecare zi din bancomat? Sau trebuie sa trimit o suma fixa pe care sa o si retrag ? Care este limita in ron pe care o pot retrage pe zi dintr-un cont ? Va multumesc !

 16. H spune:

  Pot cumpara Bitcoin prin sms?

 17. Ionel spune:

  Care e smecheria cu poza si cu poza buletinului, am cumparat btc din spania si anglia de la atm-uri si nu mi-a cerut nici un act, nimic.
  Tot ce am avut de facut a fost sa scanez sau sa scriu adresa de bitcoin, valoarea dorit si apoi sa introduc banii!!!

  Ce cacat e cu pozele si scanurile astea?????

  Mersi

 18. Gigi spune:

  Salutari catre George si intreaga echipa. Ar fi de dorit sa studiati produsul urmator http://www.generalbytes.com/robocoin/ .Este foarte proabil sa va creasca volumul clientilor care doresc sa vanda sau sa cumpere BTC prin ATM odata ce nu vor fi obligati sa se inregistreze si sa se legitimeze (asemenea infractorilor) atunci cand tranzactioneaza o suma oricat de mica. Succes in continuare si „keep up the good work”!

 19. marius spune:

  Salut! Am incercat sa imi fac cont online si nu-mi poate trimtie sms-ul de confirmare pe un nr de vodafone. „Unable to send an SMS to the provided phone number”. In ce format trebuie scris telefonul? Le-am incercat pe toate: 004072xxxxxxx, 4072xxxxxxx, 072xxxxxxx. E de la mine sau de la voi? 🙂

  • BTC RO spune:

   Salut, Marius,

   Numarul de telefon, pe ATM, se scrie in formatul 072xxx… sau 72xxx…; daca ai incercat una dintre aceste variante si nu a mers, inseamna ca nu e de la tine si nici de la noi 🙂 – e „de la ei” (furnizorii de SMS). Se mai intampla, uneori, sa vina mesajele cu intarziere, dar vin – de regula, in 10 secunde.

 20. Mariu spune:

  Exist terminale zebrapay in Iasi de la care sa pot cumpara bitcoin?Eu am cautat la cateva si nu era aceasta optiune.

 21. Catalin spune:

  Cine imi poate spune si mie cu ce anume POS-uri pot sa operez in cazul unui magazin fizic si unde pot sa gasesc scriptul de implementare pentru introducerea lui in pagina web ca modalitate de plata.
  Multumesc frumos.

 22. Sorin spune:

  Se pot scoate si sume mici din bancomat? Ex. 100 RON ? Sau minim 1000 RON ? Nu stiu daca am citit bine sau daca e corecta informatia. Ms

 23. cosmin spune:

  Bună seara. Dacă aş dori să vând bitcoin făcuţi prin bitmaker ( android ), cum se procedează? Am văzut că la setări adresa bitcoin e foarte ciudată, mi-am luat un portofel dar am cam întâmplinat probleme… Se pot transfera bitcoinii în lei prin trasfer bancar online direct în paypal sau cardul de debit? Dacă da, care e comisionul? Şi trebuie să introduc adresa aia de primire a bitcoinului din portofel în bitmaker pentru a face transferul? Şi care ar fi suma minimă de bitcoini pe care aş putea s-o vând la dvs?

 24. Mario spune:

  mda un serviciu jalnic la bancomat daca vrei sa vinzi . am 3 confirmari astrpt de mai bine de 4 ore si inca nu am primit niciun sms …jalnic

 25. Add spune:

  Azi am folosit pentru prima data acest ATM si vreau sa spun ca E BESTIAL ! Vin din celalalt capat al tarii si sunt foarte multumit !
  Am incercat cu 200 lei, apoi mai mult si a mers fara probleme.
  BRAVO BAIETI !

 26. Gigel spune:

  Am venit de la Suceava pentru a incerca acest ATM.
  Am pierdut bani ca sa-l incerc :)))
  – Bucuresti, Sector 1, Sos Nicolae Titulescu, nr 18, Incinta “The Dubliner” = 0 RON.. Nu am putut retrage bitcoin.. puteam doar sa cumpar
  – Bucuresti, Sector 3, Strada Balcesti, nr.9 , Incinta “xHostel” >>> acelasi lucru… nu aveau fonduri
  – Bucuresti, Sector 3, Strada Patriei, nr. 2 >>> Pe bune baieti? doar 2050 ron? :))) Cazare la Hotel 200 lei, drumul pana la bucuresti 350 lei… ca sa schimb doat 2050 lei?!?! :))))))))))))) sunteti praf… cum sa aveti exchanger de bitcoin si sa nu aveti fonduri. am traversat o tara intreaga bazandu-ma pe SUPER SERVICIILE ATM-ULUI ULTRA ETC… ca sa scot doar 2050 lei si sa raman cu mai putin de 1500 lei :))… ca sa nu mai spun ca am stat 1 ora pana am putut retrage banii.

  Raman la BitStamp si btc-e. Astia nu-s niste parliti de romani cu 2.000 ron fonduri de retras…

  Multa bafta !!!!!!!!! Si… ar trebui sa-mi decontati mancarea, transportul si cazarea pana la voi…

  • BitcoinRomania spune:

   Ne pare sincer rau ca nu ati putut schimba mai mult. ATMurile sunt bine alimentate insa volumul de clienti variaza substantial de la zi la zi. In acest sens am creat o pagina unde se poate vedea lichiditatea aproximativa din ATMuri: http://bitcoinromania.ro/atm.html
   Deasemenea recomandam celor care vin de departe sa ne contacteze in avans prin email sau telefon.

 27. Jo spune:

  Am fost saptamana trecuta de la IASI special pentru a testa acest ATM.
  Am doar cuvinte de lauda.
  Totul depinde de confirmarile de la blockchain. La 1 confirmare poti retrage banii instant.
  Cel mai sigur si mai rapid deal posibil cu bitcoin. Mi-e ciuda ca abia acum am aflat de acest atm… :)))
  Cand aduceti unul si la iasi? Sunt si aici destui clienti care il vor folosi.
  Bravo! Mult succes !

  • Mirona Noru spune:

   Multumim de feedback-ul pozitiv si va mai asteptam sa tranzactionati! Apreciem sugestia dumneavoastra pentru locatia unui nou atm si o vom lua in considerare pe termen lung. Vom introduce un atm la Iasi cand vom gasi partenerul potrivit. O zi buna!

 28. George Leonte spune:

  Vin de la Vaslui.
  Aveam de schimbat vreo 4 bitcoins, dar nu am reusit sa schimb nici 1$ ..
  Nu sunt fonduri la x hostel si nici la the dubliner.
  Pe Patriei este inchis… am ajuns pe la ora 21:00 … cum procedez? Vreau sa schimb bitcoinii, dar nu pot sta asa de mult in bucurest… trebuie sa ajung la serviciu inapoi la mine in oras in 24 ore. Am sunat la telefonul d epe site, dar nu araspuns nimeni.

 29. Bogdan IM spune:

  Atm-ul de la irish pub „the dubliner” nu elibereaza toata suma.

 30. Jan spune:

  De nota 20 !
  Am retras o suma destul de mare (Aproape 8*** lei) si totul a decurs bine.
  Mult succes baieti !

 31. Jan spune:

  Atm de la x hostel care e 24/24 defapt e 12/24…

  • Mirona Noru spune:

   Buna ziua. ATM-ul este deschis in functie de programului Hostelului si a locatiei din X Hostel in care acesta este situat.

 32. Adrian spune:

  Buna ziua!
  Tocmai m-am apucat de bitcoin. Doresc sa stiu care este suma minima care poate fi retrasa din ATM
  Multumesc!

 33. Cristi spune:

  Care este suma maxima xare se poate extrage intr-o zi multumesc

  • Mirona Noru spune:

   Buna ziua, puteti retrage orice suma disponibila in acel moment in atm. Pentru mai multe detalii asteptam intrebarile dumneavoastra la adresa de contact. Va multumim!

 34. Sergiu vincze spune:

  Buna ziua. Imi puteti spune cum pot sa scot bitcoini in bani realai? Sau de pe ce aplicatie ii pot scoate

  • Mirona Noru spune:

   Buna ziua, puteti vinde Bitcoin prin intermediul atm-urilor noastre sau pe platforma noastra de tranzactionare. Va multumim!

 35. alin spune:

  buna ziua, se pot trimite bani dintr-un cont bancar in contul de bitcoini ?

  • Mirona Noru spune:

   Buna ziua, contul bancar si portofelul electronic sunt entitati separate, independente una de cealalta.

 36. Marius Rada spune:

  Buna ziua,

  Pot scoate de la bancomat 0.026 btc? Echivalentul a 400 si ceva Ron?
  Daca nu, mai pot adauga ron pana se fac 0.5 btc ca sa pot scoate?

  Multumesc,

 37. Denisa spune:

  Buna ziua,

  Vreau sa cumpar BTC echivalentul a 150 RON. Doresc sa va intreb urmatoarele:
  1. Exista o suma minima de BTC care trebuie cumparata?
  2. Ce comisioane se percep?
  3. Din cate am inteles am nevoie de un portofel electronic. Se poate folosi o aplicatie mobila in acest sens(de exp. Jaxx)?
  4. Transerul de la ATM la portofel se face cu ajutorul codului de bare sau se poate folosi si adresa portofelului?
  5. Cat dureaza procesul?
  6. Se pot cumpara/vinde doar BTC?

  Multumesc mult !

  • Mirona Noru spune:

   Buna ziua, asteptam aceste intrebari la contact@bitcoinromania.ro

   In principiu suma minima pe platforma la cumparare este de 0.05, pretul afisat este pretul final. Walletul vi-l asigurati dumneavoastra, transferul la atm se face prin scanarea codului qr, procesul se face in timp real, se pot cumpara si vinde BTC la atm.

   Va multumim! O zi buna!

 38. Alexandru spune:

  Buna ziua!Pot tranzactiona bitcoin la atm.ul dumneavoastra chiar daca sunt minor,dar detin act de identitate?

 39. Sandu spune:

  Salutare.
  Dacă aş dori să vând, să zicem, unu sau doi btc ca persoană fizică, ce m-aţi sfătui?
  Observ că ATM-urile astea nu ar face faţă în momentul de faţă 🙂
  Evident, nici un ATM bancar clasic nu eliberează zeci de mii de lei per tranzacţie şi ştiu asta.

 40. Brani Ciprian spune:

  Va rog ajutati-ma urgent cu urmatoarea problema, am cumparat acum 3 zile bitcoin in valoare de 11.545 lei in mai multe tranzactii de la bancomatul din Unirii si de atunci nu mi s-au confirmat 6 tranzactii, la 2 am ales sa platesc o taxa de urgentare, dar problema este aceasi.

  La cele 2 tranzactii pentru care am ales sa platesc taxa de urgentare nici macar nu gasesc id-ul tranzactiilor.

  V-am trimis print screen-uri si id-urile tranzactiilor, cum rezolv problema pentru ca de 3 zile stau cu 2.700 de euro blocati si nu prinmesc bitcoin de valoarea respectiva de la acest bancomat.

  Astept sa-mi raspuneti!

 41. Brani Ciprian spune:

  Nu am primit bitcoin in valarea de 2.700 de euro cumparati acum 3 zile. Am descris toata situatia aici https://bitcointalk.org/index.php?topic=2542986.new#new

  Va rog sa-mi raspundeti cum rezolvam problema.

 42. Safari spune:

  Buna seara ,am cumparat bitcoin de la atm la ora 15 abtrecut 8 ore si inca a intrar in wallet ?????

 43. szerg spune:

  Buna ziua,

  Se poate vinde si ether la bancomatele dvs? Daca da, la fel peste o tranzactie de 3000 RON trebuie furnizat un act de identitate?

  Multumesc

  • Mirona Noru spune:

   Buna ziua, momentan doar BTC. Un act de identitate este necesar la tranzactii peste 3000 de ron. Multumim! O zi buna!

 44. Katalin Virag spune:

  Exista ROBOCOIN ATM in TARGU MURES ?

 45. Tencariu Alexandru spune:

  Se pot vinde bitcoin la robocoin utilizand un wallet nano ledger (cold storage ) ?

 46. Duma spune:

  Buna ziua! As vrea sa stiu daca pot cumpara si incarca Bitcoin in orice fel de adresa de portofel digital sau este nevoie a avea deschis portofel digital la dvs?

  • Mirona Noru spune:

   Buna ziua, puteti cumpara cu orice adresa, important este ca aceasta sa fie valida.

   • Duma spune:

    Bun. Multumesc ! Va mai retin un pic. Cat reprezinta comisionul dvs? In caz de vanzarea bitcoin-urilor, acestea se pot vinde de pe orice portofel digital sau trebuie mai intai depozitati intr-un seif(vault) la dvs pe platforma?

 47. Duma spune:

  Cat reprezinta comisionul dvs atunci cand vreau sa depun bitcoini intr-un wallet? In caz de vanzarea bitcoin-urilor, acestea se pot vinde de pe orice portofel digital sau trebuie mai intai depozitati intr-un seif(vault) la dvs pe platforma?

 48. Toader Andrei spune:

  Buna ziua, care este comisionul ?

 49. Valentin spune:

  Este in continuare valabila afirmatia: Se alege una dintre optiunile “Intre 1000 si 3000 RON” sau “Mai mult decat 3000 RON” (in acest ultim caz e nevoie va fi nevoie si de un act de identitate);? In cazul retragerii unei sume mai mici de 3000 de lei care este intervalul de timp? O tranzactie pe zi?

  • Mirona Noru spune:

   Buna ziua, va rugam sa sunati pe numarul de fix pentru a discuta direct toate aceste detalii cu un operator de la ATM. Va multumim!

  • cket spune:

   Salut, ne lasi si noua un reply cu raspunsul primit la intrebarile tale te rog? Nu de alta, dar nu e practic sa aglomerez suportul technic oferit prin telefon cu aceeasi intrebare 🙂 Mersi.

 50. Laur spune:

  Salut cum pot scoate bani dupa coinbase pe cardu vista de la transivania bank?
  Si daca exista vreo pagina net intermediara cu cele mai mici comisiuane pentru cardu vista transilvania bank

  • Mirona Noru spune:

   Buna ziua, doar la operatiunea de vanzare este valabila incasarea pe card. In rest incasarea se face incasarea prin transfer bancar intr-un IBAN

  • Mirona Noru spune:

   Buna ziua, optiunea cu cardul este valabila doar pentru cumparari, nu si vanzari. Intrati in profilul meu de pe platforma, va adaugati ibanul si vom vira in contul furnizat de dumneavoatra. Va multumim!

 51. Cristian spune:

  Buna ziua, am incercat sa cumpar bitcoin de la un aparat zebrapay si dupa ce am bagat banii in aparat mi-a aparut ca suma minima este 500 ron. In trecut suma minima era 2 ron. In loc de Bitcoin eu m-am ales cu un bon de rest pentru ca nu am avut 500 ron cash.

  De cand ese aceasta schimbare ?

  • Mirona Noru spune:

   Buna ziua, de la sfarsitul anului trecut am introdus acest prag minim, intrucat mining fee-urile au crescut o data cu cresterea valorii crypto.

 52. patriche cosmin spune:

  buna ziua. de ce nu imi posati mesajul?? vineri nu am putut scoate bani de la nici unul din atm urile din bucuresti.. am pierdut 3h e normal???

  • Mirona Noru spune:

   Buna ziua, va rugam sa sunati la numarul de fix, dupa ora 11, pentru a stabili cu un operator detaliile privind retragerea dumneavoastra. Va multumim!

 53. patriche cosmin spune:

  ..??

 54. patriche cosmin spune:

  ??

 55. Dinu Ste spune:

  Buna ziua dețin moneda reală si doresc sa o vand insa nustiu unde ma poate ajuta cineva .

  • Mirona Noru spune:

   Buna ziua, va asteptam in sediul nostru din Strada Patriei, numarul 2, in decursul zilei de astazi pentru a discuta mai multe detalii cu un operator. Va multumim!

 56. Eric C spune:

  Buna ziua,

  Mă întrebam dacă se poate cumpăra Ethereum la aceste bancomate.

 57. michele spune:

  Bună,
  Dragilor puteţi să avansaţi o dată pentru aducerea unui bancomat şi în Constanţa
  fără a da răspuns evaziv de genul intră în preocupările noastre şi într-un viitor nu ştim care vom fi şi în Constanţa.
  Este prea costisitor să vin în Buc pt tranzacţii.Vreau un răspuns sincer fiindcă dacă nu vă mişcaţi să caut altă soluţie în loc să aştept de caraghios.
  La bună vedere

 58. Andrei spune:

  ATM’ul din Cluj cand va functiona din nou ?

  • Cristina Dinica spune:

   Buna ziua! In cel mai scurt timp se va redeschide si ATM-ul din Cluj, va vom tine la curent. Intre timp puteti face tranzactii direct pe platforma de trading. Multumim pentru interesul dvs!

 59. David spune:

  Bună dimineța! Care este suma minimă la vânzare în prezent?

 60. george paunescu spune:

  ce se intampla cu atm din sibiu e blokat nu mai are hartie?

  • Mirona Noru spune:

   Buna ziua, va rugam sa ne contactati telefonul la numarul de telefon 031 069 92 66. Un operator Bitcoin Romania va prelua solicitarea dumneavoastra. Va multumim!

 61. Marius Dimciu spune:

  de ce nu merge sa vand btc la atm?

  • Mirona Noru spune:

   Buna ziua, va rugam sa ne contactati telefonul la numarul de telefon 031 069 92 66. Un operator Bitcoin Romania va prelua solicitarea dumneavoastra. Va multumim!

 62. Ionut spune:

  Buna ziua, am deschis si eu cont la d-voastra pe site si am incarcat documentele pentru verificare si astept de vreo 4-5 ore sa le verifice cineva. Aveti idee daca se va intampla asta curand?
  Multumesc.

 63. adryan88 spune:

  BUNA SEARA IN CAUZUL UNEI FRAUDE ; INSELACIUNI SE POATE URMARI CINE A SCOS BANI DIN AUTOMAT CU CODUL RESPECTIV? adica pentru a scoate banii ti se cere buletin? sau pentru a crea un cod ?

  de exeplu eu am primit un cod de la o persoana oarecare am trimis bani in respectivul cod si dupa vreau sa stiu cine ia ridicat si de unde (locatie) asta desigur in baza legi curente cu mandat samd …

  • Mirona Noru spune:

   Buna ziua, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 031 069 92 66. Acolo veti gasi un operator Bitcoin Romania de la departamentul ATM-uri. Va rugam sa ii furnizati datele de inregistrare la atm si alte detalii necesare pentru a gasi o solutie pentru problema dumneavoastra. Va multumim!

 64. Andrei spune:

  Unde sunt afisate preturile practicate la ATM-uri ?

  Inaine acest lucru era disponibil la urmatorul link: https://bitcoinromania.ro/atm.html

  De ceva vreme nu mai merge pagina.

  • Mirona Noru spune:

   Buna ziua, multumim pentru feedback! daca doriti, puteti suna la numarul 031 069 92 66 si un operator Bitcoin Romania din cadrul departamentul ATM-uri va va furniza informatiile privind pretul de vanzare/cumparare in timp real. va multumim!

 65. Marian Vanghelie spune:

  mi-a cerut buletinul cand mi-am facut cont la atm. daca politia doreste informatii despre tranzactiile mele, le poate obtine ???

 66. Ovidiu spune:

  Buna ziua

  Care este la momentul actual minimul de bitcoin pe care pot sa-l cumpar? 0.1, 0.001, sau nu exista limita si deci pot sa cumpar oricat?

  Multumesc

  • Cristina Dinica spune:

   Buna ziua!

   Suma minima de tranzactionare la ATM este 500 lei. Pentru mai multe informatii referitoare la ATM-urile Bitcoin Romania accesati acest link https://cryptoatm.ro/ sau sunati la numarul 031.069.92.66.

 67. Andy spune:

  Se pot transfera bitcoinii în lei prin paypal sau cardul de debit? Dacă da, care e comisionul?are este la momentul actual minimul de bitcoin Şi trebuie să introduc adresa aia de primire a bitcoinului pot sa cumpar oricat?

  • Mirona Noru spune:

   Buna ziua, puteti cumpara prin credit card, Visa sau Mastercard, comisionul este aproximativ 2%. Suma minima este de 300 de ron. Aceasta optiune este valabila doar pe platforma insa. La atm numai cash. Va multumim!

 68. str1ker gg spune:

  Buna ziua,acum cateva zile am inceput sa fac rost de bitcoin pe platforma blockchain wallet! Aveti idee daca as putea sa scot acesti bani cu ajutorul bancomatului ?

  • Cristina Dinica spune:

   Buna ziua!

   Desigur, puteti vinde din wallet-ul dvs. la ATM. Pentru mai multe informatii sunati la numarul 031.069.92.66, va raspund direct colegii de la ATM.

   O zi frumoasa!

 69. panoterm spune:

  Suma minima la cumparare este 50 RON, nu 500 cum scrie mai sus.

  • Mirona Noru spune:

   Buna ziua, suma minima a fost modificata in sistem. Multumim pentru notificare, vom realiza modificarile si pe site. Va multumim!

 70. Cosmin spune:

  Fondurile disponibile sunt actalizate zilinic? ( Bitcoin ATM – Fonduri disponibile si locatii).
  Daca vreau sa vinad bitcoin si ATM’ul nu are suficienti bani ce se intampla?
  Si can se alimenteaza ATM’urile voastre ca de ex in Oradea e sub 1000 de ron de saptamani intregi.

  MC.

 71. Victor spune:

  Salut . Cum pot afla cursul de schimb exact , de acasă , fără sa ma mai duc in oraș la bancomat ? Sunt din Craiova.
  Am vandut Bitcoin la ATM , pe 15.06.2019 la ATM din Craiova. Pe ecran erau afișate 2 cursuri : 37.562 ron/btc sub sigla Bitcoin , 35.222 ron/btc in colțul din dreapta jos , iar tranzacția mea s-a realizat la cursul de schimb de 34.427 ron/btc ( pe tichetul de remitere)
  De ce nu e afișat pe ecran cursul exact la care se face tranzacția ?

  • Cristina Dinica spune:

   Buna ziua! Cursul se schimba in timp real, puteti insa verifica de acasa rata de schimb sunand la numarul 031.069.92.66.

 72. Victor spune:

  Buna ziua. Am încercat sa scot bani de la ATM din Craiova -Mercur Center- si nu funcționează … Nu apare deloc pe ecran opțiune “vinde btc”
  Care este problema și când va fi funcțional ATM-ul ?
  Mulțumesc

  • Mirona Noru spune:

   Buna ziua, din pacate momentan nu sunt lichiditati in ATM. Va rugam sa apelati numarul de fix afisat in zona contact, unde veti putea discuta cu un operator. Va multumim!

 73. mlz spune:

  Nu raspunde nimeni la nr ala de telefon. Faceti cumva sa aratati cursul atm-ului online. N-am chef sa bat drumul pana la unirii doar ca sa-l vad cu 500-1000 ron sub ce se ofera pe localbitcoins.

  • Cristina Dinica spune:

   Buna ziua! Telefonul este conectat si colegii raspund in timpul orelor de program. Daca nu v-au raspuns inseamna ca erau implicati in alte convorbiri. Multumim pentru intelegere.

 74. Bogdan Ion spune:

  Ar fi interesant sa stim in timp real daca ATM-ul are lichiditati (fiecare ATM in parte) si desigur un curs orientativ (in cazul in care nu sunt fluctuatii mari sa stiu daca ma deplasez sau nu).

  Facem revolutie pana la capat sau romanisme??!!

 75. alex C spune:

  nu mai este ATM in cluj?

 76. krn spune:

  bună ziua, doresc să cumpăr bitcoin de la atm in valoare de 150 de ron. Îmi va cere un act de identiate sau voi introduce adresa după care banii in atm și gata?

 77. Cutean Laurentiu spune:

  Bună ziua!În Alba Iulia aveți bancomat bitcoin?Sau de unde as putea cumpăra in Alba Iulia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *