Predictii istorice ale pretului Bitcoin din ultimii ani

20 mai 2020 bitcoin

Articol scris de Alexandra Popescu

O data cu cel de-al treilea halving din istoria Bitcoin, investitorii si-au reunit sperantele ca pretul o sa aiba o scadere inainte de o crestere masiva. Va invitam sa ne amintim de cinci predictii legate de pretul BTC, care speram sa devina realitate.

In 2018, renumitul investitor Tim Draper a prezis ca pretul Bitcoin ar atinge 250.000 USD in 2022. Draper a facut comentarii in aprilie 2018, cand cryptomoneda se tranzactiona in jurul valorii de 8.000 USD, scazand in luna noiembrie a aceluiasi an sub pretul de 4.000. Intrebat luna trecuta daca inca isi sustine declaratiile, acesta a spus ca este foarte sigur de cuvintele sale. Draper considera ca evenimentele actuale, cresterea inflatiei si devalorizarea monedelor fiat, joaca un rol important in evolutia pretului cryptomonedelor.

O alta abordare a pretului Bitcoin a venit din partea lui Dan Morehead. Acesta a facut o analiza a pietei si a evolutiei cryptomonedelor din ultimii ani si a ajuns la concluzia ca pretul BTC o sa atinga 100.000 USD dupa halving. Morehead a facut corelatia dintre cele doua evenimente anterioare declarand: „Cand recompensa de Bitcoin pe care o primesc si astfel pe care o vand, se reduce la jumatate, trebuie sa existe un impact. Acest lucru s-a intamplat in ambele cicluri trecute si marimea impactului este proportionala cu scaderea ofertei”. Cercetarile facute au aratat ca pretul a coborat in mod obisnuit cu aproximativ 450 de zile inainte de halving si apoi a crescut incet dupa acesta. Dupa opinia omului de afaceri, daca istoria s-ar repeta, Bitcoin si-ar atinge varful in august 2021.

Cunoscuta personalitate a lumii crypto, Charlie Shrem, si-a exprimat acordul in legatura cu declaratiile lui Morehead. Vorbim la Virtual Blockchain Week 2020, Shrem a discutat despre efectele posibile ale evenimentului avut in luna mai. Charlie considera ca masurile guvernamentale pentru usuarea presiunii financiare asupra publicului in timpul pandemiei de COVID-19 si halvingul, va avea un efect pozitiv asupra pretului Bitcoin.

In timp ce previziunile anterioare vorbeau despre data raportate la istoria cryptomonedei, unii jucatori sustin ca pretul va depasi orice asteptare. Unul dintre acesti jucatori este Preston Pysh, care sustine ca o crestere va exista si va ajunge pana la suma de 300.000 USD dupa halving. In plus, Pysh considera ca cheltuielile minerilor joaca un rol in activitatea de pret, generand o crestere masiva.

Predictia cu cel mai mare pret vine de la fostul administrator de fonduri Raoul Pal, care este creditat cu corectitudinea predictiei in urma crizei financiare din 2007-2008. Pal nu exclude ca pretul BTC ar putea ajunge la 1 milion USD inainte de urmatoarea injumatatire din 2024. Acesta a facut o paralela intre aur si Bitcoin, sustinand ca cel din urma este salvarea pentru viitor.

Predictiile arata bine si speram sa devina realitate. Un lucru este cert, pretul Bitcoin o sa creasca si o sa fie o buna varianta de investitie. Va invitam sa accesati platforma pro.bitcoinromania.ro pentru a cumpara Bitcoin si alte cryptomonede cu cel mai mic trading fee din piata, de doar 0,25%.

Sursa: https://cryptonews.com/exclusives/5-historic-post-halving-bitcoin-price-predictions-6566.htm

2 comments

  1. Gheorghe Irimescu spune:

    Vreau mai multe informații mulțumesc

    • Cristina Dinica spune:

      Buna ziua! Ce fel de informatii va intereseaza? Ne puteti contacta telefonic, via email sau via online chat pe platforma trade.bitcoinromania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *