Jurnalul Crypto – Analiza Zilelor 31 Octombrie – 1 Noiembrie

2 noiembrie 2018 analiza tehnica, Iota, tron

Articol scris de Cristian Bot

bitcoin romania

Jurnalul Crypto – Analiza Zilelor 31 Octombrie – 1 Noiembrie – Bitcoin Romania

* IOTA/BTC *

Jurnalul Crypto continuă cu analiza monedelor de tip ALTcoins. În comentariul de astăzi am hotărât să revizuim evoluția IOTA și TRX față de Bitcoin. Să analizăm împreună care sunt nivelele cheie de suport și rezistență pe care prețul trebuie să le depășească și ce informații oferă acestea.

* În primul rând, 8300 satoshi este nivelul protagonist al graficului de mai sus: deși a jucat și rol de rezistență timp de câteva zile, în perioada 18-20 august, rolul principal al acestuia a fost de suport. Odată depășit în sens superior, vânzătorilor le-au trebuit 35 de zile să obțină din nou o închidere convingătoare sub acest nivel. Merită menționat faptul că nu a mai avut loc o retestate după ce a fost depășit (în 11 octombrie).

* În 10 august a avut loc stabilirea unui orderblock, încadrat pe grafic cu albastru deschis (e unul destul de subțire între 9261 și 9317 satoshi). Importanța acestuia s-a putut observa abia peste o lună, când a servit drept rezistență în multiple tentative ale cumpărătorilor de :a împinge” prețul înspre nord.

* Un nivel important și demn de atenția dumneavoastră rămâne minimul anului, stabilit în 14 august, la 6726 satoshi. O depășire a acestuia, fără a beneficia și de o închidere sub, ar putea conduce la realizarea unui SFP (Swing Failure Point) – unul dintre cele mai sigure semnale de cumpărare, la un preț cât mai mic.

La ce ne putem aștepta?
Eu cred că nivelul ~6700 satoshi va fi retestat. În cazul în care acest lucru nu se întâmplă, ~8300 este linia orizontală care ar putea fi (re)testată și care va oferi rezistență.

* TRX/BTC *

* Un range foarte vizibil – acestea sunt primele cuvinte care îmi vin în minte când privec graficul de mai sus. Fiind definit clar de suportul de la 287 satoshi și rezistența de la 412Tron fluctuează între aceste două nivele de mai bine de 3 luni.

* Similar cu graficul de mai sus, de la IOTA, TRX afișează o mulțime de triunghiuri simetrice, al căror rezultat a fost fie de partea cumpărătorilor, fie de cea a vânzătorilor, după caz și în funcție de reacția pe care BTC a avut-o la momentul respectiv.

* Dacă linia orizontală de la 412 satoshi a servit inițial ca suport, în 24 iulie, iar mai apoi unei consolidări de 2 zile, în intervalul 2 – 4 august, iată că ultima atingere a acestui nivel a adus și respingerea vânzătorilor, fiind transformată de aceștia în rezistență. 332 satoshi este un alt nivel important, cu un rol pivotal în evoluția afișată de TRX: acesta a oferit atât rezistență, cât și suport, în funcție de direcția din care prețul a testat-o.

La ce ne putem aștepta?

Observând în dreapta graficului că nivelul de suport local a devenit rezistență (marcată cu o linie roșie orizontală scurtă), există posibilitatea ca TRX să reviziteze 332 satoshi. În caz contrar (situație care ar trebui să favorizeze și BTC/USD), putem avea o retestare a rezistenței în următoarele 2 săptămâni.

Spor& trade safe!
– Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2018 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *