Bitcoin Romania te rasplateste cu bonus 15%

3 octombrie 2019 Bitcoin Romania, promotie, roncoin

Articol scris de Cristina Dinica

Inca de la infiintarea companiei, in anul 2014, Bitcoin Romania a lucrat in permanenta pentru oferirea celor mai bune si avantajoase servicii. Acum, in colaborare cu platforma partenera RONCoin, ne bucuram sa va anuntam o noua oportunitate de bonusare.

Bitcoin Romania, cel mai mare exchange crypto de pe piata romaneasca, alaturi de RONCoin, cel mai avantajos stablecoin de pe piata crypto, va ofera posibilitatea de a castiga un bonus de pana la 15% pentru stocarea fondurilor in RONC, indiferent de volatilitatea pietei crypto.

De ce sa iti pastrezi banii in RONCoin?

RONCoin face posibila tranzactionarea pe platforma de trading Bitcoin Romania folosind un token ce ofera paritate 1 la 1 cu leul romanesc. Echipa din spatele RONC a folosit tehnologia blockchain-ului Ethereum, garantand siguranta si stabilitatea necesare intr-o piata crypto in continua schimbare. Mai mult decat atat, Bitcoin Romania si RONCoin va rasplatesc increderea in acest proiect, oferindu-va in schimb un bonus semnificativ.

Suma minima pentru a beneficia de aceasta oferta este de 1.000 unitati RONC, putand opta pentru un bonus de la 10% pana la 15% pe an, astfel:

  • Bonusul de vara: custodia sumei pe perioada de 1 an de la achizitionarea de RONC iti aduce un bonus de 15% pe an.
  • Bonusul de primavara: custodia sumei pe perioada de 6 luni de la achizitionarea de RONC iti aduce un bonus de 12% pe an.
  • Bonusul de toamna: custodia sumei pe perioada de 3 luni de la achizitionarea de RONC iti aduce un bonus de 10% pe an.

Retragerea valorilor inainte de expirarea termenului pentru care custodia a fost constituita duce la pierderea intregului bonus acumulat in cazul custodiei pe 3 luni. In cazul custodiei pe 6 luni, retragerea sumei duce la pierderea intregului bonus daca au trecut mai putin de 3 luni si la pierderea a jumatate din bonus daca au trecut mai mult de 3 luni. In cazul custodiei pe un an, retragerea sumei duce la pierderea intregului bonus daca au trecut mai putin de 6 luni si la pierderea a jumatate din bonus daca au trecut mai mult de 6 luni.

bitcoin romania

Siguranta si stabilitate, doar cu RONCoin

Proiectul RONCoin are ambitiosul scop de a rezolva problema volatilitatii preturilor, fiecare unitate fiind sustinuta de un RON, ceea ce inseamna ca investitia ta este 100% sustinuta de activele reale din contul de rezerva al platformei RONCoin.

Paritatea 1 la 1 cu leul romanesc ofera protectie impotriva volatilitatii pietei cryptomonedelor. Mai exact, indiferent de miscarile din piata, 1 RONC este intotdeauna echivalent cu 1 RON. Poti sa iti pastrezi fondurile in crypto fara sa iti faci griji ca isi vor pierde din valoare ulterior. Stocarea fondurilor in RONCoin iti asigura, de azi inainte, nu numai stabilitate, ci si un bonus cuprins intre 10% si 15%.

Bitcoin Romania – Cea mai buna experienta de tranzactionare

De peste 5 ani, compania noastra s-a dezvoltat in permanenta pentru a oferi clientilor aceleasi servicii de calitate cu care s-au obisnuit: seriozitate, flexibilitate, rapiditate si o experienta de tranzactionare cat mai buna. Dincolo de numeroasele metode de plata posibile si de cursul avantajos, numeroasele parteneriate si servicii oferite marcheaza dorinta permanenta de a oferi clientilor Bitcoin Romania o experienta de tranzactionare excelenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *