Coronavirusul – cum va afecta acesta cursul BTC

6 martie 2020 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Max Keizer revine in atentia comunitatii crypto cu predictiile de pret. Potrivit acestuia, Coronavirusul va duce la o creste semnificativa a cursului BTC. Astfel, Bitcoin va ajunge la 100.000 de dolari, iar Jamie Dimon (CEO-ul JP Morgan Chase, cea mai mare dintre cele patru banci americane importante, si fost membru in consiliul de administrație al Sistemului Federal de Rezerva Monetara – Federal Reserve Bank, banca centrala americana) va “implora” Rezerva Federala a Statelor Unite pentru fonduri necesare cumpararii de BTC.

Keiser considera ca focarul de Coronavirus ar putea sa conduca la o prabusire a piețelor financiare. Potrivit acestuia, anul 2020 ar putea reprezenta “partea a doua” a crizei din 2008. Cunoscutul sustinator crypto a declarat ca panica la nivel globala va avea un impact profund asupra absorbției Bitcoin in acest an. 2020, a explicat el, reprezinta o alta etapa a crizei financiare globale, criza inceputa de fapt in 2008.

Acum Bitcoin va experimenta partea a doua a crizei financiare globale – este deja aproape de valoarea de 10.000 de dolari per unitate. Aceasta este criza financiara globala care va catapulta prețul pana la 100.000 USD si chiar mai mult”, a spus acesta. Bitcoin a inregistrat pierderi in raport cu piețele tradiționale, inclusiv in raport cu aurul pe parcursul saptamanii trecute, insa a inregistrat o crestere in ultimele zile.

Aceeasi predictie de pret a facut-o si analistul cunoscut in comunitatea crypto drept PlanB. Specialistul a declarat ca pretul BTC se va ridica la 100.000 de dolari pana anul viitor, fiind susținut de “mai multe sute de evenimente”. PlanB a spus ca aceasta este valoarea la care va ajunge cryptomoneda rege, insa cat de repede sau lent va atinge acest all time high este “irelevant”. Valoarea de 100k dolari este cea preconizata si de Justin Sun, CEO-ul Tron, insa acesta a prezis ca Bitcoin va inregistra acest ATH in urmatorii 5 ani. Sun a subliniat faptul ca si altcoinurile vor urma aceeasi tendinta de crestere impusa de BTC.

Sursa: https://cointelegraph.com/news/coronavirus-will-send-bitcoin-price-to-100-000-in-2020-max-keiser

https://cointelegraph.com/news/100-events-imply-100k-bitcoin-by-2022-says-market-analyst-planb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *