Ce criptomonede poți cumpăra în 2023: Potențial ridicat

21 martie 2023 Uncategorized

Articol scris de BTC RO

criptomonede

Putem spune că ne aflăm în prezent în era criptomonedelor. Îngrijorările și concepțiile greșite despre această formă de investiție care existau cândva au fost înlocuite de entuziasm, creând o piață incredibil de activă, cu peste 18.000 de opțiuni cripto, dintre care peste 10.000 sunt tranzacționate în mod activ.

Investitorii urmăresc îndeaproape criptomonedele cu un potențial de creștere de până la 50 de ori mai mare în următorii ani. În ciuda condițiilor de piață bear, deținătorii pe termen lung ar putea beneficia de pe urma răbdării, iar noii investitori ar putea găsi o valoare bună pe piață făcând alegeri bine informate. Întrucât următoarea piață bull criptografică este prognozată pentru 2025, iată câteva criptomonede cu potențial în care ai putea să investești în 2023.

Bitcoin (BTC)

bitcoin

Bitcoin, cea mai mare monedă digitală, fiind și în topul criptomonedelor de viitor, poate fi una din alegerile inspirate datorită performanțelor sale impresionante, tehnologiei blockchain descentralizate și potențialului de viitor, conform previziunilor criptomonedelor.

În plus, tehnologia sa blockchain este extrem de descentralizată și utilizată pe scară largă, ceea ce va duce probabil la o adopție sporită în anii următori. În cele din urmă, potențialul său de a obține câștiguri impresionante în viitor îl face să fie o achiziție valoroasă pentru orice portofoliu criptografic orientat spre viitor.

Până la sfârșitul deceniului, se anticipează că valoarea Bitcoin va fi crescut cu peste 5000%, ajungând la 1 milion de dolari. Dacă această predicție este corectă, atunci orice investiții în Bitcoin pe care le faci acum vor avea aceleași beneficii. În plus, Bitcoin este ușor de achiziționat și foarte lichid, fiind prezent pe aproape toate bursele și platformele de tranzacționare criptografice. Prin urmare, este considerat a fi o investiție care merită. Poți cumpăra Bitcoin sau alte criptomonede de pe platforma pro.bitcoinromania.ro, care este una dintre cele mai mari platforme de tranzacționare.

Ethereum (ETH)

ethereum

În ultimii ani, Ethereum a fost principalul rival al Bitcoin în ceea ce privește creșterea, Vitalik Buterin fondând criptomoneda bazată pe blockchain în 2015. Aceasta a devenit una dintre cele mai populare monede digitale din lume și a avut o mare influență asupra dezvoltării contractelor inteligente și a aplicațiilor descentralizate. Ethereum a înregistrat creșteri semnificative ale valorii sale de piață de la lansare, ceea ce o face una dintre cele mai de succes criptomonede existente.

Rețeaua Ethereum rulează numeroase aplicații descentralizate, sprijinind diferite obiective financiare în sfera digitală. Băncile și companiile de asigurări, precum și alte instituții financiare, sunt clienți ai rețelei Ethereum.

Solana (SOL)

Solana

Ești în căutarea următoarei mari criptomonede în care să investești? Ia în considerare Solana, care a fost lansată în 2020 cu un preț de doar 0,77 dolari. Astăzi, în momentul scrierii articolului, prețul său se învârte în jurul a 18.72 dolari și se preconizează că va ajunge la 150 de dolari până în 2025. Investiția în Solana se poate dovedi o idee bună, potențialul său de creștere în 2023 ar putea fi impresionant. Dacă dorești să investești în această monedă digitală, află mai multe despre Solana.

Cardano (ADA)

cardano

Dacă ești în căutarea unei criptomonede în care să investești pe termen lung, Cardano, fondată în 2015 de Charles Hoskinson, co-fondatorul Ethereum, este o alegere excelentă. Este foarte apreciată ca fiind un ucigaș al Ethereum datorită numeroaselor sale caracteristici și a progresului său în a deveni o rețea de operare financiară majoră care oferă aplicații financiare descentralizate.

Tehnologia blockchain a Cardano este plină de caracteristici și funcționează pe baza sistemului de încredere proof-of-stake. Astăzi, în momentul scrierii articolului, prețul său se învârte în jurul a 0.3418 dolari iar potrivit experților, acesta ar putea crește de zece sau douăsprezece ori în următorii trei ani.

Tether (USDT)

tether

Dacă ești în căutarea unei investiții sigure, USDT ar trebui să fie una dintre alegerile tale de top. Fondată de Reeve Collins, Craig Sellars și Brock Pierce în 2014, a oferit în mod constant stabilitate pentru investitorii săi. Cu o capitalizare de piață masivă de 73 de miliarde de dolari, este una dintre cele mai performante criptomonede. Principalul beneficiu al Tether este că este susținut de dolarul american, ceea ce îl face o opțiune de încredere pentru investitori. În plus, simplifică procesul de schimb de valute fiat pentru criptomonede și viceversa.

Ripple (XRP)

ripple

În 2011, David Schwartz, Jed McCaleb și Arthur Britto au creat XRP Ledger și l-au lansat în 2012, introducând moneda XRP ca criptomonedă nativă. Ripple, o rețea de plăți bazată pe blockchain, a fost apoi creată pentru a permite utilizatorilor să folosească XRP ca mijloc de tranzacție sau ca activ de schimb cu alte criptomonede. Predicțiile sugerează că, dacă investești în Ripple, ai putea câștiga de până la zece ori mai mult decât investiția inițială până în 2025. Prin urmare, dacă ești în căutarea unei criptomonede cu un potențial puternic de creștere, Ripple este o alegere excelentă.

Ripple are o rată de confirmare a tranzacțiilor incredibil de rapidă, majoritatea tranzacțiilor durând doar patru-cinci secunde, în comparație cu alte criptomonede importante, cum ar fi Bitcoin.

Avalanche (AVAX)

avalanche

Această criptomonedă este cunoscută datorită caracteristicilor sale ecologice, vitezei îmbunătățite a tranzacțiilor, costurilor reduse și naturii sigure și ușor de utilizat. De la lansarea sa în 2009, a crescut constant, potențialul său fiind unul puternic.

Polkadot (DOT)

polkadot

Dacă ești în căutarea unei criptomonede promițătoare în care să investești anul acesta, ia în considerare Polkadot. Această monedă a câștigat o mare atenție într-un interval scurt de timp datorită creatorului său, Gavin Wood. Wood a fost implicat în dezvoltarea Ethereum, una dintre cele mai de succes monede digitale din lume.

De la înființarea sa în 2016, Polkadot a cunoscut o creștere constantă a valorii și a fost una dintre cele mai stabile monede de la lansarea protocolului său oficial pe 26 mai 2020. În prezent, Polkadot are un preț de aproximativ 6.13 dolari, dar se preconizează că va ajunge la o valoare de cel puțin 70 de dolari până în 2025.

Intrebari frecvente

Ar trebui să investesc în criptomonede?

În ciuda instabilității sale notorii, cripto-monedele pot fi o modalitate eficientă de contracarare a evenimentelor care au un efect global asupra sistemelor financiare. Investirea în diverse clase de active poate minimiza riscul global al portofoliului și poate oferi un randament mai fiabil al investițiilor pe termen lung.

Care este cel mai sigur mod de a cumpăra criptomonede?

Proliferarea criptomonedelor a fost însoțită de o creștere a numărului de burse și piețe online unde utilizatorii pot cumpăra și vinde active digitale. În mod obișnuit, platformele online mai sigure le vor cere utilizatorilor să efectueze verificări privind cunoașterea clientului (KYC) și combaterea spălării banilor (AML), ceea ce presupune verificarea identității lor.

Dacă ești nou în lumea criptomonedelor, este recomandabil să alegi o bursă sau o piață care ia în serios securitatea și care are proceduri de verificare a identității tale, cum ar fi cele utilizate de bursele populare. Dacă ai ajuns la acest articol, Bitcoin România este cel mai mare crypto exchange la nivel național, iar de pe platforma de tranzacționare pro.bitcoinromania.ro poți cumpăra, vinde și stoca în siguranță criptomonedele.

Când ar trebui să cumpăr criptomonede?

Din cauza volatilității pieței criptomonedelor, este important să fii conștient de momentul potrivit pentru a cumpăra și a vinde. Deși nu există nicio modalitate garantată de a cronometra cu exactitate piața, există anumite perioade care pot fi mai potrivite pentru achizițiile de criptomonede. Este important să înțelegi propria toleranță la risc și să ții cont de condițiile actuale ale pieței atunci când planifici tranzacțiile, pentru a maximiza profiturile.

Unde îmi pot stoca criptomonedele?

Pentru a asigura cel mai înalt nivel de securitate pentru criptomonedele tale, este recomandat să le stochezi offline folosind un portofel hardware, denumit în mod obișnuit „portofel rece” sau „depozitare la rece”. Aceasta este considerată o opțiune mult mai sigură decât utilizarea portofelelor digitale („portofele fierbinți”) care sunt conectate la internet, deoarece acestea pot fi vulnerabile la furt din partea hackerilor.

Sunt disponibile o varietate de portofele criptografice, cum ar fi cele ale unor mărci populare precum Ledger și Trezor. În timp ce portofelele hardware sunt considerate cele mai sigure, acestea pot fi costisitoare și necesită o sămânță de recuperare în cazul în care îți pierzi sau uiți portofelul.

Care este cea mai sigură criptomonedă?

Nu există o singură criptomonedă care să poată fi considerată cea mai sigură. Cu toate acestea, anumite criptomonede, cum ar fi Bitcoin și Ethereum, pot avea un avantaj în ceea ce privește securitatea datorită arhitecturii lor bazate pe blockchain și a utilizării pe scară largă. Aceste active digitale pot fi, de asemenea, mai puțin vulnerabile la fluctuațiile extreme de preț.

Este important de reținut că unul dintre principalele avantaje ale tehnologiei blockchain descentralizate este securitatea sporită. Bitcoin a fost dezvoltat cu scopul de a oferi cumpărătorilor și vânzătorilor tranzacții mai sigure, eliminând necesitatea unei terțe părți.

Concluzie

Din numărul mare de criptomonede existente pe piață, cu siguranță este dificil să o alegi pe cea potrivită. De aceea, mai sus, ți-am listat câteva dintre cele mai populare criptomonede. Desigur, informarea este elementul cheie în acest domeniu, trebuie să urmărești în permanență piața pentru a obține profit atunci când prețurile cresc sau pentru a evita anumite pierderi când aceasta nu este favorabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV