Roger Ver: „BCH o sa creasca de o mie de ori”

3 decembrie 2019 bitcoin cash

Articol scris de Alexandra Popescu

Intr-un interviu recent, Roger Ver, unul dintre cei mai mari sustinatori BCH, a spus ca pretul acestei cryptomonede o sa creasca de o mie de ori. Bitcoin Cash este a cincea cea mai mare moneda digitala din lume in functie de plafonul din piata si cel mai de success offshoot al Bitcoin-ului. Predictiile lui Ver se bazeaza pe numarul in crestere de tranzactii Bitcoin Cash realizate de catre comercianti si oameni care il folosesc asemenea fiatului. Ver este un mare investitor Bitcoin si considera ca BCH este idealul de cryptomoneda, care foloseste tehnologia blockchain asa cum a vrut initial creatorul ideii sale, Satoshi.

Cred ca Bitcoin Cash are capacitatea de a-si mari pretul de o mie de ori, in comparatie cu cel actual. Acest lucru este posibil deoarece cryptomoneda are un sistem peer-to-peer care o sa devina acceptat de toata lumea, de asemenea exista mai multe magazine fizice care il folosesc ca modalitate de plata. Este o investitie uimitoare”, a spus Roger in timpul emisiunii.

El a facut legatura dintre Bitcoin Cash si ceea ce a spus Warren Buffett, al patrulea cel mai bogat om din lume „Fii lacom cand altii sunt tematori si temator cand altii sunt lacomi”. Acesta este adevarul despre BCH in opinia lui Roger Ver. „Lucrul care mi-a placut la Bitcoin cand a aparut a fost pretul sau care era mai mic de un dolar si ca a facut posibila trimiterea si primirea oricarei sume de bani cu oricine, oriunde, instantaneu, practic gratuit. Bitcoin astazi a devenit un brand, dar tehnologia care a stat la baza popularitatii sale ridica acum pretul si interesul pentru Bitcoin Cash”.

Bitcoin Romania va ofera cel mai avantajos curs si cele mai sigure tranzactii cu BCH. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul disponibil: https://trade.bitcoinromania.ro/user/altcoins si un manager de cont te va suna pentru a-ti face oferta personalizata. Acceseaza trade.bitcoinromania.ro pentru a beneficia de un proces de tranzactionare rapid, sigur si unic.

Sursa: https://dailyhodl.com/early-btc-investor-roger-ver-says-bitcoin-cash-set-to-skyrocket-a-thousand-times-from-where-it-is-now/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *