Bitcoin Romania lanseaza un nou serviciu! BTR Vault 24/7

23 august 2018 tranzactionare

Articol scris de Cristina Dinica

Bitcoin Romania este primul si cel mai mare exchange crypto de pe piata romaneasca, cu 4 ani de experienta in domeniu. Start-up de succes a fost infiintat in anul 2014, dezvoltandu-se in permanenta prin introducerea pe piata romaneasca de noi metode de cumparare si vanzare de cryptomonede. Deoarece nevoile voastre sunt importante pentru noi, am tinut cont de feedbackul vostru! Acum aveti posibilitatea de a depune RON direct in BTR Vault, pentru a tranzactiona 24/7.

 vault

You asked for it and we delivered!

Incheierea de parteneriate strategice cu alte companii specializate in tranzactii financiare a facilitat accesul la serviciile de tranzactionare crypto in intreaga tara. Colaborarea cu SelfPay ofera clientilor posibilitatea de a cumpara usor si rapid de la cele peste 3.000 de terminale din intreaga tara. Smith&Smith permite depunerea sau retragerea de numerar de la una dintre cele 76 agentii fara a fi necesara utilizarea unui cont bancar. Parteneriatul cu Twispay ofera clientilor posibilitatea platii online, cu cardul, un serviciu fara precedent in Romania si printre primele din Europa.

Bitcoin Romania este singurul exchange care ofera clientilor posibilitatea de a avea un account manager dedicat fiecarui cont. Deoarece pe piata crypto fiecare moment este important, echipa de top a celui mai de succes exchange este disponibila cu analiza tehnica, astfel incat sa va asigurati ca tranzactionati in cel mai bun mod posibil.

Tranzactionare din BTR Vault disponibila 24/7

Toate aceste colaborari, parteneriate si servicii marcheaza dezvoltarea si succesul companiei, dar si dorinta permanenta de a oferi clientilor o experienta de tranzactionare cat mai buna. Astfel, acum Bitcoin Romania iti ofera posibilitatea de a depune RON in contul tau pe platforma de trading, pentru a putea tranzactiona la orice ora din zi sau din noapte, avand garantat atat cursul, cat si siguranta fondurilor tale!

Aceasta optiune reprezinta unul din numeroasele avantaje oferite de Bitcoin Romania. Daca doresti sa tranzactionezi la un curs bun in timp real, tot ce trebuie sa faci este sa depui RON in contul tau pe platforma, in BTR Vault. Opteaza pentru aceasta varianta si poti initia cumparea cand doresti, utilizand fondurile deja disponibile, alegand sa stochezi cryptomonedele tot in BTR Vault si beneficiind de un curs garantat, in timp real!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *