Jurnalul Crypto – Analiza Zilelor 19-20 Noiembrie

21 noiembrie 2018 analiza tehnica, monero, XLM

Articol scris de Cristian Bot

bitcoin romania

Jurnalul Crypto – Analiza Zilelor 19 – 20 Noiembrie – Bitcoin Romania

* Jurnalul Crypto revine cu analiza monedelor de tip ALTcoins, la cererea dumneavoastră. Spre deosebire de celelate comentarii în care am inclus aceste monede, în cel de astăzi vom revizui evoluția lor față de USD, parități care se află în strânsă legătură cu reacțiile BTC-ului față de dolar.

* Monero *

* Am inclus un grafic pe Daily destul de larg, care cuprinde evoluția unui întreg an de zile, pentru a putea observa unde și de ce s-au stabilit anumite nivele. Vom comenta însă doar partea din dreapta a graficului, adică cea mai recentă.

* Triunghiul simetric încadrat între linii roșii este pattern-ul principal al ultimelor luni, „vinovat” și de impulsul în sens negativ pe care prețul l-a afișat. Completarea acestuia a durat 78 de zile, avându-și minimul la $93 și maximul la $142, puțin peste nivelul marcat pe grafic ca fiind prag superior. Pe parcursul dezvoltării acestui triunghi, prețul a găsit suport în intervalul $98.5 – $101.4 – zonă încadrată cu albastru deschis, care marchează un orderblock stabilit în 7 noiembrie.

* Depășirea acestuia a condus la o scădere accelerată, care s-a resimțit, de altfel, pe întreaga piață. $92,977 – un nivel de suport vizibil mai clar pe Weekly, a fost retestat din sens inferior după depășirea lui, confirmându-l ca rezistență. Vănzătorii au profitat de fiecare punct slab găsit în defensiva cumpărătororilor, realizând un impuls în sens negativ cu orice ocazie.

* Target-ul triunghiului simetric, și un nivel excelent pentru realizarea unui (potențial) SFP (Swing Failure Point), rămâne $61.63, nivel orizontal pe care XMR nu l-a atins încă. Desigur, performanța XMR/USD depinde foarte mult de BTC/USD. Dacă BTC crește, este foarte posibil ca Monero să nu mai atingă nivelul respectiv. Țin să precizez că acesta nu este momentul oportun să devenim bearish. Chiar deloc. Pozițiile pe care ar trebui „să le vânăm” sunt cele de long/ cumpărare.

* Lumens *

* Graficul și comentariul de astăzi reprezintă un update al acestuia, realizat în 9 noiembrie.

* Discutam la vremea respectivă despre o posibilă retestare a nivelului de la 30 de cenți. Acesta nu a mai fost atins, deși prețul s-a apropiat destul de mult de el (la o diferență de 4.3%). Nivelul de invalidare a fost $0,258, pe care l-am adăugat în graficul de azi. Spuneam că o închidere sub acesta conduce la o retestare a liniei de pivot. Performanța crescută a vânzătorilor a condus la un impuls mult mai acelerat, până la primul nivel de suport, de la $0,183.

* În cazul în care STR/ XLM reprezintă una din monedele portofoliului dvs., recomand să urmăriți închiderea zilei de azi – dacă suportul de la $0.206 devine rezistență, Stellar are șanse mari să testeze celălalt nivel orizontal, de la $0,1765, cu posibilitatea „înțepării” a $0,17.

Spor& trade safe!
-Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2018 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *