Robert Kiyosaki: BTC va atinge valoarea de 75.000 dolari in 3 ani

19 mai 2020 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Robert Kiyosaki, cunoscut om de afaceri si autorul best seller-ului “Rich Dad, Poor Dad”, a facut iar declaratii referitoare la piata cryptomonedelor. Kiyosaki, pastrandu-si atitudinea bullish fata de BTC, prevede un all time high de 75.000 USD in termen de trei ani.

Fondatorul Rich Global LLC si Rich Dad Company (o companie privata de educatie financiara prin intermediul cartilor si videoclipurilor online) a declarat pe Twitter ca frica in ceea ce priveste prabusirea economiei globale l-a determinat sa achizitioneze trei active pe care le considera principale si valoroase in afara sistemului financiar traditional: aur, argint si Bitcoin.

Acesta a facut si declaratii referitoare la cresterea prevazuta pentru fiecare activ in parte. “Am cumparat mai mult aur, argint, Bitcoin. Aurul [in prezent] la 1700 USD. Prevad 3000 dolari intr-un an. Argint [in prezent] la 17 USD. Prevad 40 dolari in 5 ani. Bitcoin [in prezent] la 9800 USD. Prevad 75.000 dolari in 3 ani”, a scris acesta pe Twitter.

In functie de cifre, aceasta predictie reflecta o crestere anuala preconizata de aproximativ 76% pentru aur, 19% pentru argint, si 97% pentru Bitcoin. Acest lucru indica faptul ca, cel putin prin calculul lui Kiyosaki, Bitcoin are cel mai favorabil profit din cele trei.

Aceasta nu este prima data cand Robert Kiyosaki si-a facut cunoscuta atitudinea bullish fata de Bitcoin si Blockchain. In ultimele luni, omul de afaceri a laudat tehnologiile revolutionare de nenumarate ori. Intr-o aparitie de luna trecuta pe podcastul lui Anthony Pompliano, Kiyosaki a declarat ca este un puternic sustinator BTC: “Aurul si argintul reprezinta banii lui Dumnezeu, dar Bitcoin reprezinta banii oamenilor, open-source”.

Anthony Pompliano, de asemenea, este un cunoscut sustinator al cryptomonedelor. Acesta declara, in aceeasi perioada a anului trecut, ca increderea lui in Bitcoin este din ce in ce mai puternica. Ulterior, in luna iulie, Pomp prevedea o crestere spectaculoasa pentru BTC: 100.000 de dolari pana la sfarsitul anului 2021.

 

Sursa: https://twitter.com/theRealKiyosaki/status/1261658745920090112

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *