Diferentele dintre pro.bitcoinromania.ro si trade.bitcoinromania.ro

10 martie 2020 bitcoin, Bitcoin Romania

Articol scris de Alexandra Popescu

Bitcoin Romania, un exchange cu o experienta in piata crypto de aproape 6 ani, cu cea mai buna platforma de tranzactionare si cel mai bun curs, va ofera doua variante prin care puteti sa va bucurati de tot ceea ce inseamna cryptomonede si, anume, pro.bitcoinromania.ro si trade.bitcoinromania.ro. Cumpararea si vanzarea de cryptomonede nu a fost niciodata mai usoara ca acum!

Trade.bitcoinromania.ro este prima platforma cu care am aparut in atentia voastra. Prin aceasta vindeti si cumparati Bitcoin si pana la 30 de altcoins, alegand ca metoda de plata transferul bancar. Tranzactiile se realizeaza prin banca si obtineti banii rapid si in siguranta. Daca nu dispuneti de un portofel crypto pentru stocare, Bitcoin Romania va ofera BTR Vault. Acesta este un serviciu exclusiv oferit de Bitcoin Romania si reprezinta un wallet de tipul cold storage. De asemenea, platforma vine in atentia dumneavoastra cu un bonus prin pastrarea fondurilor de RONC in BTR Vault.

Pro.bitcoinromania.ro este cea mai noua platforma special creata pentru traderi. Puteti tranzactionati 10 cryptomonede. Avantajele cu care vine platforma sunt alimentarea rapida, ordinele lansate la pretul pietei care se executa imediat, procesarea automata a retragerilor si, desigur, varietatea, oferind cele mai multe perechi de schimb de pe piata romaneasca. Pe langa toate acestea, comisionul pe care il oferim este cel mai mic din tara, respectiv de 0,25%, pe care il gasesti in sectiunea comisioane. Noua platforma a fost gandita pentru expertii din piata, care vor sa duca tradingul la un alt nivel.

 

Alte noutati cu care vine noua platforma sunt cele trei campuri: Market, Limit si Depunere/Retragere. Market este sectiunea in care cumparati si vindeti instant si puteti sa schimbati dintr-o varietate de cryptomonede. Limit este cel mai interesant feature al platformei. Dupa ce v-ati depus fondurile in conturile voastre de pe pro.bitcoinromania.ro, puteti sa decideti care este momentul in care doriti sa vindeti. Platforma va ofera posibilitatea de a va seta singuri o limita de pret, iar sistemul vinde automat cryptomonedele dumneavoastra la pretul setat, indiferent de momentul in care pretul ajunge la limita setata.  

Am creat aceste doua platforme special pentru voi, pentru a va multumi orice dorinta. Fie ca vreti sa faceti din crypto arta sau sa obtineti profit rapid, Bitcoin Romania vine in ajutorul vostru. Pentru noi tradingul este o arta, dar si o sursa de venit. La fel ca pe tabla de sah, fiecare miscare trebuie gandita dinainte. Stim ingredientele unui trader de succes: disciplina, asumarea riscului, putere de adaptare, spirit antreprenorial, viteza de reactie si putin noroc. Va oferim cele doua platforme pentru a veni in ajutorul vostru indiferent de modul in care vreti sa va bucurati de fondurile pe care le aveti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *