Volumul de tranzactionare XRP este in crestere

26 august 2019 ripple

Articol scris de Cristina Dinica

Breanne M. Madigan, directorul Ripple pe divizia de piete institutionale internationale, spune ca parteneriatul companiei cu gigantul de plati MoneyGram are deja un impact simtitor asupra volumului total de tranzactionare al monedei. Breanne Madigan, anterior director de vanzari si strategie la Blockchain, a parasit Blockchain pentru a se alatura Ripple. Aceasta se alaturase Blockchain in functia de Head of Sales & Strategy dupa o cariera de peste 13 ani la Goldman Sachs, in calitate de Health Institutional Wealth Services. Potrivit acesteia, volumul de tranzactionare XRP a crescut semnificativ odata cu incheierea parteneriatului strategic cu MoneyGram in decursul acestei veri.

Parteneriatul valabil 2 ani presupune o colaborare in scopul realizarii platilor transfrontaliere, precum si in ceea ce priveste tranzactiile valutare cu active digitale. Ripple a cumparat 30 de milioane de actiuni MoneyGram la pretul de 4,10 USD pe actiune, cu posibilitatea de a achizitiona actiuni in valoare de alte 20 de milioane de dolari in urmatorii doi ani.

MoneyGram a anuntat ca a lansat oficial solutia de plata transfrontaliera XRP a Ripple xRapid pe 2 august. CEO-ul Alex Holmes se declara atunci incantat de posibilitatea activului digital de a deconta platile in cateva secunde. “Sunt atat de incantat sa anunt astazi ca MoneyGram este acum live si tranzactioneaza pe platforma Ripple xRapid. Am inceput sa executam tranzactii la inceputul acestei saptamani si toate semnele arata ca aceasta este o relatie extrem de benefica pentru toate partile implicate”, spunea el.

Nu numai volumul de tranzactionare XRP a crescut odata cu acest parteneriat, ci si numarul de colaborari pe care Ripple le incheie cu alti parteneri. Potrivit CEO-ului Ripple, Brad Garlinghouse, Ripple incheie colaborari in medie cu cate doua noi institutii financiare pe saptamana, avand deja peste 200 de contracte cu clienti. Garlinhouse se asteapta ca in acest an sa fie semnate aproximativ 100 de noi contracte, dintre care 20% vor implica xRapid si XRP.

Sursa: https://dailyhodl.com/2019/08/24/moneygram-driving-major-increase-in-xrp-volume-says-ripple-executive/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *