Jurnalul Crypto – Analiza Săptămânii 25-31 Martie

1 aprilie 2019 accepta bitcoin, analiza tehnica, bitcoin, cryptomoneda, investitie, tranzactionare

Articol scris de Cristian Bot

bitcoin romania

* Bitcoin *

* În primul rând, observăm faptul că Bitcoin a reușit să se mențină peste $4150 pe parcursul weekend-ului. Deși vânzătorii au încercat să realizeze o corecție sâmbătă, aceștia au trebuit să se mulțumească doar cu un wick (o umbră) în partea inferioară a lumânării – am plasat o săgeată verde pentru a observa mai ușor reacția în cauză. „Flirtul” intens pe care BTC îl are cu rezistența de la $4218 ar putea duce la o depășire cu succes a acesteia. În cazul în care vedem și o transformare în suport a acestui nivel din partea cumpărătorilor, cu atât mai bine – drumul către o retestare a orderblock-ului de la $4400 devine din ce în ce mai probabil.

* Un alt nivel important, asupra căruia trebuie să păstrăm un ochi, rămâne canalul roșu, etichetat „S/R flip” (nume oferit datorită rolului pivotant pe care acesta îl joacă – atât de suport, cât și de rezistență, în funcție de sensul din care prețul se apropie să-l testeze). Dacă BTC continuă să întâmpine dificultate în a depăși pragul de la $4200, atunci acest interval aflat între $4027 și $4045 este primul la care ar trebui să ne uităm în cazul unei corecții. Desigur, „taurii” vor încerca să protejeze acest nivel deoarece o închidere sub ar putea agrava lucrurile rapid.

* Pentru a rezuma atât acțiunea prețului care a avut loc deja, cât și pe cea viitoare: în cazul în care avem o închidere peste linia neagră marcată „R”, Bitcoin ar putea să-și continue creșterea până în canalul albastru. Dacă respingerea e puternică iar trendul predominant (care e tot bearish) își spune cuvântul, va trebui să observăm ce face prețul ca să rămână peste $4000.

Spor& trade safe!
-Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2018 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV