Steve Wozniak dezvaluie implicarea intr-un proiect Blockchain

22 august 2018 blockchain

Articol scris de Cristina Dinica

Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, a anuntat ca urmeaza sa se implice intr-un proiect Blockchain. Aceasta este o premiera pentru cunoscutul investitor, conform declaratiei din cadrul conferintei Blockchain ChainXchange din Las Vegas. Wozniak a jucat un rol important in evolutia tehnologiei, prin contributia sa asupra dezvoltarii calculatorului personal, alaturi de Steve Jobs.

proiect blockchain

La conferinta ChainXchange, Steve Wozniak a dezvaluit ca intentioneaza sa se implice intr-un start-up bazat pe tehnologia Blockchain. Acest proiect Blockchain va urmari investitii uriase in servicii si bunuri precum cladiri de apartamente in Dubai. Wozniak nu a facut momentan cunoscute detalii concrete referitoare la lansarea proiectului, insa a declarat ca unele tari sunt mai deschise si foarte pozitive in privinta Blockchain. Astfel, lansarea ar putea avea loc in Malta, in timpul conferintei Blockchain din noiembrie 2018.

Co-fondatorul Apple si-a facut cunoscuta fascinatia pentru tehnologia Blockchain.Este atat de independenta! Este asemanatoare internetului atunci cand acesta era nou-nout. Am fost uimit de tehnologia din spate. […] Am intalnit oameni care lucreaza in imobiliare, sisteme de tip Uber, tot ceea ce avem in viata noastra, implicand in special tranzactii […] Unii oameni pot vedea valoarea, ceea ce imi aminteste foarte mult de primele zile ale internetului”, a declarat acesta.

Wozniak a facut noi declaratii referitoare la cryptomoneda-rege. “Imi place sa tin pasul cu lucrurile. Bitcoin mi-a atras atentia. […] Nimeni nu este cu adevarat cunoscut ca fiind creatorul. Nu are nicio componenta centralizata. Exista un anumit numar de Bitcoin care poate exista vreodata. Se bazeaza pe matematica. Matematica pentru mine este ca natura. […] Am incredere in lucrurile din natura mai mult decat ceea ce face omul”.

In luna iunie Wozniak declara ca “Bitcoin este aur digital pur”. Tot atunci a laudat calitatile BTC, in principal descentralizarea, comparand tehnologia cu un fenomen natural care creste, se dezvolta si supravietuieste dincolo de conventiile umane. Wozniak a declarat in trecut ca a cumparat Bitcoin atunci cand cryptomoneda valora 700 dolari, cu scopul de a analiza modul in care poate “cumpara lucrurile online”.

Sursa: https://nulltx.com/exclusive-interview-apple-co-founder-steve-wozniak-talks-blockchain-reveals-upcoming-involvement-with-crypto-startup/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *